• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS için Kursa Gitmeyi Düşünenler....

kamelya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2007
1.104
0
116
Adana
Arkadaşlar 2010 kpss için kursa yazılmayı düşünüyorum..Ama hala kararsızım.. evde tek başıma ne kadar verimli olurum bilemiyorum..Bu arada hafta içimi daha uygun olur yoksa hafta sonumu.?? Benim bulundugum ilde kpss ücretleri 1000 tlden başlıyor..Kursa yazılanlar yada yazılmayı düşünenler burda paylaşım yapalımm..

Arkadaşlar 2010 kpss için kursa yazılmayı düşünüyorum..Ama hala kararsızım.. evde tek başıma ne kadar verimli olurum bilemiyorum..Bu arada hafta içimi daha uygun olur yoksa hafta sonumu.?? Benim bulundugum ilde kpss ücretleri 1000 tlden başlıyor..Kursa yazılanlar yada yazılmayı düşünenler burda paylaşım yapalımm..

slm ben de kursa gtmeyı düşünuyorum .mutlaka faydasının olacgına ınanıyorum ben haftasonu düşünuyorm

ızmir de karsıyakada oturup kpss için mat dersi almak isteyenlere uygun fiyatta yardımcı oluyorum. ilgilenenler ozelden msj atabilir.

En iyi dershane hangisi bi fikri olan var mı arkadaşlar bende düşünüyorum

bende gidecegim yazıldım bile haftasonu düşünüyorum ben bi iş bulup çalışırsam belkiiiiiii

ben yazıldım arkadaşlar.murat dersanesine yazıldım.sadece genel kültür ve genel yeteneğe yazıldım. hafta içi mi hafta sonumu iyi olur yazmış bir arkadaş... bence farketmez.size hangisi uygunsa ona yazılın.ben hafta içine yazıldım. haftada 2 gün gidilecek. fiyat konusuna gelince. 1000 tl civarında genel yetenek genel kültür. bana 1100 tl dedi. 990 a yazıldım

ben de haftasonları sadece matmtk için pegem dersnsine gtcem..2 yıldr kpss giryorm artık olsun istyorum :(

gıdersem bakırkoy murat egıtıme gıtcem ama sorun fıyatı 10-11 ekımde odullu deneme sınavı varmıs soyle %30 ındırım kazansam :)

bu arada kursa gıtmeyen arkadaslara bırcok faydalı sıte bılıyorum bılmıyorum buradan yayınlamak yasak mı ozelden mesaj atabılırsınız

Arkadaşlar ben hiç kpss ye girmedim.Olmuşken tam olsun istedim kursa yazıldım Karacan sürekli birinci çıkrıyor .Başarı oranları yuksek araştırdım .ınşallah olur. Başarılar

Arkadaşlar ben hiç kpss ye girmedim.Olmuşken tam olsun istedim kursa yazıldım Karacan sürekli birinci çıkrıyor .Başarı oranları yuksek araştırdım .İnşallah olur. Başarılar

hayırlı olsun arkadaşım. bende karacan ile murat arasında kalmıştım.başarılar diliyorum

kamelyam kursa bende gidicem başka yol kalmadı zati:içelim:

Arkadaşlar ben hiç kpss ye girmedim.Olmuşken tam olsun istedim kursa yazıldım Karacan sürekli birinci çıkrıyor .Başarı oranları yuksek araştırdım .İnşallah olur. Başarılar

cnm ben karacana gittim
kimseye de tavsiye etmiyorum etmem de
ama inşallah sizin oradaki daha farklıdır
hakkında hayırlı olur inşallah

ben konya özdil ve bilgi arasında kalmıştım ilk özdile yazıldım tam başlıycaktım karar değiştirdim bilgiye başlıyorum ama çok korkuyorum hiç kpss hakkında bilgim yok liseden bilgisayarlı muh. bölümünden.... üniversitedende bankacılık ve sgortadan mezunum ben liseden mi ünidenmi gircem ltfn cvp...................

Back