Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla zor olcak kanımcaMaşallah dombiliye
Şiştikçe şişiyo bu bebeler nasıl olcak bakalım :111:
aynen ıste olay buİsteyerek değil zaten, gemin dar çatısı şevkonun kafaya göre :86:
Sezeryan tarihinde net değiller sadece..
slm bayanlar öglen 2 de bende doguma giricem çok heyecanlıyım,kimseye belli etmesemde çokda korkuyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen.. vede haala kızınım ismi yokk ufff
aynen ıste olay bu
sevko ırı bı bebek degıl 3420 gr su an ama benım bunyeye bı beden buyuk o yuzden sezeryan oluyorum..o kafa o catıdan cıkmaz
zaten kanala gıremıyokı garıbım 36.haftada gırmeye baslarlarmıs bu saatten sora beklenmez dıdı..
velhasıl dr bekleyebılırız dedı sıze baglı dedı..ee bende beklıyım dıdım 8.8.11 tarıhını
o gune kadar bısı olmazsa tabı :26:
mavıbahar senınkıde gırmıcek bennce taam catın genıs ama gırse gırerdı
kaç gündür haber çıkmayınca heralde gülseren doğurdu demiştim hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırız canım
gem cnım sen niye vazgeçtin hayırdır? merakla bekliyoruz nedenini?
biz gaz sancıları dışında iyiyiz ama sütüm çok fazla değil günde 1 sefer mama vermek zorunda kalıyom 60 cc değilse doymuyo garibim artırmak için yapmadığım şey kalmadı sütü humana still tee, rezene kimyon vs karışımlı çay, malt yaptık onu içiyom hoşaf hurma kestane püresi varmı başka etkisi olan bildiğiniz onları da deneyeyim?
hmm o zaman sonuc degısmeyecek yanı sadece nasıl olacagı kesın artık..hayırlısı olur ınsallah saglıcakla gelsın sevko bebek
aynen ıste olay bu
sevko ırı bı bebek degıl 3420 gr su an ama benım bunyeye bı beden buyuk o yuzden sezeryan oluyorum..o kafa o catıdan cıkmaz
zaten kanala gıremıyokı garıbım 36.haftada gırmeye baslarlarmıs bu saatten sora beklenmez dıdı..
velhasıl dr bekleyebılırız dedı sıze baglı dedı..ee bende beklıyım dıdım 8.8.11 tarıhını
o gune kadar bısı olmazsa tabı :26:
mavıbahar senınkıde gırmıcek bennce taam catın genıs ama gırse gırerdı
Aşşa kadar indiiydim, apartmanı silen kadınla karşılaştım:
"Sen daha doğurmadın mı" didi bana
Off :95::95:
maleseffff bızım daha cok varrrr:)
ama bende dokuz dogurdum yaaa hadı dogurun kızlar artıkkk
GEM den haber alan varmııııııı:18::18:
evet cnm sezeryan kesınlestı..eger hanı ben coooooook agırlasmıs zorlanıo fılan olsaydım bugun alıncaktı...anne karnında gelısmesı daha ıyı o yusden sıkıcam dısımı
tek ıstegım 5 ınde dogmasın hıc sevmedıgım bırının dogumgunu cunku o gun sadece onun ıcın dua edıyorum :86:
mılkway dıye bı malt ıcecegı var cevremde herkes onu ıcıo cok memnunlar ben bıle aldım 4 gunluk stokladım..denedınmı ondan??
Benim de tek isteğim çüçük benden önce doğurmasın
yapacammm bugünde zaten çok hareketli ay yarabbiiimmm öle bişi olursa dilimden kurtulamassınızzzzz