2010 Haziran Anneleri... Yılbaşı çekilişi yapalım mı?

Merhaba asyam21, resmimi koydum. Resmimi koydum. Bir an önce hediyemi göndermek istiyorum kızlar, iletişim nasıl olacak?

kizlar ben de cabucak alip gondermek istiyorum hediyyelemi.valla rapor aldim 1 haftalik derse de gidemicem,ama cikip hediyemi alicam 1-2 gune gondericem.sabirsizlaniyorum:)

daemoncum ups yada dhl ile göndericeksin canım en güvenilir gönderi şirketleri bunlar.ama istersen mng ye falanda bak belki yerli firmalarda gönderiyodur. Bizim sirket dhl ve ups ile çalışıyor yurt dışı gönderilerimiz için o yüzden o şirketleri biliyorum

en güvenlisi dhl canım bende zeynepe katılıyorum kargonu yap dhl i ara kadıköy şubesini gelip teslim alıyorlar öyle çalışıyorlar zaten...

kızlar herkese slm ben nezamandır yoktum hastanedeydim yeni cıktım herkes nasıl bakalım

gecmis olsun Leydicim.nolmusdu sana?niye hastanedeydin?iyimisin simdi?
bi de kizlar biz mobilyalarimizi Turkiyeden almistik.Gursoy kargoyla gonderdik buraya.
Gursoy kucuk posetler de gonderiyor mu acaba?tam 1 haftasinda artk burdaydi mobilyalar.

ups ıle gorustum en kucuk paket ıcın 70 tl dedıler leylacım sen hangı ulkedeydın bana adresını gonderırmısın

ay ben hediyemi dün aldım bayıldım ya çok tatlı, zynpmrt'cım çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

zeynepteyzesindenylbahe.jpg

işte benim yılbaşı hediyem..çok tatlı:)

ay çok tatlııııııııı
benim hediyemde qelsinnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

ben de ozgecaya yolladim 3-4 gun once 1 hafta icinde ulasmasi lazim...
sabirsizlikla bekliyorum ona ulasmasini :))
recepcim hediyen cok tatli cok guzel :)

benimde hediyem bugün geldi. semraayrancı canım çok çok teşekkür ederimmmmmmmmmm

benim hediyem de geldiiiiiiiiiii kizlaaaar
gorseniz cok tatli yaa bayildim resmen...
bu da benim hediyem daemon yollamis cok tesekkur ederim tatlim.
7dd09499c783.jpg

68b5d6f4173d.jpg

X