**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

selam kislar gecmisi fazla okuyamadim ama benim bi sorunum var goguslerim cok kotu disardan bisey yok yara falan ama emerken oluyorum acidan bi suru krem kullandim fayda etmedi napmalim bilgisi olan varmi

canım face de konustuk...
lansinoh
garmastan
silikon uc
ilk bi kaç süt damlanı emzirmeden önce meme basına sür
ılık su ile emzirmeden önce yıka
emzirdikten sonrada tükürüğü kuruluk yapmasın diye bidaha yıka

benim yara oldu ii gelen bepanten plus

bebem emerken süt kanallarını hissediyorum ...

pztsı dogurda gel ınsallahhh
Off bu millet iyice sinirlerimi zıplatmaya başladı :95:
Sanki ben zorla tutuyorum çocukumu içerde :95::95:
döferım onları ben rahat bıraksınlar sızııııııı:95:
cok gecmıs olsun canım sarılık atlatılır cok sıkıntı yapmaaa

zor dogumun ıcın uzuldum ama sukurkı ıkınızde ıyısınız ..Hayırlı evlat olsun ınsallaahhh
Kizlar hayirli aksamlar 5.agustos saat 10:30 da mertimizi kucagimiza aldik sezeryanla bugun oglen eve geldik cok guzel bi duygu dualarim sizinle
ay canımmmmm cok sevındım Allah ayırmasın analı babalı buyusun ınsallaahhh

acemı ınek pımpırıkcan uyuznurun annesı yırım senı :90::90:
dıyabet ısıne coooooookkkkk sevındım gozun aydın..
oyle boyle sımdı guzel kızın kolarında tadını cıkar

selam kislar gecmisi fazla okuyamadim ama benim bi sorunum var goguslerim cok kotu disardan bisey yok yara falan ama emerken oluyorum acidan bi suru krem kullandim fayda etmedi napmalim bilgisi olan varmi

sagdınmı..okudugum kıtapta ılık su ıle kompres yapın dıyo sut kanallarında tıkanma oluyormus:44:

tekrar nezaman burada yazıyor olurum bılemıyorum, oyuzden sımdıden hepınıze bugune kadar yanımda olup destek oldugunuz ıcın cok tesekkur edıyorum...

Allah ım ızın verırse yarın bu saatlerde bende anne olacagım aılem,esım nekadar yanımda destekse sızlerde oyleydınız cogu zaman onlar yokken sız vardınız..Hepınızı coooooook sevıyorum ıyıkı varsınız..

Anne olanlar yavrularınızıda sızıde cok opuyorum,hala bekleyenler dualarım sızınle Allah yardımcınız olsun

8.8.11 tarıhınde saat 12 de Gem anne olmak uzere amelıyathaneye gıder :80:

ınsallaah guzel haberlerle gelırız,hakkınızı helal edın

gemcim hadi cok az kaldi seninde bebene kavusmana allah hayirlisiyla kucagina almayi nasipp etsin bizi mutlaka bilgilendir sakin buldumcukluk yapma

oyy yarın mis kokulun geleceekkkkk! sen de diyeceksin ki bebeğimden öncesi bomboşmuş!en kısa zamanda haberdar et bizi. kocamannn öpüyoruz gem teysemisi

Yemişim kalbini

Valla hiç güzel değil, fenalık geldi artık

Face de gördüm fotosunu maşallah
Kopyan olmuş valla

Sen de bırak beni

Haberlerini bekliyorum, Şevkoyu kokla bana msjı yolla

Canım benim inşallah güzel haberlerini alırız. Rabbim yavrunu size bağışlasın. İnşallah bizlerde tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz. Dualarım seninle...

gem Allah yardımcın olsun! dualarımız seninle. en kısa zamanda lohusalık sorunları ile aramızda görelim seni de.

bizde 2.haftamızda doktora gittik
doktor sakın ovmayın memelerini dedi.
sütten başka hiç bişi sakkıııınnn vermeyin dedi...

bunları söylerken dövecek gibiydi.

ovmama konusunda bizim doktor da sıkı uyarılarda bulunmuştu.

benim 11:))
yaa doğumu tetiklemek için bişi yapılıyomu acaba:))
ben çok sıkıldım daaa

benim bildiğim hurma var.

içindeki bişi doğumu kolaylaştırıyor...muş...
hatta ben kontrole diye gittim doğurdum geldim biliyorsunuz.
işte ogün hurma yemiştim

İlahi togii...Başak iyidir iyidir...

