**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan bebeği herşeyden önce gürültülü bir bebektir. Yani uzunca bir süre uykuyu unutabilirsiniz. Ne yapar ne eder kendini size duyurur ve ne istediğini size anlatana kadar da durmaz. İlginizin ve dikkatinizin merkezinde olmak ister. Bütün aileyi bir mıknatıs gibi kendine çeker ve etrafında pervane ettirir. Aslan bebeği gösterilerine erken başlar; seyirciyi sever. Bu yüzden pek çok aslan bebeği ileride büyük bir star olur. Rekabetçi bir yapısı vardır. Sık sık diğer bebeklerle kavgaya tutuşup yaralanabilir. Oyun alanında ya da herhangi bir sosyal çevrede eğer ilginin merkezindeyse çok kolay arkadaş edinir ve arkadaşlığını başarıyla sürdürür. Ama rolünü, sorumluluklarını ve hatta oyuncaklarını paylaşma konusuna gelince, büyük zorluklar yaşar. O kral/kraliçedir çünkü. Kuralları koyan o olmalıdır.

ben nerden 24 u dıye takıldım acaba hahah bosuna kasmısım :111:

hoşbulduukkk:) ben herhalde bebeğinin cinsiyetini bilmeyen tek anneyim aranızda. ilk 6 ay o göstermedi biz de dr.a dedik, görsen de söyleme! beş yıllık özlemimiz tam sürpriz olacak yani.

ayyy ne heyecan yaaa ben dayanamazdım kesinlikle:) ama evet kızlarında dediği gibi geç gösterenler hep kız oluyo.hayırlı ve sağlıklı bi evlat olsun da gerisi cok önemli deil sanırım hepimiz için de öle.ya eşyalarını kıyafetlerini falan nası yaptınız peki?

bole dıyosan beklemıcek gıbı gercekten olsun beklemesın keyfınce gelsın

ben aslan erkegı dogurmak ıcın cok kastım hahahah bu gece 12 ye kadar dogurmıcaaaaaaammmmmm

Deli kız az kaldı sabret ozaman bikaç saat daha

Dediğin gibi canım keyfince gelsin artık hayırlısıyla..

benim karnım sivri, hep erkek dediler hattaaa doktorumuzda başta bize cinsiyetini erkek dedi..bikaç kıyafet aldık hatta erkek pantolon,badiler falan ama sonra öğrendikki kızmış bebeğimiz renkli ultrasondada hep yüzünü kapattı fazla göstermedi kendini hanımefendi gerçekten kendini gizleyenler kız oluyo demekki :97::97:

hmm dimekki onun için tahlil yapacaklarrrr:97: sağol canımm

Bazı yerlerde 23ü yazıyor baze yerlerde 24ü..bu astrolojiyi anlamak zor

Gürültülü mü aman Allahımmmm yandık desene Ama annem bana derki, sen çok uslu bir bebektin. yatırırdık sabaha kadar uyurdun derdi kızımda bana çeker inşalllaaaaahhhhh hem belki aslan burcu kızda erkekte farkediyor olabilir. siz uykusuz kalcaksınız ben uyucam heheeee yaşasın kötülükkk

evet ya nıye ole bı 23u bı 24 u
yarın garantı olcak neyse

kız erkek farkedıyo evet mesela benıım oğlum cok agır abı olcak ama senın kızın bıcırbıcır hıc susmayan bı kız olcak :119:

ŞUNA BAKIN :82:
Bu burcun çocukları adeta bir enerji deposudur. Sürekli hareket halinde, oradan oraya koşturan minikler evin neşesidir. Aslan bebeklerinin parlak bir gülüşü ve tatlı bir halleri vardır. Aile büyüklerinin dikkatini çekene dek ağlayarak onların sabrını test ederler. Ebeveynler onları yuvalarının mutluluk kaynağı olarak görürüler. Küçük yaşlardan itibaren ailenin merkezinde olmak için gösterdikleri çaba sizi şaşırtabilir. Bu durumda her fırsatta göstereceğiniz ilgiyle onu şımartabilirsiniz.

Hayal güçleri zengindir, masal dinlemeyi ve anlatmayı severler. Zekaları ve tatlı dilleri sayesinde ihtiyaçları olan ilgiyi görmeyi hemen becerirler. Bu küçücük yumurcaklar giriştiği boyundan büyük işlerle herkesin neşe kaynağı olur. Herkesi, her şeyi taklit ederler. Onlar doğuştan rol yeteneğine sahiptir. Küçük yaşlarda anne ve babalarıyla flört ederler.

