- Konu Sahibi Pimpirikli
-
aslında ihtiyacın eğitim konu anlatımı çok net geliyo bana ii anlıyorum ama sığ kalabilir tabi.yaz için konuları gözden geçirmek için iyi ama yine de.. matematik aslında yaz için en uygun olan.işlem kabiliyeti gelştrmk lazım ama sıkılyıroum mat.den yaa. yapaamyınca kafayı yiyorum. terih coğrafya da unutulur gibime geliyo.nerden başlamak lazım çözemedim gittiroman okur gibi eğitim kitaplarını okuyorum
başlayalım çalışmaya bakalım...bir taraftan y.lisans bi taraftan kpss bi taraftan bebek...ben öldüm de haberim yok(
ya aynı durumdayız valla
nereden neye başlayacağımı bilemiyorum :bbo:
bende geldim işletme mezunuyum şimdiye kadar sayfa çalışmadan girdim ve tabii bi işe yaramadı kararlıyım evde çok fazla yayın var başlarım heralde biyerden hdefim 90a.s dersane düşünmüyorum gidenler keşke evde çalışsaydım diyenler hep ama planlı çalışmk şart
Allah yardımcımız olsun..matematik iyi benim ama tarih ve coğrafya kötü
ilk mat,geo,türkçeyi hızlıca bitirip kalan zamanda bol bol tarih ve coğr. çalışmak lazım...
bunları diyorum ama uygularmıyım bilemiyorummafoldumben
arkadaşlar 2010 kpss ne zaman peki bende ona göre hazırlanmak istiyorum.
arkadaşlar çok güzel öneriler vermişsiniz ama bana göre sözel dersler çabuk unutuluyo ki sınavda çoğunluk bilgi ve ezber gerekiyo.gerçi herkesin bünyesi farklıdır ben şuan tarih ve coğrafya çalışırsam eylüle kadar unuturum hepsini oyüzden matemetiğe ve türkçeye başladım şuanda ii gidiyo dersana başlayana kadar konuları bitiririm ve bi alt yapım olur sonra dersanayele birlikte kendimi iice geliştireceğimi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?