**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

ınatcı kız

cok merak edıyordum ben kılosunu yaaa:26:
senınde sonun bellı kuzum ne agrı ne sancı nereye kadar beklıcek dr da..yıne benımkınden cok beklıyor sen benden once dogurcaktın sözde

Anası inat, babası inat.. Armut dibine düştü tabi

Bence 4 kilo civarı olmuştur geçen hafta 3800dü Kolay kolay da sezercik düşünmüyo adam :44:

ozencch geçmiş olsun bebeğinle bir uzun ömür dilerim alışmaya başladınız mı bebişle birbirinize
gem canım sen onu bi dr a sorsana ayağın o vaziyette canın çok yanıyor olmalı genelde kırıkta şişme oluyor bildiğim kadarıyla röntgen çekip alçıya almasalar bile atelle sabitlerler ihmal etme canım sen onu geçmiş olsun şimdiden

gelelim bizim dogum hikayemizin detaylarina basini biliyosunuz cuma gunu doktorum vardi gittik iste 2cm acilmis ciktik karnim cok sertlesti hafif hafif sancilanmaya basladim eve girmek istemedim hem unutmak icin hemde daha kolay acilsin diye baya bi yurudum ama artik iyice agirlasinca eve geldim dus aldim sancilarim iyice artti aama nisan falan yok has. aradik gel bi kontrol edelimdedi gittik kontrol etti hala 2 cm dedi ama sancim cok siddetlendi nst de 80 di
biraz yurursen iyi olur dedi saat 11de ciktik hastahanede dolaniyorz dakikada bir giriyo 1 saat zor dayandim gittik tekrar kontrol etti 4cme cikmis ama ben baya kotu oldum suya girmek ister,misin dedi girdim sonra bana damardan ilac bagladi kolumdan elimede bisey verdi buton gibi sanci girmeye baslayinca buna bas ddedidedigini yaptim boyle narkoz gibi bi etki yapio aama narkoz deil tabi uykum geldi ama nasil tatli tam dalcak oluyorum sanci giriyo nesse bi daha kontrol etti 8cm dedi 6 7 damla kan geldi biraz daha bekledik bakti tamam 10cm dedi suyunu patlaticam dedi patlatti sanci gelince ikin dedi 3 5kez ikindim ve bebegim suyun icine dogdu direk kucagima verdi ama nasil guzel bi duygu ikimizde ciplagiz yumusacik teni hic birakmak istemedim babamiz gobek bagini kesti bebegi aldilar bende sudan ciktimyatakta doktor karnimi bi bastirdi plasentada cikti sonra beni dikmeye basladi baya bi yirtildim ama hic bisey hissetmdim bebemi kucagima verdiler emzirdim nasil emiyo cokcok Allahim duygularimi anlatmam mumkun deil,, tabi sut gelmedi sabah 6da odaya aldilar bizimki bi uyyudu uyanmak bilmedi emmek te istemedi yorgunliktan saat 3gibi uyandi emzirdim sutumde geldio andan beri 2 3 saat uyuyo uyaniyo altini degistiriyorum emziriyorum yine uyuyo hep boyle Allahim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin gece hep yanima aldim koynumda yatirdim birakmak istemedim yanindan ayrilinca hep sesi kulagimda iste boyle cok uzun oldu yinede aklia gelince yazarim

senle ben en sona kalcaz bu gidişle
durumlarımız aynı gidiyo
sen napmayı düşünüyosun
doğum tarihinden sonra 15 gün beklicenmi gelmezse

çook duygulandıım
allah sağsalim yawruna kavuşmayı nasip eylesin inşallah

gormesı gerekıyor gıdıcek durumum yok bu aksam zaten druma gıdıcez ozmn osterıcem artık cok sagol canım

ayyyhhhhhhhhh
Allah bagıslasın hıc bır acı yasamasın yavrucak ...sende anne oldun
cooooooook tatlı bı bebek masallaahhh hergun bakıorum fotolarına

agdacım geldı hallettık bu ısıde sımdı bı dusa gırıp nalları dıkıcem havaya bugunden sonra dınlenmeye vaktım olamıcak

agdacım geldı hallettık bu ısıde sımdı bı dusa gırıp nalları dıkıcem havaya bugunden sonra dınlenmeye vaktım olamıcak
iyi dinlenmeler canım
senin mesai
yarın başlıyor tabi
darısı başımıza artık
eminimki çok heycanlısındır şimdi

ne güzel kolay bi doğum oluş anlaşılan
inşallah bizlerde bölesini yaşarız
artık bende bir an önce kavuşmak istiyorum
sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah bebişin..

Çok güzell bir doğum olmuş Allah nazarlardan korusun sizi

Ohh hallettin işleri

Bol bol dinlen artık

Biz nöbet tutarız, kuş uçurtmayız

senle ben en sona kalcaz bu gidişle
durumlarımız aynı gidiyo
sen napmayı düşünüyosun
doğum tarihinden sonra 15 gün beklicenmi gelmezse

15 gün beklemicek ki dr..
C.tesi beklenen doğum tarihi, p.tesiye bekleriz dedi..
Sonra karar vericekmişiz artık suni sancı ile normali mi deneriz, yoksa direk sezercik mi olur :26:
Bebek çok kilo aldı, beklemenmez daha fazla..

seninde bişey kalmadı pur cumartesiye kadar gelmezse dr. beklemez daha herhalde.

Kızımın şekerleri ve isim panosu da hazır...Kendi ellerimle yaptım..Bakalım kaç puan vericeksiniz??

Eki Görüntüle 233319 Eki Görüntüle 233318 Eki Görüntüle 233320

10 puan tatlim ellerine saglik

msllh msllh gozun aydn cnm gelecegi parlak olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…