Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gripin çok güzel canım güzel ginlerde giysin inşallahhhh
Sağol Prop annesi de küçükken kokoşmuş varsın o da olsun:)
hepsi çok tatlıııı :)
bunlar da bizim ilk cicilerimiz.....
hepsi çok tatlıııı :)
bunlar da bizim ilk cicilerimiz.....
güle güle giysin canım,çok şirinler. Özellikle beyaz takım saç bandıyla falan çok hoş
cok guzeller bunlarda gule gule giysin kizin...
teşekkür ederim canım.. daha güzelleri senin olsun inşlh.. hayırlıysla bebişlerimiz doğsun..selected canim hepsi cok güzeller bebegin güzel günlerde giysin insallahopuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim nalancım.. daha güzellerini allah sanada nasip etsin.. daha bidünya eksiğimiz varda şimdilik bukadar..selected cnm müthiş hırkalar örmüşsün eline emeğine sağlık senin, güle güle giysin kızın...
bu arada en sağlam hazırlığı selected yapmış herhalde, ben daha bi body aldım, bide bafonun gönderdiği hediye battaniye var o kadar daha bi şi almadık mobilyaları gelsin coşacağız inşallah....
teşekkür erdim canım..selected hepsi çok güsel. sende ne güsel ciciler örmüşsün.
pembe süveter çok hoşuma gitti . ( pullu olan) senmi ördün onuda.
Allah güsel günlrde giydirmeyi nasip etsin kızına
teşekkür edrim canım..selected inanmiyorum yaa ne kadar hamaratsin, ne guzel seyler ormussun oyle
teşekkür ederim canım.. daha güzelleri senin bebeğine nasip olur inşlh..selected ne kadar guzel ciciler maşallah harıka ormussun tebrık ederım