Almadım, komşumda gördüm çok kötü sıcakta mümkün değil kullanamam onu
Gece pedi koydum sadece, yetmezse bebişiminkilerden kullanıcam
Öyle paket bitiren de duymadım zaten, o kadar çok gelmiyormuş :44:
Benim gibi internetten sezeryan doğum videosu izleme deliliğini yapan var mı ??keşke izlemeseydimm
haayatta ızlemem ama ızleyenı tanıyorum hemen sennın ustundekı arkıdıs
valla kuaföre gitmeye korktum hem ağda yasak bana ama en azından uzun zaman idare eder diye istedim ama vazgeçtimAğda maceramdan sonra bi süre dokunmamıştım
2-3 hafta önce traş başlığını bi kere kullandım alt tarafta,
sonrasında da 2 günde bir banyodayken cımbızlı başlığı kullanıyorum.
Böle çok beklemeden yapınca bi sıkıntı olmuyor..
Aralarda gözden kaçırdığım oluyordur belki ama napalım umduklarına değil bulduklarına baksınlar :86::86:
al sen nolur nolmaz ilk günler yoğun oluyosımdı ben sezryan olcam ya kanama cok olmas dıdıler gece pedımı alıyım yanıma acaba :26:
jilet kötü yaa hem kaşıntı da yapıyo korkmuyosan git kuaföreben erken dogurca dıye 20 gun once gıttım yaptırdım delı gıbı sımdı kısacıklar hatta ogun dogumu tetıklesın dıye cok dua etmıstım ama tembel cıktı benım tospa
amelıyat esnası ıcın degıılde sonra kanama olcak fılan o gunler nası gecer agdasız mecbur yaptırcas.jılet yapsam 3 gunde cıkıo benım
aklıma geldıkce guluorum yaaa
dogurduktan sora senın epılatorden alcam yok o baslık yok bu baslık canım cektı
evet en güzeli ağda köktennnnben hamileliğimin başından beri kuaföre gidiyorum o iş için ..:86:benim doktor temmuzun 13 ünde kontrole gittiğimizde 10 güne kadar doğurursun demişti ben de hemen ertesi günü kuaföre gidip halletmiştim ama hala tık yok ..şimdi planlı sezeryan olacağından bir iki gün öncesinden gidip halletçem yine .. kuaföre geçen gittiğimde 10 güne doğurcam demiştim şimdi beni görünce şok olcak
düşünme zaten yeter o kadar ben de öle yaptımmmben iki hafta önce ağda yapmştım
iki önce de pur gibi makinanın cımbızlı başlığıyla hallettim
az olunca sorun olmuyo yani
artık bi de salı günü yaparım tekrar
ama nasıl olursa olsun artık yaaa
o an kanımca tek tük tüyleri düşünemem gibime geliyo
koca göbeğimden zor gördüm zatennnŞimdi böle o başlık bu başlık kullanılıyo bu koca göbek yüzünden, sonra hep aynı başlık
Benim gibi internetten sezeryan doğum videosu izleme deliliğini yapan var mı ??keşke izlemeseydimm
Aman bişey yok onda yaa, sanki eline kıymık batmış da onu çıkarıyorlar gibin bişey
Ben (şimdi söylemeyeyim) başka 2 ameliyatı çok tiksinç buldumSezeryan dediğim gibi kıymık batması kalır yanında
eneeem.. ne cesaret sendeki .. ben sezeryanın sadece ilk başlarını izledim sonrasına dayanamadım kapattım hemen .. sen ondan ayrı iki başka ameliyatı bile izlemişin ..
hangi ameliyatlar onlar purrr??
eneeem.. ne cesaret sendeki .. ben sezeryanın sadece ilk başlarını izledim sonrasına dayanamadım kapattım hemen .. sen ondan ayrı iki başka ameliyatı bile izlemişin ..
Biri akciğer, biri de cinsiyet değiştirme ameliyatı
facelerınde bı olay yok ama dun baktım
gulseneren bayaadır yok
Hayır olsun :26::26:
Bebiklerine kavuşanları çok merak etmiyorum, gelen giden bi dünyadır şimdiTabi onlar da arada bir yoklasalar iyi olur
hanı solemıcektınnnnnnnnn :120:
ben hamılelıkten once meme sılıkon amelıyatlarını cok ıslerdım kesınlıkle dayanamıorum ..cıktıgı kanalıda zırt dıye gecıyorum hemen yanlıslıkla gorurum fılan :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?