Allah yardımcımız olsun şu son günlerimizde..Şimdi annemde Kuran okuycaz, hepimiz için dua edicez...Hadi görüşürüz
Kuran dan sonra..
az once dr umu aradım ..onumuzdekı salı aksam 9 da kontrole cagırmıstı....
ben caktım dıdım korkmıyım sımdıden dıye sen solemıyosun o gece yatırcan dımı dıdım
sonumuz sezeryan senın daha once sancın agrın suyun olmazsa beklemenın anlamı yok carsamba alırız dedı 3 agustos
koceme solemedım henuz sehırdısında yıne malum, cok helecan yaptım
Allahım 3 agustosta ben anne olcam galıbaaaaaaa :119:
ben caktım dıdım korkmıyım sımdıden dıye sen solemıyosun o gece yatırcan dımı dıdım
sonumuz sezeryan senın daha once sancın agrın suyun olmazsa beklemenın anlamı yok carsamba alırız dedı 3 agustos
evet evde olmak çok sıkıcı... ama ben iş de yapamıyorm paso yatıyorumYa ben çok garip bi şekilde acayip huzurlu yatıyorum.Tuvalete bile kalkmıyorum sabaha kadar.Gaviscon umu içersem
midem de yanmıyo (maşallah diyin) Anlamadım,kızım da memnun herhalde içerde :)) sıcağa da vantilatörle çözüm
buldum. Ama sıkıntıma çare bulamadım .. Çalışan insana ne zormuş evde oturmak..Şimdi evi silip,tozunu alıp halılarımı
sericem..Yarın misafirim var..
Allah kabul etsin canımmmAllah yardımcımız olsun şu son günlerimizde..Şimdi annemde Kuran okuycaz, hepimiz için dua edicez...Hadi görüşürüz
Kuran dan sonra..
oooooooooooooooooaz once dr umu aradım ..onumuzdekı salı aksam 9 da kontrole cagırmıstı....
senin de işin zor canımmm yaa bi sürü insan zaten son zamanlar sıkıntılı oluyo valla ben kimseyi çekemiyomBize de edin dua cuma saatlerinde kabul olur inşallah. Bende de henüz tık yok gece bekledim suyum gelir mi ki diye ama gelen giden yok şimdilikYarın kayınvalidelerde gelecekler ev tam curcuna olacak. Zaten sıcaktan ben oda oda geziyorum bakalım gezecek oda olmayınca yarın akşam napcam Şehir dışına evlenmemek lazımmış yawww her iki ailede başka şehirlerde olunca böyle zamanlarda herkeste gelmek isteyince zor oluyor vallahi.İdare edeceğiz artık biraz daha. Ramazanda geliyor işlerden iyice zorlaşıyor
slm kızlar biz doktordan geldikkkk
oğluş 3500 olmuş
ama dr son zamnalarda ölçülen kilonun çok sağlıklı olmadığını söyledi
200-300 gr oynayabilirmiş
bu arada hala normal doğum görünüyo
herbişi normalmiş
kociş siz gitmeden sezeryan yapsak dedi
drum bile kabul etmedi yani
herşey normalken acil bi durum olmazsa sezeryan yapmayalım dedi
hatta belki haftaya olur dedi
artık daha bir heycanlandımmmm
pazartesi nst,çarşamba kontrol...
geçsina artık zaman ya......
