**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

çok mantıklı düşüncen valla ben de gece pedi koydum.. yetmezse seninkisi gibi yapcam ..

Benim gibi internetten sezeryan doğum videosu izleme deliliğini yapan var mı ?? keşke izlemeseydimm

Aman bişey yok onda yaa, sanki eline kıymık batmış da onu çıkarıyorlar gibin bişey

Ben (şimdi söylemeyeyim) başka 2 ameliyatı çok tiksinç buldum Sezeryan dediğim gibi kıymık batması kalır yanında

haayatta ızlemem ama ızleyenı tanıyorum hemen sennın ustundekı arkıdıs

valla kuaföre gitmeye korktum hem ağda yasak bana ama en azından uzun zaman idare eder diye istedim ama vazgeçtim
kendim gördüğüm kadar aldım kalanları da buzlu epilasyon aleti ile yapmaya çalıştım
benden bu kadar valla napıyım yeter
sımdı ben sezryan olcam ya kanama cok olmas dıdıler gece pedımı alıyım yanıma acaba :26:
al sen nolur nolmaz ilk günler yoğun oluyo
jilet kötü yaa hem kaşıntı da yapıyo korkmuyosan git kuaföre
evet en güzeli ağda köktennnn
düşünme zaten yeter o kadar ben de öle yaptımmm
Şimdi böle o başlık bu başlık kullanılıyo bu koca göbek yüzünden, sonra hep aynı başlık
koca göbeğimden zor gördüm zatennn ayna kullandım
Benim gibi internetten sezeryan doğum videosu izleme deliliğini yapan var mı ?? keşke izlemeseydimm

ben canımmm sanki hiç doğum görmemişler gibi
eşim bile diyo sen de isliyosan başkası napıyodur

eneeem.. ne cesaret sendeki .. ben sezeryanın sadece ilk başlarını izledim sonrasına dayanamadım kapattım hemen .. sen ondan ayrı iki başka ameliyatı bile izlemişin ..

eneeem.. ne cesaret sendeki .. ben sezeryanın sadece ilk başlarını izledim sonrasına dayanamadım kapattım hemen .. sen ondan ayrı iki başka ameliyatı bile izlemişin ..

bızım bu pur ustune afıyet azcık ruhsuzdur ızler valla herbıseyı

Biri akciğer, biri de cinsiyet değiştirme ameliyatı

hanı solemıcektınnnnnnnnn :120:

ben hamılelıkten once meme sılıkon amelıyatlarını cok ıslerdım kesınlıkle dayanamıorum ..cıktıgı kanalıda zırt dıye gecıyorum hemen yanlıslıkla gorurum fılan :111:

Hayır olsun :26::26:

Bebiklerine kavuşanları çok merak etmiyorum, gelen giden bi dünyadır şimdi Tabi onlar da arada bir yoklasalar iyi olur

dogurunca bende gelmıcem buralara buldumcuk olcam :119::119:

knmhtp dogurdu bence hıssedıyoruuuuummmmmmm:89:

E togi sormuş napalım

Böyle de zor oluyo yaa, insan bi ağız tadıyla korku gerilim türü bi film bile izleyemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…