ınatcı kız
cok merak edıyordum ben kılosunu yaaa:26:
senınde sonun bellı kuzum ne agrı ne sancı nereye kadar beklıcek dr da..yıne benımkınden cok beklıyor sen benden once dogurcaktın sözde
ay al bendende okadar saclar nası amaa artıs çoçuuk
selam kislar biiz geldik gelir gelmezde buraya girdim ozladim siizi valla guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler
Kontrolden geldik, nstden bi halt çıkmadı
Dr kızının keyfi yerinde çıkmaya niyeti yok dedi, p.tesiye kadar beklicez, sonrasında bir karar veririz dedi
Kilosunu söylemedi, galiba iyice dombik oldu, çünkü daha önce muhtemel doğum tarihinden 15 gün önce ve sonra olabilir beklicez demişti..
Off gelse de kestirmese beni yaff :95::95:
çook duygulandıımGünaydınnn...
9 aylık serüvenimizin son günaydını sizlere,
aynı bedende son sabah mesajımız oğlumla,
Allah nasip ederse yarın bu saatlerde ameliyat hazırlığı içinde olacağız..
Artık sizlere ne zaman tekrar günaydın deriz bilemiyorum.
çok uzun hem de çok kısa bir yolculuk yaşadık oğlumla
zor günler atlattığımız da oldu
güzel günlerimiz de..
her anımızı sizlerle paylaşmaya çalıştık
Anne adayı olarak çıktığım bu yolculukta
şükürler olsun bu günleri de görebildik
son 24 saatimiz ve ben çok heyecanlıyım
bugün face ve kulübe girmek istemiyorum
çünkü aşırı duygusallaştım son günlerde
bu günü oğluma ve kendime ayıracağım
en kısa zaman da sizlerle tekrar görüşmek üzere
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destek ve yardımlarınız için
bebeklerine kavuşanlara sağlık ve mutluluk diliyorum
doğum bekleyenler Allah yardımcınız olsun
hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşun inşallah
sizleri seviyoruz Allah a emanet olun teyseler ve onların melekleri...
gormesı gerekıyor gıdıcek durumum yok bu aksam zaten druma gıdıcez ozmn osterıcem artık cok sagol canımozencch geçmiş olsun bebeğinle bir uzun ömür dilerim alışmaya başladınız mı bebişle birbirinize
gem canım sen onu bi dr a sorsana ayağın o vaziyette canın çok yanıyor olmalı genelde kırıkta şişme oluyor bildiğim kadarıyla röntgen çekip alçıya almasalar bile atelle sabitlerler ihmal etme canım sen onu geçmiş olsun şimdiden
gelelim bizim dogum hikayemizin detaylarina basini biliyosunuz cuma gunu doktorum vardi gittik iste 2cm acilmis ciktik karnim cok sertlesti hafif hafif sancilanmaya basladim eve girmek istemedim hem unutmak icin hemde daha kolay acilsin diye baya bi yurudum ama artik iyice agirlasinca eve geldim dus aldim sancilarim iyice artti aama nisan falan yok has. aradik gel bi kontrol edelimdedi gittik kontrol etti hala 2 cm dedi ama sancim cok siddetlendi nst de 80 di
biraz yurursen iyi olur dedi saat 11de ciktik hastahanede dolaniyorz dakikada bir giriyo 1 saat zor dayandim gittik tekrar kontrol etti 4cme cikmis ama ben baya kotu oldum suya girmek ister,misin dedi girdim sonra bana damardan ilac bagladi kolumdan elimede bisey verdi buton gibi sanci girmeye baslayinca buna bas ddedidedigini yaptim boyle narkoz gibi bi etki yapio aama narkoz deil tabi uykum geldi ama nasil tatli tam dalcak oluyorum sanci giriyo nesse bi daha kontrol etti 8cm dedi 6 7 damla kan geldi biraz daha bekledik bakti tamam 10cm dedi suyunu patlaticam dedi patlatti sanci gelince ikin dedi 3 5kez ikindim ve bebegim suyun icine dogdu direk kucagima verdi ama nasil guzel bi duygu ikimizde ciplagiz yumusacik teni hic birakmak istemedim babamiz gobek bagini kesti bebegi aldilar bende sudan ciktimyatakta doktor karnimi bi bastirdi plasentada cikti sonra beni dikmeye basladi baya bi yirtildim ama hic bisey hissetmdim bebemi kucagima verdiler emzirdim nasil emiyo cokcok Allahim duygularimi anlatmam mumkun deil,, tabi sut gelmedi sabah 6da odaya aldilar bizimki bi uyyudu uyanmak bilmedi emmek te istemedi yorgunliktan saat 3gibi uyandi emzirdim sutumde geldio andan beri 2 3 saat uyuyo uyaniyo altini degistiriyorum emziriyorum yine uyuyo hep boyle Allahim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin gece hep yanima aldim koynumda yatirdim birakmak istemedim yanindan ayrilinca hep sesi kulagimda iste boyle cok uzun oldu yinede aklia gelince yazarim