bu gidişle bi sen normal doğurcan galibaaa:26:[/QUOTE .!.:bana da nedense son anda dayanamayıp sezeryan isticekmişim gibi gelio
dun gece benımde kabustu yaaa
buarada bana gore bugun dogurman lasım sekerım
Bize de edin dua cuma saatlerinde kabul olur inşallah. Bende de henüz tık yok gece bekledim suyum gelir mi ki diye ama gelen giden yok şimdilikYarın kayınvalidelerde gelecekler ev tam curcuna olacak. Zaten sıcaktan ben oda oda geziyorum bakalım gezecek oda olmayınca yarın akşam napcam Şehir dışına evlenmemek lazımmış yawww her iki ailede başka şehirlerde olunca böyle zamanlarda herkeste gelmek isteyince zor oluyor vallahi.İdare edeceğiz artık biraz daha. Ramazanda geliyor işlerden iyice zorlaşıyor
slm kızlar biz doktordan geldikkkk
oğluş 3500 olmuş
herbişi normalmiş
rüyamda karnımdan elini uzatıp elimi tutuyordu oğlummmm çok tatlıydı
Az kaldı annesi, 3 ağustosta bi tutcak bida bırakmıcak
Bize de edin dua cuma saatlerinde kabul olur inşallah. Bende de henüz tık yok gece bekledim suyum gelir mi ki diye ama gelen giden yok şimdilikYarın kayınvalidelerde gelecekler ev tam curcuna olacak. Zaten sıcaktan ben oda oda geziyorum bakalım gezecek oda olmayınca yarın akşam napcam Şehir dışına evlenmemek lazımmış yawww her iki ailede başka şehirlerde olunca böyle zamanlarda herkeste gelmek isteyince zor oluyor vallahi.İdare edeceğiz artık biraz daha. Ramazanda geliyor işlerden iyice zorlaşıyor
amınnnnnnnnnnnnnn
sımdıden Allah kabuul etsın dualarınızı
rüyamda karnımdan elini uzatıp elimi tutuyordu oğlummmm çok tatlıydı
ayyy ben çok heyecanlıyım kızlar yaaa..
herşey hazır bekliyorummm
ikide bir oğlumun odasına gidiyorum
çok merak ediyorum
zaman geçmiyo
napıcam beennn:84::84::84:
aminnnnn canımm.bu mübarek cuma gününde doğumu bekleyen,doğum masasında olan herkese ama herkese kolay doğumlar nasip et Allahım...(amin) dedik hep beraber..Allahım kabul etsin..
Oyy az kaldı,gerçekten tutucak:)) Ben de gece sanki bebeğim uyanmış,ağlıyo da ben duymamışım gibi fırlıyorum..
Anne olmak böyle bişi herhalde..Tavşan uykusu gibi :)
Ben de 2 Ağustos istiyorum gelsin kızım doğum günü hediyem olarak...Küçük Aslanım benim
dr değil ben istedim 3 ünüE nasılsa sezercik olcak niye çarşambayı bekliyo dr un..
Kilosu da güzel
Haklısın valla, sayılı gün de geçmek bilmez
dr değil ben istedim 3 ünü
bursadan bebek hemşiresi arkadaşım gelecek
3 gün izin alcak o yüzden ya çarşamba ya cumartesiydi biz de çarşamba seçtik
kesinlikle haklısınHiç belirti yok :26:
Ben sana didim demi
Ayy çok heyecanlı
Şimdiden söyleyeyim beni habersiz bırakma, hastaneyi karıştırırım bak
Çok fena bu halde evin kalabalık olması
Geçen haftasonu arkadaşlar geldiydi bize, genelde uyumak için tek odayı kullanmalarına rağmen çatladım evde
Gerçi sen bugün yarın doğurursun çok da sıkıntı olmaz
Ayy senin bu kocan tam dayaklık
Maşallah oğluşuna
hayırlısı canım bellımı olur senınkı suprız yapar belkıhadi gözün aydın bu gidişe sende bizden önce doğum yapmış olacaksın galiba
masallah oğlusunaslm kızlar biz doktordan geldikkkk
oğluş 3500 olmuş
herbişi normalmiş
ayyyy ne güzell
3 ağustos kardeşimin doğum günü
bende 3 ağustosu istiyorum aslında bakalım nasip bizimkisi
sağlıklı bi şekilde alalım bebişlerimizi kucağımızaaaa
daha kocamın haberı yok belkı 3 u olmaz drum 2 sı gecesı nobetcıııııooooooooooooooooo
gemcim şevkoyla berke aynı gün doğacak yaniii
hadi bakalım hayırlısıyla inşallah
dogururken bıle senı dusuncem canlı baglantı yaparıs olmassaHiç belirti yok :26:
Ben sana didim demi
Ayy çok heyecanlı
Şimdiden söyleyeyim beni habersiz bırakma, hastaneyi karıştırırım bak
genital bölge olayını naptınız yaaa?
genital bölge olayını naptınız yaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?