Özench doğurmuş muuuuu????Hala haber yok di mi?

Keramos sağol canım,iyi ki söyledin bol bol hasta bezi alayım ben..yani o muşamba gibi olanlardan.İyi misin?

ben cvp vereyim dedim ama gec kalmısım sen doğurmussun:)
hayırlısı olsun bakalım:) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

Suni sancıda kimi insanda çok ağrı yapıyormuş, kimisinde fazla yapmıyormuş, bünyeye bağlı herhalde :26:

sanırım bana verdiler... acılmam olduğunda hızlandırmak için verdiler.
sanırım diyorum cünkü bu sunı sancı demedi ama serumun içine bi iğne yaptılar.
2 saat sonra doğurdum.
iğne öncesi ve sonrası arasında bence fark yoktu. sancı aynı sancı aynı acı idi.

yani bence açılma ile de alakalı:))

Herkese merhabalar,

Uzun zamandır sadece uzaktan takip etmeye çalışıyordum..Ara ara da uzak kaldım.. herşey çok güzel giderken sol kalçamda başlayan ve tüm bacağımı saran bir ağrıyüzünden evde yatak istirahatindeydim..
Ne kadar güzel ki çoğunuzun bebeklerini kucaklarınıza almışsınız allahım almayanlara da sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh...

Çok şükür buhaftaki kontrollümüze göre bizde de herşey güzel gidiyor(ağrılarıma rağmen) oğlumun boyu 50 cm kilosu da 3260 olmuş ve bizede doktor teysemiz sezeryan için gün verdi 12.08.2011 sabah 7.30 hastaneye yatıcaz..

Burdaki tüm paylaşımlarınız ,destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim.. Hernekadar zaman zaman sessiz ve uzak kalsamda :) hep kalbim sizlerle birlikteydi..

Rabbim sağlıkla inşallah kucağıma alıp koklamayı bana ve sabırla bekleyen anne adaylarına nasip etsin inşallahh..Dualarınızı eksik etmeyin..Hakklarınızı helal edin..

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.
sezeryanın kolay geçsin...
sütün hemen gelsin...

güzel haberlerle aramıza dön

oğlum uyurken sizlerle doğum hikayemi paylaşayım. gerçi pek farklı bir hikaye değil. işte sezeryan herkes gibi :) ama bize özgü çok ayrıntıları var.

