ii geceler kıslar...
biz bugun hastaneye gittik. işitme testi yaptırdık.
sarılık kontrolu yaptırdık...
göbeğimiz daha düşmedi.
yiyos uyuyosss pisliyoz...
benimde yarın kontrolum var:)
ayyy ne güzel herkesler doğuruo sıraylaaaaa
Allah ım hepinizin bebeklerini sizlere bağışlasınn..Gem sezaryenmı olacsaaksın
PURRR hadı senden bı atak beklıorummm..ha dogdu ha dogacak sanırımmm
günaydınnnnn
herkes nerde yaaa
canım sıkılıyo benimmm:84::84:
Off ben de pek sıkkınım :84::84:
Dön dön dön bi hal oldum tüm gece
günaydınlarr..
pazartesi sezeryan için gün alcam.. çok heyecanlıyımmmmmmm..bebeğime kavuşmak için son günlerim haftaya kucağımda inşallahhh
amin canım , Allah cümlemize özürsüz kusursuz , sağlıklı , hayırlı , efendi evlatlar nasip etsin inşallah..Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin canımmm
ben de çarşamba kavuşcam inş. oğluma
Ya ben çok garip bi şekilde acayip huzurlu yatıyorum.Tuvalete bile kalkmıyorum sabaha kadar.Gaviscon umu içersem
midem de yanmıyo (maşallah diyin) Anlamadım,kızım da memnun herhalde içerde :)) sıcağa da vantilatörle çözüm
buldum. Ama sıkıntıma çare bulamadım .. Çalışan insana ne zormuş evde oturmak..Şimdi evi silip,tozunu alıp halılarımı
sericem..Yarın misafirim var..
dun gece benımde kabustu yaaaOff ben de pek sıkkınım :84::84:
Dön dön dön bi hal oldum tüm gece
hadı hayırlısı bakalım hepıımız mutlu sona yaklastık artıkgünaydınlarr..
pazartesi sezeryan için gün alcam.. çok heyecanlıyımmmmmmm..bebeğime kavuşmak için son günlerim haftaya kucağımda inşallahhh
Günaydın kızlar siyatik ağrım feci halde zorluyor beni özellikle geceleri işkence çekiyorum ve belim kopuyormuş gibi oluyor. Benim gibi bu ağrıyı çeken var mı? Masajla sıcak suda artık pek etki etmiyor
Allah yardımcımız olsun şu son günlerimizde..Şimdi annemde Kuran okuycaz, hepimiz için dua edicez...Hadi görüşürüz
Kuran dan sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?