2010 gelinleri buraya!

Dqueen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
74
0
86
İstanbul
Arkadaşlar sonunda mekanımızı kesinleştirmiş bulunmaktayız. Bahçeköy- Sarıyer "Event Garden"da olacak düğünümüz:)

2010 yazı malum biraz kısa, çünkü 10 Ağustos'ta Ramazan başlıyor. Ondan elinizi çabuk tutun derim. Görüştüğümüz birçok mekanda bazı haftasonları kalmıştı. İnsanların hızına inanamadık ve biz de işleri hızlandırdık.

Dikkat edin o tarih kandile denk gelmesin. İnternette araştırın. Tek bildiğim kandil tarihi 9 Temmuz. Diğerlerine bakamadım. Ilgilenenler ve bunu önemseyenler için belirteyim dedim. Es geçilebiliyor bu çünkü. Onun dışında Istanbul'da bir çok havuzlu ve kır mekanından ve otelden fiyat aldım. Her tür yardımcı olabilirim:) Herkese kolay gelsin. Mekanı kesinleştirenler buraya gelsin de fikir alışverişi yapalım!kaydirigubbakcemile5

slm canım bizde 2010 yazı düşünüoruz büyük ihtimal temmuzda olcak ama şuan yer tutmak için erken deilmi?
biz öle bi araştırmaya girmedik bile saolsun nişanlımda ailesi de pek bi rahat.....:gitme:
bende gittiği yere kadar rahat bırakayım diorum ama sen beni paniklettin bak şimdiakannehir
siz hangi tarihe karar verdiniz hayrlı olsun şimdiden canım

orayı begenıodum bende kac kısılık ve ne kadar anlaştınız

Bizim 10 Temmuz canım. Biz düğünü kendimiz yaptığımız için kendi kendimizi dürtüyoruz:))) Valla panikletmek istemem ama daha belediyeden gün alınamıyor olsa da mekanlara herkes gidiyor erkenden. Cumartesi istemiyorsan sorun yok ama istiyorsan bence yavaş yavaş başlayın dreamezgi.

Plasticwoman: Bizim 250 kisi olacak ama 220den garanti verdik. Kisi bası 67, organizasyon ekstra, muzik foto da ekstra (1500tlden dusun)

ay bak şimdi bende panikledim akannehir
bizde 18 temmuz düşünüyoruz pazar oluyor yani
ama ama nişanlım askerden şubatta gelecek şimdiden doluyorsabiz bittik desene
mafoldumben

birde bütün havuzlu ve kır mekanlara baktık demişsin ya canım bana onlarla ilgili bilgi verir misin
son bide sorum olacak tarihi mekanlardan hangilerinde düğüne izin var avrupa yakasında haberin var mı ondan, mesela ıhlamur kasrında??
:hulya:

ay bide bişey daha kişi başı 67 nasıl bi mönü için :kedi:

kızlar merhaba

yeni gördüm bu topiği
benide aranıza alırmısınız inşallah b2010 gelini olacağımmmmopuyorumnanaktan

Canım tarihi mekanlarda ve kasırlarda dugune izin var ama icki servisi yasak. Mesela mihrabat korusu var, acaip guzel kır dugunu icin ama boyle bir handikap var. Beltur'a ait kasırlar ve saraylar. O yüzden icki olur diyorsan onları unut. onun dışında ben havuzlu mekanları cok istemedigim icin pek bilgim yok ama sen istedigin yerleri soyle ben yazayım. Bir suru yer var sonucta. Kır dugunu diyorsan da Bahar Country var yine bu fiyatlarda. Urza var biraz daha pahalı. Polonezkoyde yerler var Leonardo fln ama o da biraz daha pahalı. Yani bize en uygun bu gelmişti.Sen bir araştır. Ilgilendigin yerlerle ilgili bilgi veririm. Ozellikle butcenizi belirlediyseniz onu soylersin ona gore bilgi veririm.

Şubatta gelince gec kalmazsınız cunku zaten temmuz icin subatta belediyeden gun alınabiliyor. Evraklar 6 ay gecerli oldugu icin 6 ay once gun alıyorsun. Onda sorun yok. yeter ki istedigin mekan o gun boş olsun. Panik yapma:)

Canım bu en basit tavuklu menu. Baştan kokteyl var. Sonra meze tabagı, ara sıcak (krep) , ana yemek pilic, dugun pastası, meyve tabagı, cay -kahve. Herşey var yani sonuc olarak:)

çok iyiymiş dediğin gibi herşey var alkisalkisalkis

yok canım zaten içkili olmayacak o açıdan sorun değil. Beltur'a baktım şimdi baya seçeneği var. Biz 100 veya 150 kişi düşünüyoruz. Bahar Country 250 kişiden aşağı almıyormuş hafta sonları. urza da olabilir o listemde zaten :hulya:
Bütçe için bi sınırımız yok bildiğim kadarıyla 10bine kadar yolu var ama ben o kadar abartmayıp balayı konusunda daha imkan olsun istiyorum. hmm 5-8bin arası mekanlar olabilir sanırım canım. Sağol bilgilendirme için opuyorumnanaktan

Slm kızlar bizde düğün salonumuzu tuttuk fakat nikah tarihi daha almadım 24 nisan için şimdiden verirlermi sizce

Aman Tanrımmmm herkes her şeyini hazırlamış ben daha bir sünger bile almadım

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Aman Tanrımmmm herkes her şeyini hazırlamış ben daha bir sünger bile almadım

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ay hiç merak etme bende sendenim ve elim kolum bağlı kaydirigubbakcemile
beklicez artık ne yapalım :hulya:

kişi başı 67 tl çok fazla deilmi ya:sinifsinif: bizde 300 kişilk düşünüoruz kır düğünü olsun istiorum ama yandık yandık mafoldumben

ayyy inanmıyorum biz daha nikahmı düğünmü karar veremedikki gidip tutalımm bizimde kısmetse 24.07.2010 bu mihrabat korusu falan nekadardır ki ?

bende gelin olcam hemde 2010da olcam :) ama ankarada olacak düğün ankaradan gelin olacak varsa mekan konusunda fikir veren olursa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…