**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Face de yazmışsın doğumdan önce kilo kaybı olabilir diye
İçine mi doğdu kız, valla sende bi üfürükçülük var
Dün 64tüm bugun 62,2

kork bendeeeennnnn
derlerya 2 gun oncesı fılan ıshal olunurmus kılo gıdermıs bılımsel bıse yanı ben uydurmuom

ıshal olmmadın ıstıfra senınkı dogum yaklasıooooooo :119:

kork bendeeeennnnn
derlerya 2 gun oncesı fılan ıshal olunurmus kılo gıdermıs bılımsel bıse yanı ben uydurmuom

ıshal olmmadın ıstıfra senınkı dogum yaklasıooooooo :119:

Bişi yiyebilsem belki ishal de olabilirim

Ayy kızım gelcek ne güseeelll
:119::119::119::119:

Ahhaaa
İsim bulmalıyım himenn

Bişi yiyebilsem belki ishal de olabilirim

Ayy kızım gelcek ne güseeelll
:119::119::119::119:

Ahhaaa
İsim bulmalıyım himenn

son 2 gunun haberın olsun

ben dıyım sana 1 ay ısımsız gezer senın bebe

merhaba kızlar bugün doktordaydık bizde. Çatı muayenesi olduk korkutucu değilmiş yaw biraz basınç hissediyorsun o kadar korkacak birşey yok kızlar. Oğlum doğum kanalına doğru ilerliyormuş 2 cm açılmam varmış sancım yok ama doktor herşey yolunda normal doğum yapabiliriz dedi haftaya çarşambaya kadar gelmezse bir daha gideceğiz doktorumuza. Bu arada nst de çektirdik bugün. Bakalım ne zaman gelecek yakışıklı oğlum

pur cok geçmiş olsun yaaa son dakka dikkat et kendine .ve bence de bi isim bul artık

ben de cok heyecanlıyım yarın kocam geliyo pazartesi bebişim geliyo son 5 günüm.ben de herşey tavan yapmaya başladı...

bu ıkı parmagı bı ben sevemedım galıba :111:

masallah dıledıgın gıbı saglıklıca olsun hersey ..kac kılo olmus

bende yarın gıdıcem bakalım

pur cok geçmiş olsun yaaa son dakka dikkat et kendine .ve bence de bi isim bul artık

ben de cok heyecanlıyım yarın kocam geliyo pazartesi bebişim geliyo son 5 günüm.ben de herşey tavan yapmaya başladı...

aamanınnnnnnn senın vaktınde geldııııııııı

Face de yazmışsın doğumdan önce kilo kaybı olabilir diye
İçine mi doğdu kız, valla sende bi üfürükçülük var
Dün 64tüm bugun 62,2

ay pur teysem ya kıyamam çok geçmiş olsun

evet :18: ve korkuyorum ne kadar kendimi rahatlatmaya çalışsamda...
Korkma genel anesteziden, ben çok rahattım, çabuk uyandım,herhangi bir sıkıntım olmadı, eğer epidural olsaydım ve aksi giden birşey olduğunu duysaydım panik olur, üzülür strese girerdim.7.15 de bayılttılar beni, 7.30 da bebeğimi yukarı çıkarmışlar, 8.00 de ben odamdaydım.Gözünde büyütme..Olumlu düşün ben hep olumlu düşünüyordum herşey gerçekten güzel oldu..

evet :18: ve korkuyorum ne kadar kendimi rahatlatmaya çalışsamda...

hımmmm ben hamılelıkten bı ay once bı amelıyat olmustum genel anestezı tabı..ama sonda takılmadı bana dıkıssız bı amelıyattı belkı o yusdendır :44:

korkucak bısı yok hooop uyuyosun hooop uyanıosun ayılırken sayıklıosun genelde cok komık oluyo..ben dr a kek yapıcam sıze derken uyumusum ayılırken hala kek yapıcam dıyomusum

ayy rahatladım okuyunca cok saol erken ayılmışsın ne güzel. olumlu düşünmeye devam ediyim, pozitif olayım bende.herşey güzel olacak:)

ay pur teysem ya kıyamam çok geçmiş olsun

pur cok gecmis olsun bitanem

Saolun canlarım

Egecim, böyle sayılı ve az gün duyunca bende bile tavan oluyo herşey

Kızına isim buldum PIRILTI..Pırıl pırıl parlasın

Uzun geldi bana

hehehe kek demek:) en son ne konusursan gene onunla ilgili konusarak uyanıyosun diolar zaten.yani ben de etrafımda farklı ameliyat olanların hiç birinde sonda görmedim ama görümcem sezeryanda sonda takılcak acıyo falan die korkuttu beni nese rahatladım. betylena ne güzel anlatmış rahat oldu die.benmki de öle olcak işallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…