2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar bişey sorcam.coğrafyaya başladım.şu coğrafi konum hep zorluo beni
matematik konum falan sonuçlar karıştırıom.sizdede böylemi
varmı bi kolaylığı?
birde böyle dersleri yani coğrafya,anayasa ve eğitim bilimlerini takip ettiğiniz bir site varmı?

bugun osm dev kültür ve medeniyet konusuna çalıştım çok uzun ve çok ayrıntılı bi konu akılda tutmak gereken bir sürü şey var çok sıkıcıydı ama bitirdim zor oldu benim için
mat alışcaktım ama çalışamadım akşam bakarmıyım bilemiyorumkafamçokkarıştı

bende bugün banka sınavının çıkmış sorulara baktım.
şimdi tarih çalışcam inkilap tarihi işte çıkan sorulara göre coğrafyadan bölgeler türkçeden de anlatım bozukluğuna bakmam lazım
hemen oturuyorum işim uzun baya

kızla ben eve geldkten sonrda öğretım yontem ve teknıkten soru çözdm sonra dızı ızledm basım agrıo kendımı pek ıyı hıssetmıyorm oyu<den yatıyorm ıyıgecelr

Selam kızlar iyi çalışmalaaar :)
Ben de şimdi başlıyorum çalışmaya
Bankanın çıkmış sorularına bakıcam
ingilizce...

kızlar merhabalar nasılsınz

size biraz calısmamdan bahsedeyım

ben de okuldayım eğitimden ölçme degerlendrmeyi ihtıyac kıtabından okuyup altını çizıyorm
dersanede gördugumuz egıtım bilimlerı derslerını kıtaptan cızerek tekrar yapıcam

ama daha sonra dha derınlemesıne öğrenmek için her egıtım bılımlerı dersını özetlıcem zaten Gelişim psıkoljısı Sınıf yönetımı ve Öğrenme psıkolojıısnı kendım özetleyıp tekrarını ve sorularını bıtrmıstım aynı sekılde gerı kalan butun egıtım bılımlerı derslerınıde bu sekılde bıtrcem ama

ıste hepsını aynı anda yapınca verımlı olmaz dıe yavas yavas yapcam zaten o saydgım 3u bıtmıstı.
nasılolsa kendım özetlıcem dıe dersanede işledgımız egıtım derslernı boşlmamk için dersnenın verdıgı ihtıyac yayınlarından gördgumuz yerlerın altını çizip tekrar nitelııgınde calısıyorm

sanırım planımı anlatabılmısımdr kızlar

dun öğretım yontem ve teknıklerı dersını kıtaptan dersanede isledgmz yere kadar altını çizerek tekrar ettım

bugun de ölçme degerlendrme dersını kıtaptan işledgımız yere kadar calısıcam.suan basladm zaten az biyer kaldı

ama tarıh ve coğrafyaya hiççççççç baslamdm ve baslamaktan da korkuyorm tarıh ve cografya calısmak sıkıcı gelıo sevmıyomda egıtım zevklı gelıo

aynı sekılde tarıh ve cografyayıda özetleyerk calıscam ama nezman baslarım hıc bılmıom
bayramda olabılır aynı sekılde derınlemesıne özetlemeye baslaman önce kıtaptan altını çizerek calısabılırım gecıcı olarak tabıkı

slm kızlar ben bugun tarihden osm duraklama dönemini bittirdim dün ve bugunun
konusundan 200 soru çözdüm
deminde z tv den tarih dersi izledim 20 dak sürüyo
tekrar oluyo ben onlardan ilerdeyim
böyle daha kocişimin glmesine 3.5 saat var
o gelene kadar calışcam
hepinize iyi çalışmalar

kızlarr napıyosunuz sesınız solugunuz cıkmıo ben de matematıkten video izliom tarama testı çözuyo hoca. soruları ben de yazıom deftere

kzılar ben matematık calısmayı bıraktım 1tane tarama testıni izleyerek sorularını deftere yazdm

smdıde gündüzden kalan ölçme degerlendrme soruları vardı 70tane onu bitrcem sonrada bırakır yatarım zaten

sz nerelerdesınız bakayımmlmaz:

bizde buralardayız canım
bende bugün inkilap çalıştım sonra vatandaşlık çalıştım 1982 anayasasına çalıştım soru çözdüm konu testleri falan
akşamda tv ye daldım hala çıkamadım
bende yarın 7 de kalkıcam banka sınavının sorularını tekrarlıcam
eksik konularıma bakıcam işte

günaydın kızlar
matematik kümelere geçtim bitmesine çok az kaldı matematik bitince
tarih - coğrafya-anayasa işkencesine başlayacağım
hiç içimden gelmio

kızlar gunaydın yasemınalper kız ne cabuk bıtrdın matematıgı ooo matematık bıttıyse hersey bıtmıstr bencekaydirigubbakcemile2
chaiga canım ben de okulda calıısyorm ınsan ıstedkten sonra yürutebılıo

basakcım temel vardı zaten tekrar gibi bişey oldu benim matematik geometri var ama daha gerçi az konusu bundan sonra ondan sürekli soru çözcem de dediğim gibi sözeller duruyor daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…