2010 gelinleri buraya!

ayyy inanmıyorum biz daha nikahmı düğünmü karar veremedikki gidip tutalımm bizimde kısmetse 24.07.2010 bu mihrabat korusu falan nekadardır ki ?

buraya girince bende panikledim canım ama merak etme daha mekan tutmayanlar çoğunlukta :hulya: bide 18.07.2010 düşünüyoruz şubata kadar yer tutmamız mümkün değil ee sizden bi hafta öncesi olduğumuzu düşününce daha geç kalmamışsınız kaydirigubbakcemile3
mekana mail atıp kişi sayısı verip ve mönü seçeneklerini sorman en iyisi canım en net fiyatı öyle alabilirsin opuyorumnanaktan

Meltem az önce araştırma yaparken senin esma sultan yalısı'na de denk geldim

Kuzucum kişi başı 150euro oluyormuş;ama dehşet güzellikte

Tabii bizi aşar da sana söylemek istedim opuyorumnanaktan

Meltem az önce araştırma yaparken senin esma sultan yalısı'na de denk geldim

Kuzucum kişi başı 150euro oluyormuş;ama dehşet güzellikte

Tabii bizi aşar da sana söylemek istedim opuyorumnanaktan

ne diyorsun kuzum yaaa € 2tl bile desek 100 kişi 30 bin :1shok:
ben bi bardak soğuk su içip geleyim akannehir

Kuzucum sen ordaki düğünlerin fotosuna baktın mı

Ünlülerin düğün mekanını beğenmişsin

Gerçi ben neye baktıysam sağlam bir maliyet var

İstanbul'dan vazgeçtim siz de vazgeçin delikafaduldendelikafadulden

ay bu gidişle bende de öyle yapıcam :1shok:

bende 4-5 haziranda evlenicem.daha mekan bulamadık.anadolu yakasında bostancı,kartal,maltepe taraflarında arıyoruz.çok pahalı her yer ya.varsa bu taraflarda bilgisi olan payaşsın lütfen kızlar

Canım bilgin olsun Urza da pahalı ve inan hic begenmedik gidince BEnce icki olmayacaksa mihrabat korusuna bak, hem ortam cok guzel, hem de uyguna cıkarsınız diye dusunuorum.

Slm kızlar bizde düğün salonumuzu tuttuk fakat nikah tarihi daha almadım 24 nisan için şimdiden verirlermi sizce

Canım belediyeden tarih alabilmen icin 6 ay once gidebiliyorsun en erken, cunku evraklar 6 ay gecerli olurmuş. Bu durumda senin 24 Ekimden sonra gidebilmen gerekiyor:) E bu tarih de geçtiğine göre bence gidebilirsin. Git belediyene sor bence. Bazıları Ocak 2010dan sonra diyormuş cunku.

ayyy inanmıyorum biz daha nikahmı düğünmü karar veremedikki gidip tutalımm bizimde kısmetse 24.07.2010 bu mihrabat korusu falan nekadardır ki ?

Canım en iyisi mail at ama hatırladığım her şey dahil 90tl gibiydi. Yani muzik, foto, pasta, susleme, vs. Biz içkisiz düşünmediğimiz icin saklamamışım maili.

kişi başı 67 tl çok fazla deilmi ya:sinifsinif: bizde 300 kişilk düşünüoruz kır düğünü olsun istiorum ama yandık yandık mafoldumben

Evet haklısın guzelim malesef oyle fiyatlar Oyle 30a 40a yok. Varsa da biz bilmiyoruz veya istediğimiz kriterlerde değil. Biz de bir kere olacak diye acımadık yani madem dugun istiyoruz dedik... Istanbul'da fiyatlar başını almış gidiyor. Her şey de ekstra, sırf o fiyatla da kalmayacak bil

bende 4-5 haziranda evlenicem.daha mekan bulamadık.anadolu yakasında bostancı,kartal,maltepe taraflarında arıyoruz.çok pahalı her yer ya.varsa bu taraflarda bilgisi olan payaşsın lütfen kızlar

Canım oralarda Pinhan restoran, Koza restoran fln var. Bir de havuz başı bir yer vardı. Adı ADA TESISLERI sanırım.

Arkadaşlar benim baktığım en uygun yerlerden biri de TED spor kulubunun tarabya'daki She point adlı mekanı. Havuz başı ve paket programları var. Limitsiz yerli icki, yemek, pasta, muzik, süsleme dahil 200 kisi uzerine 60tl'ydi. Sadece fotoya ekstra para vereceksin. Eğer susleme konusunu da cok sorun eden biri degilseniz cok iyi bir fiyat bence. 200 kisilik bir dugun 12000tl. Ki bu fiyatta da anlaşılır elbet. Istanbul icin super bence!

OmrumunSahibi
Slm kızlar bizde düğün salonumuzu tuttuk fakat nikah tarihi daha almadım 24 nisan için şimdiden verirlermi sizce

canım burada da karşılaştık :) Ben Avcılar belediyesini aradım adam lafımı bitirmeden ocaktan sonra arayın dedi.Bilmiyorum işte ocaktan sonra alacağız bizde...

Arkadaşlar benimde OmrumunSahibi arkadaşımla aynı gün olacak.24 Nisan 2010 cumartesi.Avcılar/Beylikdüzü Işıldak Kültür Sarayı.6.000 Ytl.

canım 6000tl kaç kişi için fiyatı. sitesine baktım açık mekanı yok sanırım :uhm:

bu arada kızlar bi çok yer buldum fiyat almaya da devam ediyorum son 2-3 yer kaldı onlardan da fiyat alayım liste yapıp sizinle paylaşıcam. ben 100 kişi için bakıyorum kalabalık bakanlar için biraz fazla gelebilirler ama uygunları da var arada opuyorumnanaktan

Sağol cnm en iyisi nikah dairesine telefon açmak

Hayırlı olsun cnm mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…