Ahh gelsin gelsin, iyice canıma okuyo bu zilli, açlıktan dank dunk geçiriyor nereme denk gelirse
Nasılsa gitti bizim eski uykular geç kalmazsın :86:
Heyy gidi nasıl uyurduk, öğlenlere kadar püüüü
Ayyhh fenalık bastı, her yanımdan ateş çıkıyo sanki, deli gibi uyku akıyo gözümden ama yok uyuyamıyorum :84::84::84:
Al benden de o kadar kafayı yicem sonunda kalça ağrısı,uykusuzluk,ter basmaları biran önce yavrularımıza kavuşsak ta rahatlasak :84:
pur ve nevincim çok teşekkür ederim amin inşallah.
gemcim,kontrolün bitmiş olmalı,hayırlı haberlerle gel cnm
eveeeettt zurnanın zırt dediği yere geldim.gece kaç kere uyandım bilmiyorum.kahvaltı heyecandan boğazımda düğümlendi.bir yolculuğun sonu ve yepyeni uzun bir yolculuğun başındayım.Allah nasip kısmet ederse saatler sonra bebeğimi koklayacağım.Allah sizlere sıralı,sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin. kuzularınızla birlikte Allah'a emanet olun.
bız geldııııııııkkkkkkkkkkkkkk
şaşıracak bısı olmadı yıne sancım yok yıne agrım yok nst sonucları oğlumun mıs gıbı masallaahhh...
ben 600 gr almısım tospam 3400 olmus ..kanala gıremıyor koca kafasından zaten bu kafa senın catın ıcın 2 beden buyuk dıdı dr ve beklennen haber geldı..
bızde sezeryan olucaz
salı gunu son kontrole gıdıcez 39 hafta dolmus oluyor o gun ...daha fazla senı zorlamanın anlamı yok dıdı o gun gunumuz kesınlesecek bakalım..
hıc dogurcak gıbı durmuyorum ya
Şişşşkooo patateeessss
Salı günü çantalarınla git bence, sen iyice panik olma diye sölememiş olabilir, ameliyathaneyi hazırlanmış bulabilirsin
sız tam kumpırlık patatessınız ama hahah
nıyetım ole zaten aksam 9 da kontrol..geceden yatıs yapıp sabah cırt cırt olabılır ..
daha besıgı yok çoçuugun yaaa öööeeeffffff nzmn kocem yanımda olcakta yapcamm
Yumurtanın dayanmasını bekledin bekledin böle oldu işte
yumurta dedıgın benım kocaaaam
onu bekledım bıseyınıde beraber alalım dıdık ama hala alamadık :44:
sabah 5 te geldı yıne benı bıraktı drdan sora yıne gıttı nası olcak bu ıs bılmıorum
sen nasıl oldun bugun
kızlar selamm.. çok uzun zaman oldu. belki de unuttunuz beni :) şöyle bir baktım da bebişler sırayla gelmeye başlamış.hepinize hayırlı olsun öncelikle. biz de 1 ağustosu bekliyoruz.artık listeye eklersiniz herhaldedr um epidural sezeryan olmamı öneriyor. hala çok kararsızım. dayanabilir miyim bilemiyorum. belden yapılan iğne acıtır mı, kesilme duygusu beni ürkütür mü gibi sorular kafamdan çıkmıyor. günlerdir saçma sapan şeylere saatlerce ,abartmıyorum gerçekten saatlerce, ağlıyorum. toplam 11 kilo aldım.her istediğimi de yedim valla. kilo olayı bence bünye meselesi. çatlak olayını çok takıyordum. son 4 günde çatlamazsam eğer şimdilik bu konuda da sıkıntı yok. kremi 6.aydan sonra kullanmaya başladım üstelik. bence bu da tamamen vücudun yapısıyla alakalıymış. dün kontrole gittik. küçük kasılmalar başlamış. epidural olan varsa detaylarıyla dinlemeye hazırım.
kızlar selamm.. çok uzun zaman oldu. belki de unuttunuz beni :) şöyle bir baktım da bebişler sırayla gelmeye başlamış.hepinize hayırlı olsun öncelikle. biz de 1 ağustosu bekliyoruz.artık listeye eklersiniz herhaldedr um epidural sezeryan olmamı öneriyor. hala çok kararsızım. dayanabilir miyim bilemiyorum. belden yapılan iğne acıtır mı, kesilme duygusu beni ürkütür mü gibi sorular kafamdan çıkmıyor. günlerdir saçma sapan şeylere saatlerce ,abartmıyorum gerçekten saatlerce, ağlıyorum. toplam 11 kilo aldım.her istediğimi de yedim valla. kilo olayı bence bünye meselesi. çatlak olayını çok takıyordum. son 4 günde çatlamazsam eğer şimdilik bu konuda da sıkıntı yok. kremi 6.aydan sonra kullanmaya başladım üstelik. bence bu da tamamen vücudun yapısıyla alakalıymış. dün kontrole gittik. küçük kasılmalar başlamış. epidural olan varsa detaylarıyla dinlemeye hazırım.
Öyle mi oluyoo
Neyse daha 4 gününüz var salıyı da sayalım 5 olsun, ohooo çokmuş, alırsınız daha :86::86:
Ben daha iyiyim bugün.. Akşama ıkınabilir kıvama gelcem gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?