Salı ya kadar kuaföre gidicem
Diğer tarafları hallettimde..Orayı yapamadım bi tekAma nasıl korkuyorum hazırlıksız yakalanıcam diye..Ödüm kopuyo..
genital bölge olayını naptınız yaaa?
ben erken dogurca dıye 20 gun once gıttım yaptırdım delı gıbı sımdı kısacıklar hatta ogun dogumu tetıklesın dıye cok dua etmıstım ama tembel cıktı benım tospaayyy ben korkuyorum yaaa kuaförde korkudan doğum başlar diye
Ağda maceramdan sonra bi süre dokunmamıştım
2-3 hafta önce traş başlığını bi kere kullandım alt tarafta,
sonrasında da 2 günde bir banyodayken cımbızlı başlığı kullanıyorum.
Böle çok beklemeden yapınca bi sıkıntı olmuyor..
Aralarda gözden kaçırdığım oluyordur belki ama napalım umduklarına değil bulduklarına baksınlar :86::86:
dogururken bıle senı dusuncem canlı baglantı yaparıs olmassa
karıstırsın emınım ona
baktım bı hareket yok hastanede dıcemkı pur da doguruyo kesın
bıttı artık yaa ınanamıyorum halaa
genital bölge olayını naptınız yaaa?
sımdı ben sezryan olcam ya kanama cok olmas dıdıler gece pedımı alıyım yanıma acaba :26:
aklıma geldıkce guluorum yaaa
dogurduktan sora senın epılatorden alcam yok o baslık yok bu baslık canım cektı
benim bi arkadaş da sezeryan olmuştu .. çok kanaması olmuş ped falan yetişmeyince hasta bezi kullanmış .. iki üç gün aşırı yoğun oluyormuş .. sonra normal pedlere geçersin demiştisımdı ben sezryan olcam ya kanama cok olmas dıdıler gece pedımı alıyım yanıma acaba :26:
gece pedi al canım ilk zamanlar ancak o oluyo, sonra normal alırsın..
gece tenhayken daha ıyı olur dımı ınsanları gunduz sıcakta dokmıyım yollara anaa ramazanda gelmıs olcakAmanın kadın nöbetçiyse sabahı beklemez o zaan
Gece cırt cırt :86::86:
Hey gidiii28i görcem mi derken 39i bitirdin
Hepinizi doğurtcam, merak edecek kimse kalmayınca, rahat rahat doğurcam gidip
hıcbısı almasam yanıma benı o halde bırakmaslar dımı elbet bı care bulcaklar bırakıyım onlar ugrassın hahaaytttGece pedi al canım, baktın çok geliyo, şevkonunkilerden otlanırsın
(Gerçi hastaneden veriyorlarmış, ama benim gözüm o bezleri hiç tutmadı, pişik olursun maazallah)
olsuunn ıstıom ıste benımkı tarıhı eser oldu artıkŞimdi böle o başlık bu başlık kullanılıyo bu koca göbek yüzünden, sonra hep aynı başlık
benim bi arkadaş da sezeryan olmuştu .. çok kanaması olmuş ped falan yetişmeyince hasta bezi kullanmış .. iki üç gün aşırı yoğun oluyormuş .. sonra normal pedlere geçersin demişti
pur sen hasta bezi aldınmı
bende gece pedi koymuştum ama o yeterli olmucak kanımca
Benim gibi internetten sezeryan doğum videosu izleme deliliğini yapan var mı ??keşke izlemeseydimm
hasta bezı fılan dıolarya bıde ondan sordum canım sezeryanda o derece olmaz dıye dusundum
gece tenhayken daha ıyı olur dımı ınsanları gunduz sıcakta dokmıyım yollara anaa ramazanda gelmıs olcak
çoçuuumun adını Ramazan koycam
walla Purcum yaa ne gunler gectı dımı senın desteklerını hıc unutamam hele ıyıkı varsın
sen benden once dogurcaksın ben ona ınanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?