**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

genital bölge olayını naptınız yaaa?

Ağda maceramdan sonra bi süre dokunmamıştım
2-3 hafta önce traş başlığını bi kere kullandım alt tarafta,
sonrasında da 2 günde bir banyodayken cımbızlı başlığı kullanıyorum.
Böle çok beklemeden yapınca bi sıkıntı olmuyor..
Aralarda gözden kaçırdığım oluyordur belki ama napalım umduklarına değil bulduklarına baksınlar :86::86:

sımdı ben sezryan olcam ya kanama cok olmas dıdıler gece pedımı alıyım yanıma acaba :26:

ayyy ben korkuyorum yaaa kuaförde korkudan doğum başlar diye
ben erken dogurca dıye 20 gun once gıttım yaptırdım delı gıbı sımdı kısacıklar hatta ogun dogumu tetıklesın dıye cok dua etmıstım ama tembel cıktı benım tospa
amelıyat esnası ıcın degıılde sonra kanama olcak fılan o gunler nası gecer agdasız mecbur yaptırcas.jılet yapsam 3 gunde cıkıo benım

aklıma geldıkce guluorum yaaa
dogurduktan sora senın epılatorden alcam yok o baslık yok bu baslık canım cektı

dogururken bıle senı dusuncem canlı baglantı yaparıs olmassa
karıstırsın emınım ona
baktım bı hareket yok hastanede dıcemkı pur da doguruyo kesın
bıttı artık yaa ınanamıyorum halaa

Amanın kadın nöbetçiyse sabahı beklemez o zaan
Gece cırt cırt :86::86:

Hey gidiii 28i görcem mi derken 39i bitirdin

Hepinizi doğurtcam, merak edecek kimse kalmayınca, rahat rahat doğurcam gidip

genital bölge olayını naptınız yaaa?

ben hamileliğimin başından beri kuaföre gidiyorum o iş için ..:86:benim doktor temmuzun 13 ünde kontrole gittiğimizde 10 güne kadar doğurursun demişti ben de hemen ertesi günü kuaföre gidip halletmiştim ama hala tık yok .. şimdi planlı sezeryan olacağından bir iki gün öncesinden gidip halletçem yine .. kuaföre geçen gittiğimde 10 güne doğurcam demiştim şimdi beni görünce şok olcak

ben iki hafta önce ağda yapmştım
iki önce de pur gibi makinanın cımbızlı başlığıyla hallettim
az olunca sorun olmuyo yani
artık bi de salı günü yaparım tekrar
ama nasıl olursa olsun artık yaaa
o an kanımca tek tük tüyleri düşünemem gibime geliyo

sımdı ben sezryan olcam ya kanama cok olmas dıdıler gece pedımı alıyım yanıma acaba :26:

Gece pedi al canım, baktın çok geliyo, şevkonunkilerden otlanırsın

(Gerçi hastaneden veriyorlarmış, ama benim gözüm o bezleri hiç tutmadı, pişik olursun maazallah )

pur sen hasta bezi aldınmı
bende gece pedi koymuştum ama o yeterli olmucak kanımca

benim bi arkadaş da sezeryan olmuştu .. çok kanaması olmuş ped falan yetişmeyince hasta bezi kullanmış .. iki üç gün aşırı yoğun oluyormuş .. sonra normal pedlere geçersin demişti

Öfff yaa..Sezercikler şanslı..En azından günleri belli.benim belli olmadığı için canım sıkılıyo.Şimdi ağdaya gidicem..Sonra kontrol, ya doğuramazsam..Yine çıkarsa??

:18::18:

gece pedi al canım ilk zamanlar ancak o oluyo, sonra normal alırsın..

hasta bezı fılan dıolarya bıde ondan sordum canım sezeryanda o derece olmaz dıye dusundum
Amanın kadın nöbetçiyse sabahı beklemez o zaan
Gece cırt cırt :86::86:
Hey gidiii 28i görcem mi derken 39i bitirdin
Hepinizi doğurtcam, merak edecek kimse kalmayınca, rahat rahat doğurcam gidip
gece tenhayken daha ıyı olur dımı ınsanları gunduz sıcakta dokmıyım yollara anaa ramazanda gelmıs olcak
çoçuuumun adını Ramazan koycam
walla Purcum yaa ne gunler gectı dımı senın desteklerını hıc unutamam hele ıyıkı varsın
sen benden once dogurcaksın ben ona ınanıyorum

Gece pedi al canım, baktın çok geliyo, şevkonunkilerden otlanırsın

(Gerçi hastaneden veriyorlarmış, ama benim gözüm o bezleri hiç tutmadı, pişik olursun maazallah )
hıcbısı almasam yanıma benı o halde bırakmaslar dımı elbet bı care bulcaklar bırakıyım onlar ugrassın hahaayttt
Şimdi böle o başlık bu başlık kullanılıyo bu koca göbek yüzünden, sonra hep aynı başlık
olsuunn ıstıom ıste benımkı tarıhı eser oldu artık
benim bi arkadaş da sezeryan olmuştu .. çok kanaması olmuş ped falan yetişmeyince hasta bezi kullanmış .. iki üç gün aşırı yoğun oluyormuş .. sonra normal pedlere geçersin demişti

her bunye farklı ıste yasıcaz gorces bızde ddemekkı

pur sen hasta bezi aldınmı
bende gece pedi koymuştum ama o yeterli olmucak kanımca

Almadım, komşumda gördüm çok kötü sıcakta mümkün değil kullanamam onu
Gece pedi koydum sadece, yetmezse bebişiminkilerden kullanıcam
Öyle paket bitiren de duymadım zaten, o kadar çok gelmiyormuş :44:

Benim gibi internetten sezeryan doğum videosu izleme deliliğini yapan var mı ?? keşke izlemeseydimm

Bana sanki 40ları görecekmişim gibi geliyor

Ben de Ramazansu koyayım 1inden sonra doğurursam

Gemcim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…