Evet kızlar biz geldik kızımla eve...3.8.2011 Çarşamba,14:30 da 3420gr. olarak dünyaya geldi Zeynep Duru
hanımefendi...
Şimdilik herşey yolunda gibi..Sarılığı normal değerin çok az üstünde çıktı,yarın onun için tekrar gidicez.Dua edin düşmüş olsun...Neolur..
Doğum hikayemi ne siz soruuunnn..Ne ben anlatayımBenim inatçı kızım yine yaptı yapacağını...
Şimdi anlatırsam çoooook ağlarım..Kendimi iyi hissettiğimde anlatırım.Şimdilik tek düşüncem,şu sarılığı atalım.
Hepinizi öpüyorum,kendinize iyi bakın..
Evet kızlar biz geldik kızımla eve...3.8.2011 Çarşamba,14:30 da 3420gr. olarak dünyaya geldi Zeynep Duru
hanımefendi...
Şimdilik herşey yolunda gibi..Sarılığı normal değerin çok az üstünde çıktı,yarın onun için tekrar gidicez.Dua edin düşmüş olsun...Neolur..
Doğum hikayemi ne siz soruuunnn..Ne ben anlatayımBenim inatçı kızım yine yaptı yapacağını...
Şimdi anlatırsam çoooook ağlarım..Kendimi iyi hissettiğimde anlatırım.Şimdilik tek düşüncem,şu sarılığı atalım.
ay ne guzel ınsallah bende halledebılırım hemengem çiğtanem teşekkür ederim kızlar
.
gemcim olay gazı çıkarmakta
gazı çıkarmak içinde bol bol yürücen
canım çok yandı ama dr gazını çıkarırsan giderisn
yoksa bir gün daha tutarım deyince
zar zor turladım koridorda ve odada
sabahta çıktı gitti
böle olunca bizde öğlen çıktık hastaneden
hayırlı olsun bahtı guzel olsun yavrunun ınsallaahhhEvet kızlar biz geldik kızımla eve...3.8.2011 Çarşamba,14:30 da 3420gr. olarak dünyaya geldi Zeynep Duru
hanımefendi...
Rabbimin izniyle önümüzdei salı bebeğimizi kucağımıza alıcaz sezeryan doğum olcak bebekte daha önceden kalpbüyümesideyokmuş kardiolog son muayenede içiniz raht olsun herşey normal görünüyo dedi tabi doğduktan sonra yine bakılacak incelenecek ikinci çocuğum ama ilk miş gibi çok heyecanlıyım inş. sağsalim hyırlısıyla kucağımıza alırız dualarınızı bekliyoruz buarada uzun zamandır takipedemmiştim topiği çocuğumuz doğurmuş galiba herkese hayırl olsun diyorum rabbim inş bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli analaı babalı büyütmemizi nasp eylesin
hanımefendi...
Off bu millet iyice sinirlerimi zıplatmaya başladı :95:
Sanki ben zorla tutuyorum çocukumu içerde :95::95:
Aman bosver takilma canim yaaa
kizim annesinden ayrilmak istemiyor de gec karsiya
Ben Geldim...Maalesef sarılık düşmemiş,bugün fototerapi yapılıyor kızımailk 12 saati atlattık,inşallah düşmüştür de
taburcu oluruz...yoksa 24 saat yapılıyo
allah dermansız dert..çözümsüz hastalık vermesin hiç kimseye,
amin!
Gem cim doğum hikayem şöyle;
2 ağustos ta muayene için gittim.Doktorum çatı muayenesi yaptı,4-5 cm. açılma varmış,herşey normal..Bebek yola girmiş.Yarın sabah gel dedi. 3 ağustos sabahı gittik.Açılma 5 cm. de kalmış. Biraz sancım vardı,biraz da suni sancı verildi.
saat 10:30 gibi sancılarım düzenli geldi.Doğumhaneye alındım.Herşey normal,10 cm. açıldı,sancılarım çok güzel,ön suyumu açtılar.(bebeğin kafası ile rahim ağzında kalan kısımmış sanırım) ıkınmaya başladım.Fakat kızım gelmedi ,baş aşağı indi ama yumuşak doku dan geçemedi.Vücudu yukarda kaldı,kordon da izin vermemiş.Velhasıl o kadar sancı-ıkınma,çaba..en son ikinci bir doktorla daha denendi ve ben yalvarmaya başladım,çünkü gücüm kalmadı,sadece ebe karnıma bastırıyordu,ben hiçbişey yapamıyordum.Netice: 14:30..Sezeryan...Şükrediyorum ikimizde sağlıklıyız..
Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin...Ben hem normal doğumu hem sezeryanı yaşadım :)
İnş düşmüştür canım, acil şifalar olsun..
Doğumun da zor geçmiş ama şükür ikinizde iyisiniz..
Tekrar geçmiş olsun.
Umarım en kısa zamanda atlatırsınız bu dönemi..
Sanki sen sürekli burdasın da
Pur o kadar yaziyorum topige okumuyon mu kizim doguramiyorum bende sen gibi kader ortagi olcaz bi biz kalcaz burda :))))))
yarin gidicem doktora bakalim nolcak bisi olmayacak yine elim bos karnim sis doncez eve
Off bu millet iyice sinirlerimi zıplatmaya başladı :95:
Sanki ben zorla tutuyorum çocukumu içerde :95::95:
özenc, tam randımanlı emmediklerinden oluyormuş,ikincselam kislar gecmisi fazla okuyamadim ama benim bi sorunum var goguslerim cok kotu disardan bisey yok yara falan ama emerken oluyorum acidan bi suru krem kullandim fayda etmedi napmalim bilgisi olan varmi
Ben de önerimi sunayım ; Bebe yağı ile banyodan sonra bi iki kere ovdum geçti, sende bi dene istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?