ay yuzlum paylasımın ıcın Allah razı olsun ısıme yarar ınsallah bu sorular bende leptopuma kaydettım bu sorularıı hakkını helal et...
Helal Olsun Kuzumbenim... Duanda beni de unutma..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay yuzlum paylasımın ıcın Allah razı olsun ısıme yarar ınsallah bu sorular bende leptopuma kaydettım bu sorularıı hakkını helal et...
Helal Olsun Kuzumbenim... Duanda beni de unutma..
ayyüzlüm merhaba,bayadır girmemişsin buraya ama umarım sorumu görüp yanıtlarsın..
ben önlisans dış ticaret mezunuyum fakat henüz diplomam elime geçmedi temmuzun sonunu bulur.fakat 26 eylüldeki kpss ye girmek istiyorum.osym.gov.tr ye girdim başvuru için aday bilgi formu,banka dekontu ve diploma gerekiyor diyor ben bu durumda ne yapacağım okul bitti ama diplomam başvuru tarihinden çok sonra elime geçecek..
bi yardımcı ol lütfen (
arkadaşlar kimya mühendisleri sadece ilk oturuma mı katılabilir ? ikinci oturuma katılmalarının yararı var mı? öğretmenlik yapabiliyorlar mı formasyonsuz kpss ile ?
merhaba kızlar. topiğinizi yeni gördüm de bu sorular nerden diye merak ettim. hangi yayın ?
öğrenenler çok kötü diyo.. 85 nete 79.. Alanlar varmış anlamadım ben...