merhaba kızlar :) herkese mutluluklar ve bu süreçte kolaylıklar diliyorum. yazılarınızı okudukça yetişmeyeceğinden korkmaya başladım. 2010 yılında evlenmeyi planlıyoruz ama ortada hiç bişey bi hazırlık vs yok. aileler bile henüz tanışmadı. nasıl olcek bu işler püff..
merhaba kızlar :) herkese mutluluklar ve bu süreçte kolaylıklar diliyorum. yazılarınızı okudukça yetişmeyeceğinden korkmaya başladım. 2010 yılında evlenmeyi planlıyoruz ama ortada hiç bişey bi hazırlık vs yok. aileler bile henüz tanışmadı. nasıl olcek bu işler püff..
Herkese Merhaba bende 2010 temmuz geliniyim. Bizim ilk düşüncemiz nikah ardından yemekli ve müzikli eglence tabi en yakınlarımız ile. Yada uygun fiyatlı kokteyl tarzı bir düğün Öncelik avrupa yakası ama Anadolu yakası da düşünülebilir. Wonderland a bende baktım gerçekten hoş bir mekan fiyatlarda uygun ama hala karar vermiş değilim fikirlerinizi bekliyorum. Hepinize kolay gelsin:)
Merhaba canım, bende temmuz geliniyim. ben internetten bir site buldum oraya mail atıyorsun ve birsürü yerden sana teklif geliyor, bu nedenle bircok yerin fiyatları hakkında biraz bilgim var. Bizde nikah sonrasında daha yakın cevreyle 100 kişilik bir yemekli müzikli eglence yapıcaz. Nasıl birsey istiyorsun? Tahminen ne kadara kadar kişi başı? Bu arada acele etmelisin, biz bile cok zorlandık yer bulmakta ... yerimseniben
SLM canım bende en fazla 75 kişilik bir yemek istiyorum. Kişi başı 50 TL ye kadar.Açık bir mekan olmasını tercih ediyorum. Fasıl tarzı olabilir. Eğelencesi bol bi mekan. Birde ben Rakkası(nakkaştepe) düşünüyorum şuan henüz fiyat almadım. Birde dediği
n sitenin adı nedir?
Selam canım, dügün.com bir mail at ertesi gün 6tane teklif gelsin :) fakat 75 kişi zor olabilir. Genelde ufak yerlere cok kişi sıgdırmaya calışıp fazla kazanmaya calışıyorlar. Benim genelde rastladıgım min. 100 kişi. Bizde 100 kişilik bir davet düşünüyoruz. Ne tarafta arıyorusun bu arada?CADIARZU
Maili attım bekliyorum bakalım:)
Bu arada öncelik Avrupa yakası ama Anadolu yakası da olabilir.
hımm, canım avrupa yakası icin bi vilayet evlerine bak derim, bi yıldız teknik üniversitesinin teras restauranı var (manzara cok güzel).
anadolu yakasında da sabancı ögretmen evi cok güzel denize sıfır
hayırlısı olsun canım, kesinleştirdiginde haber verirsin ... ::1rolleyes:
yıldız teknik üniversitesinin teras restauranttaki fiyatlar hakkında bi bilgin varmı:uhm:
kızlaaarr ben ekimde evleniyorum ama daha bi mekan bulamadık geç kaldık heryer doluohaoldumsmile.yemekli düğün bize biraz pahalı geldi bizde düğün yapalım ama kokteyl tarzında olsun dedik.5 gündür deli gibi mekan araştırıyorum ama bulamadım.bana önerebileceğiniz avrupa yakaasında uygun mekanlar var mı lüüütfeeennn....
selam canım, dugun-davet.com diye bi site var. oraya nasıl birşey istdigini yaz kaç kişilik olacagını ertesi gün sana mekanlardan teklif yagıyor. benimde 31.07.de dügünüm var ve bende bu şekilde buldum. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?