2010 Haziran Anneleri... Yılbaşı çekilişi yapalım mı?

eee çekiliş nezaman, ne alcaz.bebişlere mi alcaaaz anneler mi. hamiş kıyafeti mesela, hamiş kitabı ya da yada küçük bir tulum, fotoğraf albümü, beklenenin fotoğrafları için.

kıs şekero tüm seçenekleri saymışsın kaydirigubbakcemile3
valla herşey olabilir bence..
leyla doğru söylemiş o zamana cinsiyetler de belli olur hayırlısıyla..
ister hamiş kıyafeti, ister kitap ister patik ister tulum.. artık içimizden ne gelirse alırız herhalde

hediyenin büyüğü küçüğü olmaz tabi içten gelen neyse o..

kızlar bende varım ayrıca günaydın dün yoktum ben doktordaydım yeni gördüm daha topiğimizi hayırlı olsun
tesekurler canimopuyorumnanaktan
Vecihiii geldi kızlar açılın
Benide yazıverin bakem
yaziverdim seni de gayri:))
eee çekiliş nezaman, ne alcaz.bebişlere mi alcaaaz anneler mi. hamiş kıyafeti mesela, hamiş kitabı ya da yada küçük bir tulum, fotoğraf albümü, beklenenin fotoğrafları için.
ben bebislere bisi almak istiyorum.cunku mesela hamis kiyafeti icin beden filan aramak lazim,o uyarmi uymaz mi filan.kitap burdan alamam diller farkli,fotograf albumu de olabilir ama ben bebis kiyafeti almak istiyorum.cinsiyyetler de belli olacaktir o zamana kadar,sik bir cuzdan da olabilir, ve s.ama henuz simdilik oyle dusunuyorum,degise de bilirim fikrimi,daha zamanimiz cok:))))))
çekilişe bende varım kızlar

ekledim canim seni de

eee kizlar niye katilmiyorsunuz?cok sessiz burasi 1 haftadir...

leylacım son durum ne şimdi ben kime alıcam hediyeyi
Ben sürekli takip edemiyom işyerndeki yoğunluktan kusuruma bakmayın artık

yarından ıtıbaren bende forumda baslıyorum lınk kopyalıyıp katılın baskısı yapmaya

Kaç zamandır unutuyorum yazmayı şimdi özgecim link attıda aklıma geldi. Benide ekleyin.

oo masallah kizlar 2 gundur giremiyorum 3 kisi artmis.aferin size:)
hemmen ekliyorum yenilerimizi :)

leylacım son durum ne şimdi ben kime alıcam hediyeyi
Ben sürekli takip edemiyom işyerndeki yoğunluktan kusuruma bakmayın artık

canim simdilik katilanlari bekliyoruz.aralik basinda ben cekilisi yapicam.sonra da yilbasina kadar hediyelerimizi gondeririz.daha cekilisi yapmadigim icin hic kimsenin hediye alacagi kisi belli degil canim.

bende katılmak istiyorum.benide yazın arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…