**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Evet kızlar biz geldik kızımla eve...3.8.2011 Çarşamba,14:30 da 3420gr. olarak dünyaya geldi Zeynep Duru
hanımefendi...

Şimdilik herşey yolunda gibi..Sarılığı normal değerin çok az üstünde çıktı,yarın onun için tekrar gidicez.Dua edin düşmüş olsun...Neolur..

Doğum hikayemi ne siz soruuunnn..Ne ben anlatayım Benim inatçı kızım yine yaptı yapacağını...
Şimdi anlatırsam çoooook ağlarım..Kendimi iyi hissettiğimde anlatırım.Şimdilik tek düşüncem,şu sarılığı atalım.
Hepinizi öpüyorum,kendinize iyi bakın..

Hoşgeldiniz

Maşallah cimcimeye, inş en kısa zamanda da geçer sarılığı üzmez annesini

iyi olmaniza sevindim gozun aydin canm..
sarilik icin endiselenme cnm en kisa zamanda iyi olacak allahin izniyle ..
msllh kilosu cok iyi

Rabbimin izniyle önümüzdei salı bebeğimizi kucağımıza alıcaz sezeryan doğum olcak bebekte daha önceden kalpbüyümesideyokmuş kardiolog son muayenede içiniz raht olsun herşey normal görünüyo dedi tabi doğduktan sonra yine bakılacak incelenecek ikinci çocuğum ama ilk miş gibi çok heyecanlıyım inş. sağsalim hyırlısıyla kucağımıza alırız dualarınızı bekliyoruz buarada uzun zamandır takipedemmiştim topiği çocuğumuz doğurmuş galiba herkese hayırl olsun diyorum rabbim inş bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli analaı babalı büyütmemizi nasp eylesin

ay ne guzel ınsallah bende halledebılırım hemen

hayırlı olsun bahtı guzel olsun yavrunun ınsallaahhh
:44:noldukı merak ettım sezeryanamı dondunuz ???

cok sukur bak bosuna endıse yasamıssın dogumdan sonrada hıcbısey cıkmaz ınsallahhh...saglıcakla al yavrunu kucagına

Cigtanem kusura bakma korkutmak istememistim

Bugunde bisi cikmadi bende psikolojim bozuk bir sekilde geri geldim nst odasinda sanci ceken biri vardi o bagirdi ben agladim nerdeyse

Tosunum 4 kilo civarlarindaymis asagi yukarida oynarmis pazartesi yine gidicem

hayirli olsun canim
uzulme sarilik her cocukta olagan birsey gecer ins

Off bu millet iyice sinirlerimi zıplatmaya başladı :95:
Sanki ben zorla tutuyorum çocukumu içerde :95::95:

Ben Geldim...Maalesef sarılık düşmemiş,bugün fototerapi yapılıyor kızıma ilk 12 saati atlattık,inşallah düşmüştür de
taburcu oluruz...yoksa 24 saat yapılıyo

allah dermansız dert..çözümsüz hastalık vermesin hiç kimseye,
amin!

Gem cim doğum hikayem şöyle;
2 ağustos ta muayene için gittim.Doktorum çatı muayenesi yaptı,4-5 cm. açılma varmış,herşey normal..Bebek yola girmiş.Yarın sabah gel dedi. 3 ağustos sabahı gittik.Açılma 5 cm. de kalmış. Biraz sancım vardı,biraz da suni sancı verildi.
saat 10:30 gibi sancılarım düzenli geldi.Doğumhaneye alındım.Herşey normal,10 cm. açıldı,sancılarım çok güzel,ön suyumu açtılar.(bebeğin kafası ile rahim ağzında kalan kısımmış sanırım) ıkınmaya başladım.Fakat kızım gelmedi ,baş aşağı indi ama yumuşak doku dan geçemedi.Vücudu yukarda kaldı,kordon da izin vermemiş.Velhasıl o kadar sancı-ıkınma,çaba..en son ikinci bir doktorla daha denendi ve ben yalvarmaya başladım,çünkü gücüm kalmadı,sadece ebe karnıma bastırıyordu,ben hiçbişey yapamıyordum.Netice: 14:30..Sezeryan...Şükrediyorum ikimizde sağlıklıyız..
Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin...Ben hem normal doğumu hem sezeryanı yaşadım :)

İnş düşmüştür canım, acil şifalar olsun..

Doğumun da zor geçmiş ama şükür ikinizde iyisiniz..
Tekrar geçmiş olsun.

Umarım en kısa zamanda atlatırsınız bu dönemi..

Kizlar hayirli aksamlar 5.agustos saat 10:30 da mertimizi kucagimiza aldik sezeryanla bugun oglen eve geldik cok guzel bi duygu dualarim sizinle

İnş düşmüştür canım, acil şifalar olsun..

