hoşbulduukkk:) ben herhalde bebeğinin cinsiyetini bilmeyen tek anneyim aranızda. ilk 6 ay o göstermedi biz de dr.a dedik, görsen de söyleme! beş yıllık özlemimiz tam sürpriz olacak yani.
bole dıyosan beklemıcek gıbı gercekten olsun beklemesın keyfınce gelsın
ben aslan erkegı dogurmak ıcın cok kastım hahahah bu gece 12 ye kadar dogurmıcaaaaaaammmmmm
sadece göbek çıktı,sivri:) komşu teyzeler ve hastane kontrollerindekiler oğlan karnı diyor.gerçi kardeşimin karnı da yassıydı,oğlu oldu o belli olmaz dedi dr. merak had safhada ama evet:)adı ne diye sorana oğlansa şu,kızsa bu deyip duruyoruz
sanırım o testlerde anesteziye alerji var mı bakılıyor bir de kan değerleri, kan grubu,vs.
ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos
Aslan bebeği herşeyden önce gürültülü bir bebektir. Yani uzunca bir süre uykuyu unutabilirsiniz. Ne yapar ne eder kendini size duyurur ve ne istediğini size anlatana kadar da durmaz. İlginizin ve dikkatinizin merkezinde olmak ister. Bütün aileyi bir mıknatıs gibi kendine çeker ve etrafında pervane ettirir. Aslan bebeği gösterilerine erken başlar; seyirciyi sever. Bu yüzden pek çok aslan bebeği ileride büyük bir star olur. Rekabetçi bir yapısı vardır. Sık sık diğer bebeklerle kavgaya tutuşup yaralanabilir. Oyun alanında ya da herhangi bir sosyal çevrede eğer ilginin merkezindeyse çok kolay arkadaş edinir ve arkadaşlığını başarıyla sürdürür. Ama rolünü, sorumluluklarını ve hatta oyuncaklarını paylaşma konusuna gelince, büyük zorluklar yaşar. O kral/kraliçedir çünkü. Kuralları koyan o olmalıdır.
ben nerden 24 u dıye takıldım acaba hahah bosuna kasmısım :111:
Bazı yerlerde 23ü yazıyor baze yerlerde 24ü..bu astrolojiyi anlamak zor
Gürültülü mü aman Allahımmmmyandık desene Ama annem bana derki, sen çok uslu bir bebektin. yatırırdık sabaha kadar uyurdun derdi kızımda bana çeker inşalllaaaaahhhhh hem belki aslan burcu kızda erkekte farkediyor olabilir. siz uykusuz kalcaksınız ben uyucam heheeee yaşasın kötülükkk
merhabalar herkese, oğluşum çarşamba günü doğdu, evimize geldik...doğumum sezeryanla oldu..eğer sezeryan olacak olan varsa birkaç tavsiyem olacak..bebeğinia yanınıza geldiğinde ilk yarım saat içinde mutlaka emzirin, sizden ağız sütü denen bol proteinli bir sıvı gelecektir zaten ama sonrasında sütünüz hemen gelmeyebilir. bu nedenle de yanınızda mutlaka süt sağma pompası hastaneye götürün..bi de sezeryan sonrasında size birşey yedirmeyecekler, bu nedenle de yanınızda mutlaka kayısı kompostosu yaparak götürün ve ondan bolca için..
ayrıca ister özel hastanede ister normal hastanede doğum yapın ama size yardım edecek ebe, hemşire vb. kişilere biraz para verin..sizinle çok daha fazla ilgilendiklerini göreceksiniz...
hoşbulduukkk:) ben herhalde bebeğinin cinsiyetini bilmeyen tek anneyim aranızda. ilk 6 ay o göstermedi biz de dr.a dedik, görsen de söyleme! beş yıllık özlemimiz tam sürpriz olacak yani.
ŞUNA BAKIN :82:
Bu burcun çocukları adeta bir enerji deposudur. Sürekli hareket halinde, oradan oraya koşturan minikler evin neşesidir. Aslan bebeklerinin parlak bir gülüşü ve tatlı bir halleri vardır. Aile büyüklerinin dikkatini çekene dek ağlayarak onların sabrını test ederler. Ebeveynler onları yuvalarının mutluluk kaynağı olarak görürüler. Küçük yaşlardan itibaren ailenin merkezinde olmak için gösterdikleri çaba sizi şaşırtabilir. Bu durumda her fırsatta göstereceğiniz ilgiyle onu şımartabilirsiniz.
