**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

herkese selam..
Ben de ara sıra topicinizi ziyaret edip okuyup bi kolaçan ediyorum..Beni de aranıza alır mısınız annecikler??

çooooook bunaldım

dısarı cıkılcak gıbı degıl cıksam yuruyemıyorum zaten evde daraldım ööeeeeeeeefffffffffffff :95:

nerdesınız hepınız yaaaaa

Ben de bu halde ve bu sıcakta alışverişe gidip geldim :111::111:
Yollarda doğuracam galibaaa
Bi de ped koydum suyum muyum gelirse rezil olmayayım die

Kaynayın sizde araya elinizi korkak alıştırmayın

evde her yer her yerde çocuuum az daha sabretsin noooluurr! tembel ana, tembel koca bir de 75'lik ananeevi daha yeni temizliyoruz. halılar ve koltukları şirket yıkadı. perdeler yıkanıp camlar siliniyoorrr!doğma bebişim doğma daha!

kaynayalım o zaman araya
öncelikle merak ettiklerimi sorarak açılışı yapayım
bel ağrılarınız , karın ağrılarınız falan başladı mı , dün gece ölüyodum ben mesela ağrıdan Allahtan kesti sonra , erken değil de mi ?
bi de epidural anesteziye nasıl bakıyorsunuz ? doktorunuz öneriyor mu ?
Benim canım alttan muayenelerde bile o kadar çok yanıyor ki o kadar kasıyorum ki kendimi ellerimle ağzımı kapatıyorum yani o derece millet bağırtımı duymasın rezil olmayım diye.. o yüzden epidurale biraz sıcak bakıyorum doktor da bişeyi yok bel ağrısı bırakır o da zaten bütün annelerde oluyor epidural olsan da olmasan da bel ağrın kalacak dedi.. bazı doktorlar da hiç sıcak bakmıyor bel ve baş ağrısı bırakıyormuş bi de felç olma riski varmış duyduğuma göre kafam çok karışık..

Hiç yabancı gelmedi anane dışında :86::86:

Anestezist önemli epiduralde, güvenilirse sorun yok.. Yaptıranlar çok çok memnun..

Ay canımm Allah yardımcın olsun neyse ki benim bitti temizlik falan ..bebişi bekliyoz artık darısı başınıza

Hiç yabancı gelmedi anane dışında :86::86:

Anestezist önemli epiduralde, güvenilirse sorun yok.. Yaptıranlar çok çok memnun..
haklısın canım ..önemli olan anestezist.. doğum yapacağım hastane çok iyi bi hastane muhtemelen anestezisti de iyidir.. yoksa acılı normal doğuma dayanamam ben çok korkuyorum:18:

gozun aydin cok gecmis olsun
msllh ogluna
ay cok duygulandim artik kollarinda 1 melek

purcum iyi cesaret alisverise cikmak iyi disarda suyun gelmemis..
pedmi????kiz ped yetermi bir kova suya

canım gözünüz aydın,Allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin.maşallah boyu ve kiloasu çok iyi
sabredememiş serkan bey hoşgeldi.

merhabalar herkese, oğluşum çarşamba günü doğdu, evimize geldik...doğumum sezeryanla oldu..eğer sezeryan olacak olan varsa birkaç tavsiyem olacak..bebeğinia yanınıza geldiğinde ilk yarım saat içinde mutlaka emzirin, sizden ağız sütü denen bol proteinli bir sıvı gelecektir zaten ama sonrasında sütünüz hemen gelmeyebilir. bu nedenle de yanınızda mutlaka süt sağma pompası hastaneye götürün..bi de sezeryan sonrasında size birşey yedirmeyecekler, bu nedenle de yanınızda mutlaka kayısı kompostosu yaparak götürün ve ondan bolca için..
ayrıca ister özel hastanede ister normal hastanede doğum yapın ama size yardım edecek ebe, hemşire vb. kişilere biraz para verin..sizinle çok daha fazla ilgilendiklerini göreceksiniz...

