**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

gozun aydin cnm cok gecmis olsun allah anali babali buyutsun

E ağrım falan yok, e 23ü de atlatıyoz gibi, bundan sonra doğursam da olur :86::86:

Az hareket et canım sende, Şevkoyu iyice dombilileştircen yata yata
bugunude atlatalım yarın hersey tamam ..arayan herkes hadı bugunde sık bakalım dıyo
edebılsem edıcemde cooooook nefessız kalıyorum püüfff

Ozencch bugün girmiş face e..
Keramos..
Seker i dün gördüm aşşada..:82::82:
hahahah asayıs berkemal
mrb...

doğurmadan geldim ben gene sancılar beni kandırıyor... göstercem ben onlara sezeryan olca görcekler.... doğuranları tebrik ediyorum... gireriz biz gene ara ara. ii bakın kendinize.

hheh ne gusel ıste bole haber verıosun..sancılanıyormusun cok :26:

Hiç yabancı gelmedi anane dışında :86::86:

Anestezist önemli epiduralde, güvenilirse sorun yok.. Yaptıranlar çok çok memnun..
o bizim bonusumuz, kıyamam bu yaşında yetişmeye çalışıyor

Ay canımm Allah yardımcın olsun neyse ki benim bitti temizlik falan ..bebişi bekliyoz artık darısı başınıza
ay inşallahhh! evi temizlesek de gelse kuzum.

gem, sağ olasın, hoş bulduk

doğum yapanları okudukça ağlıyorum ben deli gibi. allahım bize de yaşatsın sağ salim o duyguyu. gerçi keseyi gördük, pıt pıtları duyduk yok ensesiydi,yok ikilisiydi,şükür bugüne geldik.

Son düzenleme:
doğum yapanları okudukça ağlıyorum ben deli gibi. allahım bize de yaşatsın sağ salim o duyguyu. gerçi keseyi gördük, pıt pıtları duyduk yok ensesiydi,yok ikilisiydi,şükür bugüne geldik.
çoooooooook şüükür
bugun bı fılm ızledım bebek ılk defa anne dıyınce bı basladım zırlamaya yarım saat kendıme gelemedım :86::86:

dogum yapınca aglama krızlerıne gırces sanırm :111:

hoşbulduukkk:) ben herhalde bebeğinin cinsiyetini bilmeyen tek anneyim aranızda. ilk 6 ay o göstermedi biz de dr.a dedik, görsen de söyleme! beş yıllık özlemimiz tam sürpriz olacak yani.
cıddımısıııııınnnnnnnnn ben dayanamazdım

kız olsa gerek :86:

hoşbulduukkk:) ben herhalde bebeğinin cinsiyetini bilmeyen tek anneyim aranızda. ilk 6 ay o göstermedi biz de dr.a dedik, görsen de söyleme! beş yıllık özlemimiz tam sürpriz olacak yani.

hoşgeldin canmmm aramıza

hadi ya gerçekten tam sürpriz olucak demekki sizin kıymetli bebeğiniz. Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi..

cıddımısıııııınnnnnnnnn ben dayanamazdım

kız olsa gerek :86:
herkes öyle diyor, ama göbeğim oğlan göbeğiymiş ben nötrüm, bilemiyorum, başta erkek gibi hissettim de o pipi 6 ay saklanmaz sanırım:)
hoşgeldin canmmm aramıza

hadi ya gerçekten tam sürpriz olucak demekki sizin kıymetli bebeğiniz. Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi..
hoşbulduk sağ olasın! aminnn!

ehehe benimde içime bianda kız doğdu nedense
ya uyuzum yüzünü bile daha geçen kontrolde gösterdi!hep sırt dekoltesini görüyorduk!kızsa neyse de, erkekse bu naz çekilmez!

ay inanamıyorum ya ..çok heyecanlı .. ben çatlardım meraktan heralde nasıl dayanıyorsun ..benim de içime kız doğuyor karnın sivriyse erkek yatsılamasınaysa kız derler seninki nası?

Ay kızlar sanırım artık ben doğurdum doğurucam

Bugün sancım yok çok şükür ama iyice geriliyor karnım..belim ağrıyor..Pazartesiye doktora gidicez sezeryan için tahliller yapılıyomuş onun için..Acaba ne tahlili yapıyorlar bilgisi olan varmı? :44::44: Bu arada benim kız 28i (doğum günümü) beklemiycek galiba :76: Dua ediyorum, konuşuyorum kızımla, bekle kızım az kaldı sabret diye :85: Aslında beklenen doğum tarihi 2 ağustos ama bakalım bekliycekmi annesini :44:

Bu arada bugünden sonra doğan tüm bebişlerimiz ASLAN oluyor. İnşallah çok uğraştırmazlar bizi uslu olurlar

ehehe benimde içime bianda kız doğdu nedense
erkekler şak dıye gosterdı hep kıslar saklıyoooor
ayy cok heyecanlıııııı ....erkek gobegı olupta kız bekleyenle var aramızda
ee cıcıklerını de notr renkmı yaptın hep

bole dıyosan beklemıcek gıbı gercekten olsun beklemesın keyfınce gelsın

ben aslan erkegı dogurmak ıcın cok kastım hahahah bu gece 12 ye kadar dogurmıcaaaaaaammmmmm

ay inanamıyorum ya ..çok heyecanlı .. ben çatlardım meraktan heralde nasıl dayanıyorsun ..benim de içime kız doğuyor karnın sivriyse erkek yatsılamasınaysa kız derler seninki nası?
sadece göbek çıktı,sivri:) komşu teyzeler ve hastane kontrollerindekiler oğlan karnı diyor.gerçi kardeşimin karnı da yassıydı,oğlu oldu o belli olmaz dedi dr. merak had safhada ama evet:)adı ne diye sorana oğlansa şu,kızsa bu deyip duruyoruz
sanırım o testlerde anesteziye alerji var mı bakılıyor bir de kan değerleri, kan grubu,vs.

ay ben de aslan olsun diye kasanlardanım:)
kıyafetleri hep nötr,hastane çıkışı krem, bodyleri tulumları, sarı,yeşil,turuncu...teyzesi kırmızı elbise almış yalnızoğlansa da giydireceğim valla tam yemelik minicik

GEM kasmana gerek yok .. dün yengeçin son günüydü .. bugün aslan burcunun ilk günü bugün de doğursan aslan olcak yani .. rahat rahat doğurabilirsiiiiiiin

nasıl yazdın bu kelımeyı okuyamadım been

:13:
erkek olursa o elbıseyle foto ıstıces ona gore
GEM kasmana gerek yok .. dün yengeçin son günüydü .. bugün aslan burcunun ilk günü bugün de doğursan aslan olcak yani .. rahat rahat doğurabilirsiiiiiiin

24 unde gecmıomu aslana :44:

buarada kıslar bılgılerınızı yazın ılk sayfadakı lısteye eklıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…