**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

eşimi görüştüğü bir firmadan aradılar gel başla diye taşınacağız istanbul'a galiba. Çocuk doğacak taşınma işi olacak karışacak hayatımız bayaaa Aaaa bu arada kızlar sizde de lekelenme var mı doktor muayeneden dolayı normal demişti.Ama benim akıntı gibi jölemsi oldu bugün. yoksam nişan mı buuuuu içimde bir his var yarın doğuracağım galiba:44:
Gemcim sende sezercik olacakmışsın hadi hayırlısı olsun bakalım. Bu arada oğlum 3600gr olmuş doktor göbeğime baktı 3200 anca çıkar dedi
Purla ben kaldık şimdilik normal doğuracak galiba

Neyy Ayy heyecan yaptım birden

Ağrı kasılma sancı bi halt yok nasıl doğurcam bilmiyorum :97::97:
bı anda oluverır hepsı
suyun foşşşlayabılır mesela
bu cocuklar kısmetlerıyle gelıyo ıste hayırlısı olsun hersey hallolur dert etme..
catı muayenesınden sora bendede oldu ole ama hala doguurmadım ıste :111:
ama eybu da oldu o ertesı gun dogurdu..hadı hayırlısı bakalım yarın gelır belkıııııı

walla hakkımızda hayırlısı sezeryanmıs demekkı ne dıyım ole olcak..2800 fılan olsaydı bekletırdım normalı okadar rahat degıl catın dıdı bayadır bellı olan bıseymıs yanı ben yenı ogrendım

Hayırlısı olsun, hayatınız tümden yenilenecek galipa

Jelimsi kıvamsa nişan oo Çoçukun bileti almış geliyooo

Benim göbeğime de bakıp ayaktayken hiç belli etmiyo ama kocaman bir göbek bu dediydi

İnş normal normal doğururuz ortalamayı yükseltiriz :86::86:

catı mıayenesınden sora bendende geldı o kafferengı jelımsı sey..ee parmakları jellıyo ya oyusden jel gıbı dıos bence
Kabusum oldu bu foşşşlama meselesi zaten
Oturduğum koltuğa muşamba seriyorum

uyurken gelceeeeekkk yaanı yatmıs olcaksın yataga ser bence

catı mıayenesınden sora bendende geldı o kafferengı jelımsı sey..ee parmakları jellıyo ya oyusden jel gıbı dıos bence

uyurken gelceeeeekkk yaanı yatmıs olcaksın yataga ser bence

Çatıdan hemen sonra olursa taam da şekerin salıydı galipa muayenesi, nişan o nişan

Benim muayeneden sonra hiç bişey gelmedi, maşallah ne çatı varmış bende de

Yatağa zaten seriyorum

TEYZELER NASILSINIZ DOĞURMADINIZMI HALA :)) bizim göbeğimiz düştü şükür bugün artık hergün yıkayacağım oğlumu korkudan 2 kere yıkadım zaten 2. si bugündü sonra havluya sardık çok huysuzlaşmıştı onu o şekilde emzirdim giyindirmek için havluyu açtımki ne göreyim göbek yok :))

Çatıdan hemen sonra olursa taam da şekerin salıydı galipa muayenesi, nişan o nişan

Benim muayeneden sonra hiç bişey gelmedi, maşallah ne çatı varmış bende de

Yatağa zaten seriyorum
hee ozmn seker yarın dogurur taam
amanınnnn cıglık atmadınmı

dusunce 2 gun yıkanmıo dıye bılıorum ben :26:

Koca adam olmuş Emir Feyyaz, göbişi de düşmüş, ohh ne güzell

Sırada ozencch var, yolumuzu açmıyor ki doğuralım :86::86:

hiç duymadım valla bende öyle bişi olsa kayınvalidem bilirdi artık hergün yıkarız dedi hastanedede bişi demediler verdikleri eğitim kitapçığındada yazmıyo hatta annem bozuk para bağladı oğlumun göbeğine dışarda olmasın diye

evimize geldikkkkkkk..kızımız oldu zeynep ela'mız..okadar güzelki..26 temmuz salı günü saat 17:30 da 3280 kg 51 cm sezeryan doğum ile dünyaya geldi..herşey aniden oldu..vakit bulunca yazıcam doğum hikayemizi..ikimizde sağlıklıyız iyiyiz çok şükür..ve tabiki çok mutluyuz..bugün doğum günüm ve ben en güzel hediyemi aldım..anne oldum..artık 3 kişiyiz..Allahım herkese nasip etsin..çok güzel bir duygu bu kızlar..hadi sizde hemen doğurun :)) öpüyorum sizleri kendinize çok dikkat edin..vakit bulunca giricem..hoşçakalın..

Daha güzel bir hediye olamaz

Nice güzel yıllara, mutluluğunuz sonsuz olsun

Allah bağışlasın canım mutluluğunuz bir ömür daim olsun inş. Doğum günün de kutlu olsun bu arada
Darısı bizlere olsun da bizler de kavuşalım yavrularımıza. Çok adapteyim doğurmaya ah bide oğlum gelse

bı aksılık yoksa gobuste gırdı amelıyata azzzzzzz sonra oda anneeeeee olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…