yok canım malesef hala orda çalışıyo.ağustosun ilk haftası gelicek. tabi öncesinde apar topar dogurmazsam
söyle oglunaa babasını beklesın bı numara yapmasın :86:
herkese selam..
Ben de ara sıra topicinizi ziyaret edip okuyup bi kolaçan ediyorum..Beni de aranıza alır mısınız annecikler??

ben de aynı şeyi yapıyorumo kadar kaynaşmışsınız ki sonradan dahil olmam zor gibi geldi bana.
hosgeldınızzzzzzzz nııye bekledınız bukadar
gercı gec degıl hala çoçukları buyutucez beraber sonra yenı cocuk sırası geldımı dıcez oooooo daha coook vakıt gecırcez Allah ızın verırse

şaşırdın sen kendınıııı yollarda dogurcan bıde :111:

ben resmen karantınaya aldım kendımı komsularaa bıle gıtmıyorum kafayı yemessem ıyıdır
bende yok agrı sankı gelmıcek bbu oğlan hıc baslamadı henuz
hemen epıdural olmıcam duruma gore takılacak boyle konustuk bakalım gercı sezeryan olma ıhtımalımız artıo ozmn dırekt epıdural olucak zaten ..bel ve bas agrısı kalıcı olmuyorkı gun ıcınde gecıyor bazılarında hıc olmuyor bıle ...
ee sezeryandan oncede ac kalınıyor sonrasındadamı yedırmıolar bılmıordumm :26:
sutun nzmn gelmeye basladı canım??

buarada oğlun cooooook yakısıklı bayıldım 41 kere masallaahh Allah sıze bagıslasın bahtı gusel olsun Kaanın

çok teşekkür ederiz...
sezeryandan önce geceden itibaren yemek yemiyorsun, sonuçta bir ameliyat gerçekleştiği için sonrasında da ilk 4-5 sat falan birşey yemenize izin verilmiyor. bu süreçten sonra önce küçük tuvaletinizi yapıyorsunuz ve gaz çıkartıp büyük tuvalatinizi yapana kadar doğru düzgün birşey yiyemiyrsunuz.. sadece su falan içmenize izin veriliyorlar. bu nedenle yanınıza mutlaka kayısı suyu yada benim yaptığım gibi kompostusunu falan yapıp hastaneye götürün.kayısı gaz çıkartmaya da yardımcı oluyor zaten.bir de yanınızda bisküvi olsun. çok aç kaldığınız için birkaç tane yiyip açlığınızı biraz bastırırsınız...
ben ameliyattan odaya gelince hemen hemşireler bebeği emzirtti bana ve ağız sütü geldi zaten hemen, ama sütüm tam olarak 2 gün sonra geldi..bu süreçte sürekli emzirdim ve pompa yaptım. göğüs uçlarım öncesinde krem kullanmama rağmen çok yara oldu. mutlaka kreminizi yanınıza alın ve kullanın..ben ağlaya ağlaya emziedim oğlumu.neyseki şimdilik sütüm geliyor.
buarada artık tecrübeliyim biliyorsunuz, sorunuz olursa girdike cevaplarım

Son düzenleme:
ya dogurana kadar herkes gırdıgınde bısıler yazsın ben catlıyorum meraktan :86:

ozench yok tırsıorum seker83 de gormedım ,keramos zatennnn cıldırttı benı

bende bole yapcam sıze

şaşırdın sen kendınıııı yollarda dogurcan bıde :111:

ben resmen karantınaya aldım kendımı komsularaa bıle gıtmıyorum kafayı yemessem ıyıdır

E ağrım falan yok, e 23ü de atlatıyoz gibi, bundan sonra doğursam da olur :86::86:

Az hareket et canım sende, Şevkoyu iyice dombilileştircen yata yata

Ozencch bugün girmiş face e..
Keramos..
Seker i dün gördüm aşşada..:82::82:

mrb...

doğurmadan geldim ben gene sancılar beni kandırıyor... göstercem ben onlara sezeryan olca görcekler.... doğuranları tebrik ediyorum... gireriz biz gene ara ara. ii bakın kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…