- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #1.821
aynı gidiyoruz seninle hemen hemen benimde bitiyo soru çözümüne geçicem sen bayaa bi soru çözdün tabii bu arada ne güzel duyuşsal öğrenme ne bu arada canım yediiklimin kitabından çalışıyorum en son nörofizlojiki almış tutum davranışların etkisi filan var omu oluyo insancıl ve piaget vygotskyi almamış bu kitap belki gelişimde detay vardır ben gelişmie başlııcam bundan sonra bayramda bir iki soru bankası almayı düşünüyorum bakalım
coğrafyaya henüzz hiiçç başlamadım yerel saatler fian hiç hatırlamıyorum sumakcım bilemiiicem ben
pikolata çok iyi yapmışsın senin branş neydi bende bi yerlerden başlııcam artık 2.selimden belkide bakalım önceki notlarıma bi bakmam lazım
ders çalışmaya başladım yeniden osm kurulş ve yükselişini bitirdim özetimi çıkardım sorularımı çözdüm
tv de gezerken z tv diye bi kanal var baktım beyazıtı anlatıyo öss tarih o konuyu çalıştımya ilgimi çekti seyrettim çok kısa sürüyo ama tekrar için iyi bence güzelde anlatıyolar siteside var baktım şimdi hangi saatte ne var diye siteden önceki dersleride izlene biliyo
canımmm sakın duymayayım bıdaha moral bozmak yokkkk
afaerın san aerken kalkıp soru çözmussun
bak su banka sınavını da atlatınca nasıl rahatlıcaksın
ben zaten calısıyorum matematıge ger dödum gestaltcı öğrenme bıttı
hoşgeldin canım çoktandır gözükmüyodun.
iyisindir inş.bebişte iyidir.
bende bi ara çok iyi çalışıyorum bi ara bi yorgunluk çöküyo bırakıyorum.
çalışmamız lazım çok sıkı hadi bakalım[/QUOTE
iyiyiz canım saol sizde iyisinizdirinş.
aslında ara vermeden düzenli çalışmak en iyisi
sabah erken kalktım tarih çalışıyorum öğleden sonrada mat. başlıyacağım
hepimize iyi çalışmalar:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?