Premature Bebekler 2010 hepimizin bebeklerine ve bize sağlık ve mutluluk getirsin...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

mehtap3

BERKAY'IN ANNESI
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
1.772
12
158
48
İstanbul
Yeni yıl bütün prematüre doğan bebeklere ve annelerine sağlık, mutluluk, huzur getirsin. Küvezde olan bütün bebekler sağlıkla annelerinin kucağında yuvalarına gelsinler. Erken doğum tehlikesi olan bütün annelere 40. haftalarını tamamlamak nasip olsun. Berilcik ve Ufuk daha sağlıklı olsun; annelerine koşarak gelsin. Ata, Ecrin, Berkay sağlıkla gelişimlerine devam etsinler. İdilcik hortumlardan kurtulup rahat nefes alsın, Derin bakıcısıyla güzel iletişim kursun, annesinin gözü arkada kalmasın. Yağmurlu, El-muallim, Sher biran önce sağlıkla bebeklerine kavuşsun. Yeni yıl hepimize huzur getirsin.

canım dileklerin için çok teşekkür ederim ve bütün hepsine katılıyorum..
bende sabah açacaktım böyle başlık ama Ata'm izin vermedi..
herkese iyi seneler ve güzel haberler diliyorum...
vee herkesi öpüyorum a.s.

iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim eminim burdaki butun anneler ayni duygulari paylasiyordur seninle ve sen bunlari cok guzel dile getirdin
2010 bizim senemiz olsun en iyi haberler bizimle olsun

canım benğm ne güzel isekelrde dualarda bulunmuşsun hepimiz için 2010 sağlıklı ve nutlu geçsin

mehtapcım cok sagol canım...........ınş yenı yıl hepımıze hayırlı ols guzellıkler getırsın .............anneler bebekler mutlu ols................sevgıyle kalın dua ıle..............

çok teşekkürler mehtapçim inşiallah hepimizin istek ve dileklerinin yerine geldiği bir yıl olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…