iyi dinlenmeler canımagdacım geldı hallettık bu ısıde sımdı bı dusa gırıp nalları dıkıcem havaya bugunden sonra dınlenmeye vaktım olamıcak
ne güzel kolay bi doğum oluş anlaşılangelelim bizim dogum hikayemizin detaylarina basini biliyosunuz cuma gunu doktorum vardi gittik iste 2cm acilmis ciktik karnim cok sertlesti hafif hafif sancilanmaya basladim eve girmek istemedim hem unutmak icin hemde daha kolay acilsin diye baya bi yurudum ama artik iyice agirlasinca eve geldim dus aldim sancilarim iyice artti aama nisan falan yok has. aradik gel bi kontrol edelimdedi gittik kontrol etti hala 2 cm dedi ama sancim cok siddetlendi nst de 80 di
biraz yurursen iyi olur dedi saat 11de ciktik hastahanede dolaniyorz dakikada bir giriyo 1 saat zor dayandim gittik tekrar kontrol etti 4cme cikmis ama ben baya kotu oldum suya girmek ister,misin dedi girdim sonra bana damardan ilac bagladi kolumdan elimede bisey verdi buton gibi sanci girmeye baslayinca buna bas ddedidedigini yaptim boyle narkoz gibi bi etki yapio aama narkoz deil tabi uykum geldi ama nasil tatli tam dalcak oluyorum sanci giriyo nesse bi daha kontrol etti 8cm dedi 6 7 damla kan geldi biraz daha bekledik bakti tamam 10cm dedi suyunu patlaticam dedi patlatti sanci gelince ikin dedi 3 5kez ikindim ve bebegim suyun icine dogdu direk kucagima verdi ama nasil guzel bi duygu ikimizde ciplagiz yumusacik teni hic birakmak istemedim babamiz gobek bagini kesti bebegi aldilar bende sudan ciktimyatakta doktor karnimi bi bastirdi plasentada cikti sonra beni dikmeye basladi baya bi yirtildim ama hic bisey hissetmdim bebemi kucagima verdiler emzirdim nasil emiyo cokcok Allahim duygularimi anlatmam mumkun deil,, tabi sut gelmedi sabah 6da odaya aldilar bizimki bi uyyudu uyanmak bilmedi emmek te istemedi yorgunliktan saat 3gibi uyandi emzirdim sutumde geldio andan beri 2 3 saat uyuyo uyaniyo altini degistiriyorum emziriyorum yine uyuyo hep boyle Allahim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin gece hep yanima aldim koynumda yatirdim birakmak istemedim yanindan ayrilinca hep sesi kulagimda iste boyle cok uzun oldu yinede aklia gelince yazarim
gelelim bizim dogum hikayemizin detaylarina basini biliyosunuz cuma gunu doktorum vardi gittik iste 2cm acilmis ciktik karnim cok sertlesti hafif hafif sancilanmaya basladim eve girmek istemedim hem unutmak icin hemde daha kolay acilsin diye baya bi yurudum ama artik iyice agirlasinca eve geldim dus aldim sancilarim iyice artti aama nisan falan yok has. aradik gel bi kontrol edelimdedi gittik kontrol etti hala 2 cm dedi ama sancim cok siddetlendi nst de 80 di
agdacım geldı hallettık bu ısıde sımdı bı dusa gırıp nalları dıkıcem havaya bugunden sonra dınlenmeye vaktım olamıcak
senle ben en sona kalcaz bu gidişle
durumlarımız aynı gidiyo
sen napmayı düşünüyosun
doğum tarihinden sonra 15 gün beklicenmi gelmezse
Kızımın şekerleri ve isim panosu da hazır...Kendi ellerimle yaptım..Bakalım kaç puan vericeksiniz??
Eki Görüntüle 233319 Eki Görüntüle 233318 Eki Görüntüle 233320
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?