Küçük Aslan kızı annesini, küçük Aslan erkeği de babasını taklit ederek, ilk aşklarını ebeveynleriyle yaşarlar. Çocuk Aslanlar da tıpkı büyükler gibi çevrelerindeki insanlardan farklı olduklarını düşünür, kendilerini çok beğenirler. Giyimlerine kuşamlarına düşkündürler. Onlar hiçbir zaman anne ve babalarıyla mağazaya girip onların beğendiği cici bicileri giyen çocuklarda olmazlar. İnatçıdırlar. Kendi istediklerini yapmak, giymek, oynamak tam onlara göredir.

Tebrikler..Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin...
Hala var mı o para olayı ya? Ben de bunu anlamıyorum. Bizde ne şartlarda çalışıyoruz ama kimseden extra bişiler beklemeden yapıyoruz yapmamız gerekeni..Allah Allah..

Neyse..Gözünüzaydın...

hoşbulduukkk:) ben herhalde bebeğinin cinsiyetini bilmeyen tek anneyim aranızda. ilk 6 ay o göstermedi biz de dr.a dedik, görsen de söyleme! beş yıllık özlemimiz tam sürpriz olacak yani.

wowww..inanamıyorum.Çok sabırlısınız valla..Benim annem hala erkek karnı diyor :) ama kız..Karın yanıltabilir..Sağlıklı olsunlar da..Ama kızlar inatçı oluyor..Benim kız nst de kıpırdamadı bile

Hayırlı uğurlu gelsinler...Bu arada hoşgeldin aramıza...

ben ınat,babası ınat,oğluda ınat olcak napcas bakalım hahaha

yirim ben onun çok ağır abiliğiniiii

bıcırığım benim konussun konussun :89::89: çok fazla konusursa senin ağır abiye söyleriz kızar ona :90::90: hem öyle bebişken konusanlar sorgulayan pek akıllı oluyolar gem teyzesi:76:

bakalım biz iki aslan napıcaz..dövüşürmüyüz, sevişirmiyiz bilmiyorum artık :90::90:

Aslan burcu iyidir yaa.. Ben de aslan burcuyum..Hatta kızım ultrasona göre 8 gün erken gelirse doğumgünü hediyem
olacak :)) Babamız da Başak..Tam bir ev kuşu.İkimiz de sakin insanlarız.ama aslanlar sivri oldukları için (ve başarılı) iş ortamında pek sevilmezler.Herkesle iyi geçinirler,başarılıdırlar.Yapmacıklığı sevmezler,dobra oldukları için de bazı kimseler tarafından sevilmezler..Benim gözlemlerim bunlar

:13:
erkek olursa o elbıseyle foto ıstıces ona gore

24 unde gecmıomu aslana :44:

buarada kıslar bılgılerınızı yazın ılk sayfadakı lısteye eklıyım
seve seveee! pipili fotodan önce kırmızı elbiseli foto

kıyafetleri hep kıza da olur oğlana da tarzıgerçi krem rengi hastane çıkışı kelebekli ama

hoşbulduukkkbenim uyuzum da ayrıntılıda bacakları eliyle kapatmıştı,sırtı dönüktü zatendr.umda 4 boyutlu usg var adamcağız her ay cd veriyor,boy boy sırt8. ay cinsiyetini görmüş dr, biz bu kez gıcıklık yaptık,söyleme sakın diye.bu arada,5.ay 3 kez dr.a gittim farklı farklı bari biri görür diye.nerdeeee!

cok basarılı olcaklar Allah ın ıznıyle

annenın burcuyla bebegın burc uyumu bak bakalım
Anne ve Çocuğun Burç Uyumu

tahmini doğum tarihi 11 ağustos aslında. ama ben pcos, hipotiroidi ve şeker hastası olduğum için 1 ağustosa dek doğmazsa 1 ağustosta mecburi sezaryen olacağım. izmir'deyiz.ismi kızsa ipek sevgi erkekse levent umut olacak.

bu arada, kilosu geçen hafta 2800 civarı, boyu 52 cm idi.

tam isabet :80: bencede öyle canım(bi aslan burcu olarak) bakalım kızlarımız doğum günlerimizde gelicekmiinşallahh öyle olurrr

ben koç, bebik aslan, kova olan koca bey yandııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…