K P S S - 2010 LİSANS ÜCRETLERİ
1 Otr: 35 TL
2 Otr: 55 TL
3 Otr: 75 TL
4 Otr: 95 TL
(Ortaöğretim / Önlisans)
ÜCRETİ 35 TL
mrb arkadaşlar yanlış yeremi soruyorum bilmiyorum ama ben lisans mezunuyum ilk defa kpssye giricem.bu oturum olaylarını anlamadım. söyleyebilirseniz seviniim.bide çalışmaya hiç başlamadım galiba geçte kaldım ama hızlı bi çalışmayla inşallah başarabilirim.
bu güncel bilgileri sürekli güncelleeyen bir yer varmı acaba ?
yoksa şimdiden belli mi güncel bilgilerin neler oldugu?
Katkıların için teşekkür ederim tektane..
Merhaba Arkadaşlar;
2010 kpss sınavı için hızlanmamız lazım.. zaman daralıyor. bu acçtığım topikte ösym den takip ettiğim veya dershanelerden elde ettiğim bilgileri paylaşacağım sizlerle..
dershaneye gidiyorum günlük önemli soru çıkabilecek konuları kısaca sizlerle paylaşıcam burada.. aklımızda ne kalırsa kâr kârdır... Allah yar ve yardımcımız olsuuunn.. başarılar.. yerimseniben
ay yüzlüm bişey sorcam sana.inşallah bilgin vardır. çünkü kafam çok karışık.ben sosyoloji son sınıfım.kpss hazırlanıyorum .ben sadece genel kültür genel yetenek sınavına gireceğim değil mi? yani sosyolog olarak atanmam için genel kültür genel yetenek yeterli mi?? bir de 10.07. deki oturuma katılıcam sadece heralde? bilgilendirirsen eğer sevinirim ..
süpersınız ne dıyım sızlere.ya ben cok gec kaldım galıba calışmak ıcınofffff kendı cabamla basarabılecekmıyım bılmıyorum ayyuzlum paylastıgın notlar cok guzel cnm ıns. faydasını göruruz.dersanaey gıdıyosun heralde ne guzel keşke benım ımkanım olsa bende gıdebılsem cnm ya bişi sorabılırmıyım dersanenın verdıgı notları ve testlerı acaba bana gönderme ımkanın olabılırmı cnm cok zor bısı ıstedıgımıde bılıyorum allah yardımcınız olsun emeklerınızı bosa cıkarmasın
cnm cok tesekkur ederım evet gec deıl oglumdan vakıt buldukca calısıyorum önce tarıhten basladım nor cıkararak calısıyorum böle daha ıyı oluyor.matematıkten anlamıyorum dıger derslerı bıtırp matematıge yogunlascam bır soru bır sorudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?