çooooook bunaldım
dısarı cıkılcak gıbı degıl cıksam yuruyemıyorum zaten evde daraldım ööeeeeeeeefffffffffffff :95:
nerdesınız hepınız yaaaaa
ben de aynı şeyi yapıyorumherkese selam..
Ben de ara sıra topicinizi ziyaret edip okuyup bi kolaçan ediyorum..Beni de aranıza alır mısınız annecikler??
herkese selam..
Ben de ara sıra topicinizi ziyaret edip okuyup bi kolaçan ediyorum..Beni de aranıza alır mısınız annecikler??
ben de aynı şeyi yapıyorumo kadar kaynaşmışsınız ki sonradan dahil olmam zor gibi geldi bana.
Kaynayın sizde araya elinizi korkak alıştırmayın
evde her yer her yerde çocuuum az daha sabretsin noooluurr! tembel ana, tembel koca bir de 75'lik anane evi daha yeni temizliyoruz. halılar ve koltukları şirket yıkadı. perdeler yıkanıp camlar siliniyoorrr!doğma bebişim doğma daha!
kaynayalım o zaman araya
öncelikle merak ettiklerimi sorarak açılışı yapayım
bel ağrılarınız , karın ağrılarınız falan başladı mı , dün gece ölüyodum ben mesela ağrıdan Allahtan kesti sonra , erken değil de mi ?
bi de epidural anesteziye nasıl bakıyorsunuz ? doktorunuz öneriyor mu ?
Benim canım alttan muayenelerde bile o kadar çok yanıyor ki o kadar kasıyorum ki kendimi ellerimle ağzımı kapatıyorum yani o derece millet bağırtımı duymasın rezil olmayım diye..o yüzden epidurale biraz sıcak bakıyorum doktor da bişeyi yok bel ağrısı bırakır o da zaten bütün annelerde oluyor epidural olsan da olmasan da bel ağrın kalacak dedi.. bazı doktorlar da hiç sıcak bakmıyor bel ve baş ağrısı bırakıyormuş bi de felç olma riski varmış duyduğuma göre kafam çok karışık..
Ay canımm Allah yardımcın olsun neyse ki benim bitti temizlik falan ..bebişi bekliyoz artık darısı başınızaevde her yer her yerde çocuuum az daha sabretsin noooluurr! tembel ana, tembel koca bir de 75'lik anane evi daha yeni temizliyoruz. halılar ve koltukları şirket yıkadı. perdeler yıkanıp camlar siliniyoorrr!doğma bebişim doğma daha!
haklısın canım ..önemli olan anestezist.. doğum yapacağım hastane çok iyi bi hastane muhtemelen anestezisti de iyidir.. yoksa acılı normal doğuma dayanamam ben çok korkuyorum:18:Hiç yabancı gelmedi anane dışında :86::86:
Anestezist önemli epiduralde, güvenilirse sorun yok.. Yaptıranlar çok çok memnun..
Kızlarrrrrr çok acil yazıp çıkıcam...
Oğlum mıy mıy.... 2 dk uyuyor kalkıyor :) az önce evimize geldik :)
22 temmuzu bekleyemedi... 21 Temmuz'da aniden patlayan suyumla doğum başladı...
Hemen sezeryana alındım, tek kelime ile "muhteşem bir duygu"....
Allah'ım herkese nasip et Amin....
Bundan önce hayatın bir anlamı yokmuş bunu anladım :) 51'le hamile kaldım, hastane çıkış kilom 50
Göbek kalmadı hiç.... oğlum 3.800 gr. 52 cm doğdu teyseleri :)))
Allah'ım herkesin evladını kendine bağışlasın inşallahhhhh Amin.....
Gözlerini açıyor, inceliyor.... inceliyor.... herkese tek tek bakıyor...
Rüyasında tekme atıyor, gülüyor...
Allah'ım sonsuz şükürler olsun sana ....
Daha sonra detaylı girip anlatacağım...
Koce peşimde yatağa gir dinlen diyip duruyor.....
Öpüyoruz hepinizi
Ben de bu halde ve bu sıcakta alışverişe gidip geldim :111::111:
Yollarda doğuracam galibaaa
Bi de ped koydum suyum muyum gelirse rezil olmayayım die
Kızlarrrrrr çok acil yazıp çıkıcam...
