- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
ayyy inanmıyorum biz daha nikahmı düğünmü karar veremedikki gidip tutalımm bizimde kısmetse 24.07.2010 bu mihrabat korusu falan nekadardır ki ?
Meltem az önce araştırma yaparken senin esma sultan yalısı'na de denk geldim
Kuzucum kişi başı 150euro oluyormuş;ama dehşet güzellikte
Tabii bizi aşar da sana söylemek istedim opuyorumnanaktan
Kuzucum sen ordaki düğünlerin fotosuna baktın mı
Ünlülerin düğün mekanını beğenmişsin
Gerçi ben neye baktıysam sağlam bir maliyet var
ıstanbul'dan vazgeçtim siz de vazgeçin delikafaduldendelikafadulden
kızlar merhaba
yeni gördüm bu topiği
benide aranıza alırmısınız inşallah b2010 gelini olacağımmmmopuyorumnanaktan
çok iyiymiş dediğin gibi herşey var alkisalkisalkis
yok canım zaten içkili olmayacak o açıdan sorun değil. Beltur'a baktım şimdi baya seçeneği var. Biz 100 veya 150 kişi düşünüyoruz. Bahar Country 250 kişiden aşağı almıyormuş hafta sonları. urza da olabilir o listemde zaten :hulya:
Bütçe için bi sınırımız yok bildiğim kadarıyla 10bine kadar yolu var ama ben o kadar abartmayıp balayı konusunda daha imkan olsun istiyorum. hmm 5-8bin arası mekanlar olabilir sanırım canım. Sağol bilgilendirme için opuyorumnanaktan
Slm kızlar bizde düğün salonumuzu tuttuk fakat nikah tarihi daha almadım 24 nisan için şimdiden verirlermi sizce
ayyy inanmıyorum biz daha nikahmı düğünmü karar veremedikki gidip tutalımm bizimde kısmetse 24.07.2010 bu mihrabat korusu falan nekadardır ki ?
kişi başı 67 tl çok fazla deilmi ya:sinifsinif: bizde 300 kişilk düşünüoruz kır düğünü olsun istiorum ama yandık yandık mafoldumben
bende 4-5 haziranda evlenicem.daha mekan bulamadık.anadolu yakasında bostancı,kartal,maltepe taraflarında arıyoruz.çok pahalı her yer ya.varsa bu taraflarda bilgisi olan payaşsın lütfen kızlar
ben de 2010 geliniyim :))
OmrumunSahibi
Slm kızlar bizde düğün salonumuzu tuttuk fakat nikah tarihi daha almadım 24 nisan için şimdiden verirlermi sizce
canım burada da karşılaştık :) Ben Avcılar belediyesini aradım adam lafımı bitirmeden ocaktan sonra arayın dedi.Bilmiyorum işte ocaktan sonra alacağız bizde...
Arkadaşlar benimde OmrumunSahibi arkadaşımla aynı gün olacak.24 Nisan 2010 cumartesi.Avcılar/Beylikdüzü Işıldak Kültür Sarayı.6.000 Ytl.
Kızlaaaar yok mu antalyada evlenen
Canım belediyeden tarih alabilmen icin 6 ay once gidebiliyorsun en erken, cunku evraklar 6 ay gecerli olurmuş. Bu durumda senin 24 Ekimden sonra gidebilmen gerekiyor:) E bu tarih de geçtiğine göre bence gidebilirsin. Git belediyene sor bence. Bazıları Ocak 2010dan sonra diyormuş cunku.
canım burada da karşılaştık :) Ben Avcılar belediyesini aradım adam lafımı bitirmeden ocaktan sonra arayın dedi.Bilmiyorum işte ocaktan sonra alacağız bizde...
Arkadaşlar benimde OmrumunSahibi arkadaşımla aynı gün olacak.24 Nisan 2010 cumartesi.Avcılar/Beylikdüzü Işıldak Kültür Sarayı.6.000 Ytl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?