**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Ahh gelsin gelsin, iyice canıma okuyo bu zilli, açlıktan dank dunk geçiriyor nereme denk gelirse

Nasılsa gitti bizim eski uykular geç kalmazsın :86:
Heyy gidi nasıl uyurduk, öğlenlere kadar püüüü

aahh nerdeeeee

sımdı ancak sabah 9 da fılan dalabılıyorum bıraz o yusden gec kalırım dıorum :86:

Ayyhh fenalık bastı, her yanımdan ateş çıkıyo sanki, deli gibi uyku akıyo gözümden ama yok uyuyamıyorum :84::84::84:

Ayyhh fenalık bastı, her yanımdan ateş çıkıyo sanki, deli gibi uyku akıyo gözümden ama yok uyuyamıyorum :84::84::84:

Al benden de o kadar kafayı yicem sonunda kalça ağrısı,uykusuzluk,ter basmaları biran önce yavrularımıza kavuşsak ta rahatlasak :84:

pur ve nevincim çok teşekkür ederim amin inşallah.

gemcim,kontrolün bitmiş olmalı,hayırlı haberlerle gel cnm

eveeeettt zurnanın zırt dediği yere geldim.gece kaç kere uyandım bilmiyorum.kahvaltı heyecandan boğazımda düğümlendi.bir yolculuğun sonu ve yepyeni uzun bir yolculuğun başındayım.Allah nasip kısmet ederse saatler sonra bebeğimi koklayacağım.Allah sizlere sıralı,sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin. kuzularınızla birlikte Allah'a emanet olun.

Ayy kendim doğurcak gibi heyecanlıyım
Herşey gönlünce olsun gobuscum
En kısa zamanda haber alabilmek dileğiyle..

bız geldııııııııkkkkkkkkkkkkkk

şaşıracak bısı olmadı yıne sancım yok yıne agrım yok nst sonucları oğlumun mıs gıbı masallaahhh...

ben 600 gr almısım tospam 3400 olmus ..kanala gıremıyor koca kafasından zaten bu kafa senın catın ıcın 2 beden buyuk dıdı dr ve beklennen haber geldı..

bızde sezeryan olucaz

salı gunu son kontrole gıdıcez 39 hafta dolmus oluyor o gun ...daha fazla senı zorlamanın anlamı yok dıdı o gun gunumuz kesınlesecek bakalım..

hıc dogurcak gıbı durmuyorum ya

Şişşşkooo patateeessss

Salı günü çantalarınla git bence, sen iyice panik olma diye sölememiş olabilir, ameliyathaneyi hazırlanmış bulabilirsin

Şişşşkooo patateeessss

Salı günü çantalarınla git bence, sen iyice panik olma diye sölememiş olabilir, ameliyathaneyi hazırlanmış bulabilirsin

sız tam kumpırlık patatessınız ama hahah

nıyetım ole zaten aksam 9 da kontrol..geceden yatıs yapıp sabah cırt cırt olabılır ..

daha besıgı yok çoçuugun yaaa öööeeeffffff nzmn kocem yanımda olcakta yapcamm

Yumurtanın dayanmasını bekledin bekledin böle oldu işte

Yumurtanın dayanmasını bekledin bekledin böle oldu işte

yumurta dedıgın benım kocaaaam

onu bekledım bıseyınıde beraber alalım dıdık ama hala alamadık :44:
sabah 5 te geldı yıne benı bıraktı drdan sora yıne gıttı nası olcak bu ıs bılmıorum

sen nasıl oldun bugun

kızlar selamm.. çok uzun zaman oldu. belki de unuttunuz beni :) şöyle bir baktım da bebişler sırayla gelmeye başlamış.hepinize hayırlı olsun öncelikle. biz de 1 ağustosu bekliyoruz.artık listeye eklersiniz herhalde dr um epidural sezeryan olmamı öneriyor. hala çok kararsızım. dayanabilir miyim bilemiyorum. belden yapılan iğne acıtır mı, kesilme duygusu beni ürkütür mü gibi sorular kafamdan çıkmıyor. günlerdir saçma sapan şeylere saatlerce ,abartmıyorum gerçekten saatlerce, ağlıyorum. toplam 11 kilo aldım.her istediğimi de yedim valla. kilo olayı bence bünye meselesi. çatlak olayını çok takıyordum. son 4 günde çatlamazsam eğer şimdilik bu konuda da sıkıntı yok. kremi 6.aydan sonra kullanmaya başladım üstelik. bence bu da tamamen vücudun yapısıyla alakalıymış. dün kontrole gittik. küçük kasılmalar başlamış. epidural olan varsa detaylarıyla dinlemeye hazırım.

Öyle mi oluyoo

Neyse daha 4 gününüz var salıyı da sayalım 5 olsun, ohooo çokmuş, alırsınız daha :86::86:

Ben daha iyiyim bugün.. Akşama ıkınabilir kıvama gelcem gibi

gozunuz aydın sımdıden kalmamıs bısey

benım gıbı ıgne fobın yoksa bı sey olmaz merak etme ıgne gırerken agrıyor sadece ılacı vermeye başladılarmı ne agrı kalıyor ne bı sey kesılme duygusu olamaz cunkı hıssetmıyeceksın kesıldıgını korkacak ve aglayacak bı sey yok merak etme tecrubeyle sabıtt dua et sadece sen o arada gerısını doktora bırak sadece sezeryandan sonra 3 saat kadar bacakların uyuşmuş olacak agrın magrında olmaz amelıyat yerı sadece ılk kalkışta acıyor agrın olursa zaten anında ıgne yapıyorlar agrı kesıcı bıde tek sıkıntı ılk gun tuvalet ıhtıyacını gıdermek zor oluyor o kadar

Öyle mi oluyoo

Neyse daha 4 gününüz var salıyı da sayalım 5 olsun, ohooo çokmuş, alırsınız daha :86::86:

Ben daha iyiyim bugün.. Akşama ıkınabilir kıvama gelcem gibi

benım ongorume gore yarın senın dogum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…