**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Dün öle dedi dr u belki gece sancılanmıştır :86::86:

Ben popişi wcye giderken bile zor kaldırıyorum :111:

Güzelim 25 günün var be :97: Senin yerinde olsam 3 sayfa değil 333 sayfa adardım

3 sayfayı halledeyimde ben diğer 330 u bi şekilde gelir hem bnm kzıım çıtır olcak :82:

bende çok duygulandım birden ne güzel şeyler dilerim bizde yaşarız bunları

bi dk ya siz buldumcuk olursanız ben nolcam :95::95::95::95: patlarım çatlarım burda ihmal etmeyin burayıııı

Pur o kadar yaziyorum topige okumuyon mu kizim doguramiyorum bende sen gibi kader ortagi olcaz bi biz kalcaz burda :))))))

yarin gidicem doktora bakalim nolcak bisi olmayacak yine elim bos karnim sis doncez eve

msllh size hsgmissiniz evinize

kizlar bide dr geldk hersey normal..
sali gunune kadar gelmesse carsamba aliriz dedi hayirlisi..

Pur o kadar yaziyorum topige okumuyon mu kizim doguramiyorum bende sen gibi kader ortagi olcaz bi biz kalcaz burda :))))))

yarin gidicem doktora bakalim nolcak bisi olmayacak yine elim bos karnim sis doncez eve
pztsı yı bekle sendeee

haydaa senınkıde ınat cıktı

sunı sancı vermeden sezeryanı kabul edıyormu drun

suni sanci vererek normal yapacam..

ay hadı hayırlısı en korktugum sekıl benım o Allah yardımcın olsun gerek kalmaz ınsallaahh

buarada sıcaksuya gırmek,ananas,mango suyu,hurma ve patlıcaaaaaannnnnn dogumu tetıklıyormus normal bekleyen arkadaslar duyrulur

gem çiğtanem teşekkür ederim kızlar
.
gemcim olay gazı çıkarmakta
gazı çıkarmak içinde bol bol yürücen
canım çok yandı ama dr gazını çıkarırsan giderisn
yoksa bir gün daha tutarım deyince
zar zor turladım koridorda ve odada
sabahta çıktı gitti
böle olunca bizde öğlen çıktık hastaneden

Kızım akşamdan akşama giriyon, gündüz şüpheleniyorum

Ahh senden umudum vardı oysaki

Bakalım 3ümüzden hangimiz önce doğurcas

Azmin zaferii

Mavibahar canim gozunaydin hayirli olsun ne guzel erkenden ciktin

cigtanem benimde en cok korktugum sey suni sanci ins bebislerimiz kendiliginden gelirler

Mavibahar canim gozunaydin hayirli olsun ne guzel erkenden ciktin

cigtanem benimde en cok korktugum sey suni sanci ins bebislerimiz kendiliginden gelirler

arastirmadimda bilmiyorum suni sanciyla normal dogumu korkutmayn beni yahuuu
suyum geldikten sonra umarim gerek kalmaz korkmuyor degilim allah yardimcimiz olsun..

Suni sancıda kimi insanda çok ağrı yapıyormuş, kimisinde fazla yapmıyormuş, bünyeye bağlı herhalde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…