Hayal güçleri zengindir, masal dinlemeyi ve anlatmayı severler. Zekaları ve tatlı dilleri sayesinde ihtiyaçları olan ilgiyi görmeyi hemen becerirler. Bu küçücük yumurcaklar giriştiği boyundan büyük işlerle herkesin neşe kaynağı olur. Herkesi, her şeyi taklit ederler. Onlar doğuştan rol yeteneğine sahiptir. Küçük yaşlarda anne ve babalarıyla flört ederler.
Küçük Aslan kızı annesini, küçük Aslan erkeği de babasını taklit ederek, ilk aşklarını ebeveynleriyle yaşarlar. Çocuk Aslanlar da tıpkı büyükler gibi çevrelerindeki insanlardan farklı olduklarını düşünür, kendilerini çok beğenirler. Giyimlerine kuşamlarına düşkündürler. Onlar hiçbir zaman anne ve babalarıyla mağazaya girip onların beğendiği cici bicileri giyen çocuklarda olmazlar. İnatçıdırlar. Kendi istediklerini yapmak, giymek, oynamak tam onlara göredir.
evet ya nıye ole bı 23u bı 24 u
yarın garantı olcak neyse
kız erkek farkedıyo evet mesela benıım oğlum cok agır abı olcak ama senın kızın bıcırbıcır hıc susmayan bı kız olcak :119:
:13:
erkek olursa o elbıseyle foto ıstıces ona gore
24 unde gecmıomu aslana :44:
buarada kıslar bılgılerınızı yazın ılk sayfadakı lısteye eklıyım
kıyafetleri hep kıza da olur oğlana da tarzıayyy ne heyecan yaaa ben dayanamazdım kesinlikle:) ama evet kızlarında dediği gibi geç gösterenler hep kız oluyo.hayırlı ve sağlıklı bi evlat olsun da gerisi cok önemli deil sanırım hepimiz için de öle.ya eşyalarını kıyafetlerini falan nası yaptınız peki?
hoşbulduukkkwowww..inanamıyorum.Çok sabırlısınız valla..Benim annem hala erkek karnı diyor :) ama kız..Karın yanıltabilir..Sağlıklı olsunlar da..Ama kızlar inatçı oluyor..Benim kız nst de kıpırdamadı bile
Hayırlı uğurlu gelsinler...Bu arada hoşgeldin aramıza...
yirim ben onun çok ağır abiliğiniiii
bıcırığım benim konussun konussun :89::89: çok fazla konusursa senin ağır abiye söyleriz kızar ona :90::90: hem öyle bebişken konusanlar sorgulayan pek akıllı oluyolar gem teyzesi:76:
bakalım biz iki aslan napıcaz..dövüşürmüyüz, sevişirmiyiz bilmiyorum artık :90::90:
tahmini doğum tarihi 11 ağustos aslında. ama ben pcos, hipotiroidi ve şeker hastası olduğum için 1 ağustosa dek doğmazsa 1 ağustosta mecburi sezaryen olacağım. izmir'deyiz.ismi kızsa ipek sevgi erkekse levent umut olacak.
Aslan burcu iyidir yaa.. Ben de aslan burcuyum..Hatta kızım ultrasona göre 8 gün erken gelirse doğumgünü hediyem
olacak :)) Babamız da Başak..Tam bir ev kuşu.İkimiz de sakin insanlarız.ama aslanlar sivri oldukları için (ve başarılı) iş ortamında pek sevilmezler.Herkesle iyi geçinirler,başarılıdırlar.Yapmacıklığı sevmezler,dobra oldukları için de bazı kimseler tarafından sevilmezler..Benim gözlemlerim bunlar
Aslan burcu iyidir yaa.. Ben de aslan burcuyum..Hatta kızım ultrasona göre 8 gün erken gelirse doğumgünü hediyem
olacak :)) Babamız da Başak..Tam bir ev kuşu.İkimiz de sakin insanlarız.ama aslanlar sivri oldukları için (ve başarılı) iş ortamında pek sevilmezler.Herkesle iyi geçinirler,başarılıdırlar.Yapmacıklığı sevmezler,dobra oldukları için de bazı kimseler tarafından sevilmezler..Benim gözlemlerim bunlar
bu arada, kilosu geçen hafta 2800 civarı, boyu 52 cm idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?