Gelinlik Modelleri 2010 Gelinlik Modelleri !

canım gül olursa taşlar olurmu diye düşünüyorum... çok az koyarsan olabilir.
o beğendiğin model çok güzel gerçekten...etekler çok hoş. çok zarif...
200 sf desin. valla bravo.kafandak modeli, yavaş yavaş buluyorsunçok iyi bu tatlım...

evet canımcım işte bende oraya takıldım güller olunca taşlar abes olur gibime geldi..

bugün biraz daha değişiklikler yaptım bunlar üzerinde hatta çizim özürlü olarak çizmeye bile çalıştım-tatlicadiarzu- anlatmaya çalışayım;

öncelikle kol kısmındaki güller resimdeki kadar iri olmayacak daha küçük olacak...sonra aynı boyuttaki güllerden hatta belki daha minik olabilir o kalp kesim varya göğüs kısmı ,ordada olacak komple...sadece göğüste ama karın kısmında olmıycak..hemen göğüs altından bele kadar korsajlı olacak,ve o kısmında pırıltılar düşünüyorum taşlar ama çoook hafif belli belirsiz,sadece parıldıycak yani...ve yine bel kısmına yani korsajın bittiği yerle eteğin başlangıcı olan yerede o minik güllerden düşündüm bi sıra halinde...ama dediğim gibi bu güller öyle iri çok göze batıcak şekilde olmıycak,çok belirsizde olmıycak...yazıyla anca bu kadar anlatabiliyorum:)))

etek konusunda kararsızım şimdilik...öyle uçuş uçuş organze katlı mı olsun yoksa kırpılmış tül gibimi olsun onu düşünüyorumCADIARZU

evet 200 deyim ve şimdi devam edicem...

sayende gelinliğim ortaya çıkıyor canımŞeniz

ooo
süper bir gelinlik olacak tatlım. bayıldım. gözümde canlandırdım da,minik güller,omuzdaki o küçücük güller,
etekte,tül de güzel,uçuşan katlarda...
sağol tatlıma.s..,..

ooo
süper bir gelinlik olacak tatlım. bayıldım. gözümde canlandırdım da,minik güller,omuzdaki o küçücük güller,
etekte,tül de güzel,uçuşan katlarda...
sağol tatlıma.s..,..

canımmm çok teşekkür ederim,beğendiğine sevindima.s.

belki zamanla ufak tefek değişiklikler olabilir,mesela korsajı bele değil hafif kalça üzerine kadar düşündüm şimdide...hemen belden başlamyıcak etek yani...

artık detaylarını moda eviyle konuşuruz diyorum,taşları pırıltıları vs...

bu arada dün sahura kadar annemle 200 den 251e kadar baktık

bugün 251 den devam...az kaldıı...zaten çıktıda gelinlik ortaya:lepi:

bir şey kalmamış....az kalmış gerçekten.

evet canım,gelinlik gerçekten ortaya çıkmış... ufak tefek küçük ayrıntılar kalmış.

haziranda ilk bu topiğe baktığımda yazmışımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…