Doğumun da zor geçmiş ama şükür ikinizde iyisiniz..
Tekrar geçmiş olsun.

Umarım en kısa zamanda atlatırsınız bu dönemi..

Teşekkürler Pur teyzesi..Evet düşmüş,ama yine de sabaha kadar kalıcaz..Allahtan huysuzluk yapmıyo kızım..İnşallah
bu yaşadığımız son talihsizlik olur...

ayy topiğin çookkk gerisinde kaldım. ne zaman bilgisayara otursam kalk yat dinlen diyorlar:))1 ağustos'tan önce hayatım ne kadar yavanmış.kızıma baktıkça gözlerim doluyor,inanamıyorum içimde büyüyenin o olduğuna hala.sanki tatlı bir sarhoşluk içindeyim.ilk iki gün memişler yüzünden çok zordu.acemi inek ben, doğum yapmanın emzirmekten daha kolay olduğuna karar verdim.neyse, şimdi emzirmeyi öğrendim, sütüm de biraz artsa süper olacak.
biliyorsunuz diabetim vardı, geçti.insülin de glikofaj da kullanmıyorum şu an. yaptığım onca diyet, boşa gitmemiş, bebeğimin de çok şükür her şeyi normal.
hastaneden ,özellikle de anestezistten çok memnun kaldım.sadece kızımı çıkardıkları an biri "aaaa boynunda kordonla geldi."dedi.uyuznur hemen ağlamadı ve ben o an mahvoldum. "bebeğim neden ağlamıyor,iyi mi?" diye art arda sormuşum, ebe dedi sonradan. kalp ritmim bozulmuş, oksijen maskesini dayadıklarını hatırlıyorum en son.o sırada kızçemin sesini duydum, getirip gösterdiler.ağlamaya başladım.sakinleştirici yapmışlar.tansiyonum vs düzelmeden de indirmemişler.millet 20 dk içinde odaya inerken ben 45-50 dkda anca inmişim.çkızım uyuznursa ben de pimpirikcan'ımzaten ödüm kopuyordu ya şeker etkilediyse diye, bir de boynunda kordon dediler, bir de sesi çıkmadı...neyse, şimdi geceleri inletiyor evi yavru aslan...uykusuzum ama feda olsun bunca yılın hasreti bitti ya!

Sanki sen sürekli burdasın da

kalbim hep burda

Pur o kadar yaziyorum topige okumuyon mu kizim doguramiyorum bende sen gibi kader ortagi olcaz bi biz kalcaz burda :))))))

yarin gidicem doktora bakalim nolcak bisi olmayacak yine elim bos karnim sis doncez eve

sabredin ya çıkınca azıcık daha hamiş kalsaydım dicez :76:

Off bu millet iyice sinirlerimi zıplatmaya başladı :95:
Sanki ben zorla tutuyorum çocukumu içerde :95::95:

sana kalsa geçen ay doğurmuştun :86::86::86::86: ya ne güzel duruyolar ben şimdi dahada dursun istiyom çok güsel ya

merhaba kızlar bizde 5 gün olduk doğalı. 02.08.2011 02:45 te oğluşum doğdu. Normal diye başladık 9cm'e kadar açıldık ama bebişin kalp atışları yavaşladı. O nedenle sezercik olduk.Bir ara doğum hikayemizi yazarız. Çok geride kaldım kimler doğurdu kimler kaldı bilmiyorum doğurmayanlara Rabbim kolaylık versin.

selam kislar gecmisi fazla okuyamadim ama benim bi sorunum var goguslerim cok kotu disardan bisey yok yara falan ama emerken oluyorum acidan bi suru krem kullandim fayda etmedi napmalim bilgisi olan varmi

selam kislar gecmisi fazla okuyamadim ama benim bi sorunum var goguslerim cok kotu disardan bisey yok yara falan ama emerken oluyorum acidan bi suru krem kullandim fayda etmedi napmalim bilgisi olan varmi
özenc, tam randımanlı emmediklerinden oluyormuş,ikinc
i ve üçüncü gün benim de öyleydi, taş gibi sertti ve alev alevdi. wee'nin pompası var,manuel,5 liraya almıştık o epey işe yaradı.göğülere önce susam yağıyla yukardan aşağıya masaj yaptım sonra onları pompayla sağdım.çok rahatlattı. bir de normal musluk suyuna tuttum memeleri ılık akıyor zaten, ateşi düşürdü.

Ben de önerimi sunayım ; Bebe yağı ile banyodan sonra bi iki kere ovdum geçti, sende bi dene istersen..

bizde 2.haftamızda doktora gittik
doktor sakın ovmayın memelerini dedi.
sütten başka hiç bişi sakkıııınnn vermeyin dedi...

bunları söylerken dövecek gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…