evimize geldikkkkkkk..kızımız oldu zeynep ela'mız..okadar güzelki..26 temmuz salı günü saat 17:30 da 3280 kg 51 cm sezeryan doğum ile dünyaya geldi..herşey aniden oldu..vakit bulunca yazıcam doğum hikayemizi..ikimizde sağlıklıyız iyiyiz çok şükür..ve tabiki çok mutluyuz..bugün doğum günüm ve ben en güzel hediyemi aldım..anne oldum..artık 3 kişiyiz..Allahım herkese nasip etsin..çok güzel bir duygu bu kızlar..hadi sizde hemen doğurun :)) öpüyorum sizleri kendinize çok dikkat edin..vakit bulunca giricem..hoşçakalın..
Ayy ben çatladım meraktan ve gobusun hastanesini aradım :111:
Şu an doğum salonunda beklemede dedi ordaki görevli
bız geldııııııııkkkkkkkkkkkkkk
şaşıracak bısı olmadı yıne sancım yok yıne agrım yok nst sonucları oğlumun mıs gıbı masallaahhh...
ben 600 gr almısım tospam 3400 olmus ..kanala gıremıyor koca kafasından zaten bu kafa senın catın ıcın 2 beden buyuk dıdı dr ve beklennen haber geldı..
bızde sezeryan olucaz
salı gunu son kontrole gıdıcez 39 hafta dolmus oluyor o gun ...daha fazla senı zorlamanın anlamı yok dıdı o gun gunumuz kesınlesecek bakalım..
hıc dogurcak gıbı durmuyorum ya
eşimi görüştüğü bir firmadan aradılar gel başla diyetaşınacağız istanbul'a galiba. Çocuk doğacak taşınma işi olacak karışacak hayatımız bayaaa Aaaa bu arada kızlar sizde de lekelenme var mı doktor muayeneden dolayı normal demişti.Ama benim akıntı gibi jölemsi oldu bugün. yoksam nişan mı buuuuu içimde bir his var yarın doğuracağım galiba:44:
Gemcim sende sezercik olacakmışsın hadi hayırlısı olsun bakalım. Bu arada oğlum 3600gr olmuş doktor göbeğime baktı 3200 anca çıkar dedi
Purla ben kaldık şimdilik normal doğuracak galiba
TEYZELER NASILSINIZ DOĞURMADINIZMI HALA :)) bizim göbeğimiz düştü şükür bugün artık hergün yıkayacağım oğlumu korkudan 2 kere yıkadım zaten 2. si bugündü sonra havluya sardık çok huysuzlaşmıştı onu o şekilde emzirdim giyindirmek için havluyu açtımki ne göreyim göbek yok :))
Ayy ben çatladım meraktan ve gobusun hastanesini aradım :111:
oyun bozanlık yapan ben degılım tospam koca kafası yusunden sezeryan olcamEbru canim hayirli olsun en guzel dogum gunu hediyen geldi daha nolsun
Gemcim oyun bozanlik ettin yaa ben senden cesaret alcaktim neyse hayirlisiyla gelsinde pasamiz
bende heran doguracak gibiyim yada hic dogurmayacak gibi karmakarisigim pufffff
şaşardımkıııııııııı zaten aramasanAyy ben çatladım meraktan ve gobusun hastanesini aradım :111:
bellımı olur canım bu ısler belkı senınkı erken gelır :86:ay inanmiyorumkiz sen benden once alacan galiba kuzunu kollarina..
hadi hayirlisi okuyunca bendede heyacan yapti inan
bende dun dra gittim hersey yolunda acilma 2cm var..
ultrasound gorme sansim oldu oglumu bu beni cok mutlu etti
birde ilk gordugumuz sey oglumun pipisiydicok gulduk..
aslan oglum benim
birde Epiduraldan soz etti ama emin degilim yaptirsam,mi acaba dogumda
kararsizim kulaga cok hos geliyor ne yapsam acaba yaa:44:korkuyorum
olabileceklerden...
22 sınde dogdu Emır feyyaz paşa 6 gunmu olmmus oluyo :26:ne kadar zaman oldu dogurali?erken degilmi gobegin dusmesi:44:
evimize geldikkkkkkk..kızımız oldu zeynep ela'mız..okadar güzelki..26 temmuz salı günü saat 17:30 da 3280 kg 51 cm sezeryan doğum ile dünyaya geldi..herşey aniden oldu..vakit bulunca yazıcam doğum hikayemizi..ikimizde sağlıklıyız iyiyiz çok şükür..ve tabiki çok mutluyuz..bugün doğum günüm ve ben en güzel hediyemi aldım..anne oldum..artık 3 kişiyiz..Allahım herkese nasip etsin..çok güzel bir duygu bu kızlar..hadi sizde hemen doğurun :)) öpüyorum sizleri kendinize çok dikkat edin..vakit bulunca giricem..hoşçakalın..
ayyy ne güzel herkesler doğuruo sıraylaaaaa
Allah ım hepinizin bebeklerini sizlere bağışlasınn..Gem sezaryenmı olacsaaksın
PURRR hadı senden bı atak beklıorummm..ha dogdu ha dogacak sanırımmm
oyun bozanlık yapan ben degılım tospam koca kafası yusunden sezeryan olcam
şaşardımkıııııııııı zaten aramasan
ara bakalım dogurmusmu
bellımı olur canım bu ısler belkı senınkı erken gelır :86:
yısınler pıpısını
ılkınde yaptırmadıysan gerek yok bence duruma gore hareket edersınız olmazsa
22 sınde dogdu Emır feyyaz paşa 6 gunmu olmmus oluyo :26:
gem drum bana Epidural olacanmi dedi yok dedim sonra bana guldu
delimisin sen dedi okadar agriyi sanciyi cekecekmisin bende bilmiyorum dedim:44:
ben dedi ilkinde oldum ikincisinde gec kalmistim yaptirdim ama ise yaramadi dedi
ve esine bundan sonra cocuk yapamam demisilginc yani normal dogum yapmadim
diyemem yaptirmak istiyorum acikcasi Epiduralu
4 cm acılana kadar cekıceksın her sekılde tabı ondan sonrası nasıl oluyor bılmıyorum ..ama bende normal olsaydım epıduralı hazır bekletıcektık..hatta bıde jel var onuda yapacaktık bebık fıştt dıye kaya kaya gelıomus
Koca adam olmuş Emir Feyyaz, göbişi de düşmüş, ohh ne güzell
Sırada ozencch var, yolumuzu açmıyor ki doğuralım :86::86:
yok walla ozenchten kestım umudu ben daha once dogurcam :82:
İnanamıyorum..Çılgın seni
Sen merak ede ede doguracan
ama iyi yaptin haber almis olduk:))))))
pur bu meraktan catlamaları sonucu doguracak sayemızde :111:
selam kizlar bugunde bizde bisey yok kafayi yicem en ufak bi sancida geliyomu acaba diyorum yok herkesler dogurcak en sona ben kalcam yarin 3te doktorum var bakalim nedicek doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?