Oğlum mıy mıy.... 2 dk uyuyor kalkıyor :) az önce evimize geldik :)
22 temmuzu bekleyemedi... 21 Temmuz'da aniden patlayan suyumla doğum başladı...
Hemen sezeryana alındım, tek kelime ile "muhteşem bir duygu"....
Allah'ım herkese nasip et Amin....
Bundan önce hayatın bir anlamı yokmuş bunu anladım :) 51'le hamile kaldım, hastane çıkış kilom 50
Göbek kalmadı hiç.... oğlum 3.800 gr. 52 cm doğdu teyseleri :)))
Allah'ım herkesin evladını kendine bağışlasın inşallahhhhh Amin.....
Gözlerini açıyor, inceliyor.... inceliyor.... herkese tek tek bakıyor...
Rüyasında tekme atıyor, gülüyor...
Allah'ım sonsuz şükürler olsun sana ....
Daha sonra detaylı girip anlatacağım...
Koce peşimde yatağa gir dinlen diyip duruyor.....
Öpüyoruz hepinizi
söyle oglunaa babasını beklesın bı numara yapmasın :86:yok canım malesef hala orda çalışıyo.ağustosun ilk haftası gelicek. tabi öncesinde apar topar dogurmazsam
herkese selam..
ben de aynı şeyi yapıyorumo kadar kaynaşmışsınız ki sonradan dahil olmam zor gibi geldi bana.
şaşırdın sen kendınıııı yollarda dogurcan bıde :111:Ben de bu halde ve bu sıcakta alışverişe gidip geldim :111::111:
Yollarda doğuracam galibaaa
Bi de ped koydum suyum muyum gelirse rezil olmayayım die
bende yok agrı sankı gelmıcek bbu oğlan hıc baslamadı henuzkaynayalım o zaman araya
öncelikle merak ettiklerimi sorarak açılışı yapayım
bel ağrılarınız , karın ağrılarınız falan başladı mı , dün gece ölüyodum ben mesela ağrıdan Allahtan kesti sonra , erken değil de mi ?
bi de epidural anesteziye nasıl bakıyorsunuz ? doktorunuz öneriyor mu ?
Benim canım alttan muayenelerde bile o kadar çok yanıyor ki o kadar kasıyorum ki kendimi ellerimle ağzımı kapatıyorum yani o derece millet bağırtımı duymasın rezil olmayım diye..o yüzden epidurale biraz sıcak bakıyorum doktor da bişeyi yok bel ağrısı bırakır o da zaten bütün annelerde oluyor epidural olsan da olmasan da bel ağrın kalacak dedi.. bazı doktorlar da hiç sıcak bakmıyor bel ve baş ağrısı bırakıyormuş bi de felç olma riski varmış duyduğuma göre kafam çok karışık..
ee sezeryandan oncede ac kalınıyor sonrasındadamı yedırmıolar bılmıordumm :26:merhabalar herkese, oğluşum çarşamba günü doğdu, evimize geldik...doğumum sezeryanla oldu..eğer sezeryan olacak olan varsa birkaç tavsiyem olacak..bebeğinia yanınıza geldiğinde ilk yarım saat içinde mutlaka emzirin, sizden ağız sütü denen bol proteinli bir sıvı gelecektir zaten ama sonrasında sütünüz hemen gelmeyebilir. bu nedenle de yanınızda mutlaka süt sağma pompası hastaneye götürün..bi de sezeryan sonrasında size birşey yedirmeyecekler, bu nedenle de yanınızda mutlaka kayısı kompostosu yaparak götürün ve ondan bolca için..
ayrıca ister özel hastanede ister normal hastanede doğum yapın ama size yardım edecek ebe, hemşire vb. kişilere biraz para verin..sizinle çok daha fazla ilgilendiklerini göreceksiniz...
purcum iyi cesaret alisverise cikmakiyi disarda suyun gelmemis..
pedmi????kiz ped yetermi bir kova suya
şaşırdın sen kendınıııı yollarda dogurcan bıde :111:
ben resmen karantınaya aldım kendımı komsularaa bıle gıtmıyorum kafayı yemessem ıyıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?