01.08.2011 sabah erkenden uyandık. 8 gibi. doktora gidip haftalık kontrolümü olup doktora çatı muyanesindeki zorlamasının ardında günlerce ağladığımı ve bu durumdan çok etkilendiğimi anlatacaktım. dediğimi yapmadan önce bebek hareketlerinin müthiş ölçüde azaldığını söyledim doktora. saat 10 civarıydı muyaneye girdiğimde. suyun azalmış çünkü dedi doktor. seni alttan muyane edelim dedi. izin vermemek adına önceki muyanesini hatırlattım, beni muyane edememiştiniz dedim. yaşadığım sıkıntıyı anlattım devamında. herkes ilk muyanede öyle olur dedi. evliliğimin ilk aylarında da sorunlar yaşamıştım dedim. hem de uzun bir süre. aynı hisleri yaşadım siz beni muyane ettiğinizde dedim. gene aynı kasılma oldu dedim. doktor bu sözümden sonra usg den kalktı. seni sezeryan yapalım mehtap dedi. o an böyle içime bişi oturdu. hayatta korkularım çoktur beni. iğne olmaktan tutunda evde hatta bir odada yalnız kalamamaya kadar. korkum o an başladı. eşinle telefonda konuş doktorum bunu öneriyor riske atmayalım diyor de dedi. nihayetinde eşim de 2 gün önce yanımıza gelmiş bebeğimizi bekliyordu hemen kapının önünden çağırdım.doktorla rahat konuşabilmek için muyaneye almamıştım onu, annemi de çağırdım. doktorla ve ailemle karar verir işlemler için çıktık. ben bir kaç gün daha beklemek istedim doktor buna hiç gerek yok, alalım riske girmesin. suyun çok az zaten dedi. asansörden inerken boğazıma bişey takıldı. annemle birlikte burnumuzu çekmeye başladık. annem hemen babama ardından da kız kardeşime haber verdi. o şehir dışında olduğu için ancak yetişebildi bebek doğmaya. annemler eve eşyalaı getirmeye giderken biz eşimle yalnız kaldık. o bekleyiş içimde hep bir korku ve heyecanla sürdü. çok geçmedi en yakın arkadaşım da geldi dhastaneye. o sırada beni son kez nst ye aldılar. nst odasında yalnız kaldığım anda hıçkırarak ağladım ve geri odamıza döndüğümde ben korkuyorum diyerek ağlamaya devam ediyordum. hasta bakıcı geldi. gidiyoruz dedi yanında bir hemşireyle. ama daha annemler eşyalarım hiç bir şey gelmemişti. üstelik gözümde lenslerim vardı ve onları çıkarmadan giremezdim ameliyata.bekleyin dedim. ameliyathaneyi aradılar. beklemeye aldılar. derken annemler çıkageldi. lenslerimi çıkarırken anne ben çok korkuyorum diye ağlıyorum. annemde korkacak ne var kızım diyor ama o da korkuyordu. hasta bakıcı tekrar geldi. eşime sarıldım sanki uzun bir ayrılık gibi ağladım. korkma bebeğini kucağına alacaksın dedi hasta bakıcı ama hiç o anı düşünemiyordum sanki geri dönüşü yok çok büyük bir ameliyat riski va gibi korkuyordum. asonsöre girerken eşimide almadılar. o öyle kapıda kaldı. ameliyathaneye çıktık. aa doğum mu biz lens malzemeleri gelecek die ameliyathaneye başkasını almıştık dediler hopp geri indik. ben öyle mutlu oldum. sanki 20 dk sonra tekrar gelip almayacaklardı beni. odama geri döndüğümüde eşim pencereden çıkarmış kafasını hıçkırarak ağlıyordu. geldim geldim ağlama dedim. sancım geldi de normale alacaklar sanmış.nitekim 20 dk sonra tekrar yukarı çıktık. bu sefer azcık daha rahatlamıştım.tatlı dilli bir anestezi uzmanı beni öylesine rahatlattı ki hazırlıklar nasıl bitti anlamadım.sonta çok zormuş. bunu diyenleri halen anlamıyorum. nasıl olurda bu kadar abartılrlar dedim sontayı. mehtap 15 saniye içinde uyumaya hazırmısın dedi kocaman bir iğne vardı elinde. genel anestezi oluyordum. ama benim boğazım yanıyor dedim daha damarlarıma tamamını boşaltmamıştı ve sonrasında yüksek sesle ağlayani hastanyi inleten oğlumla uyandım. inlemelerim arasında onu bana gösterin diyordum. gösteriyorlardı ama göremiyordum. çabuk uyandım narkozdan ve kucakladım oğlumu. korku morku hiç bir şey kalmadı. dikiş ağrısı yaşamadım. ağrı kesiciyi anında yapıp sürekli de tekrarlayıp hiç bir zorluk yaşatmadılar bana. 3.740 gr ve 51 cm boyunda bir oğlumuz oldu. herkesin herkeslere benzetebildiği evrensel bir yüzü var. elleri aynı babsı ince ve uzun. ve çenesinde babasınınki gibi bir gamzesi var. işte bu kadar. sizinle çok şey paylaştık. o yüzden doğum hikayemi de buraya yazmak istedim. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucğaına almayı ve büyütmeeyi nasip etsin. bu güzellik zorluklarına rağmen yaşanmaya değer.

kızlar bebem değilde ben isilik oldum
dus alma dısında öneriniz var mı???

bebemi emzirirken basını koyduğum kollarım
gögüs altlarım ve arası

benek benek oldum yaaa

canım bebeğini tam haftasındamı dünyaya getirdin..

daha öncede sormuştum kısayol yapmıstım ama kojam silmiş sanırım

hani bi bayan fotoğrafcı vardı
bebeğinin fotoğraflarını cekmişti...

kelebek arı tırtıll vb.
kumaşlar ve kıyafetler ile kompozisyon yapmıştı.

nerden bulcam ben bu fotoları???

ben ilk konsepti yaptım. face e ekledim ege min dambıllı fotolarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…