- Konu Sahibi hayrish1401
-
mutluluk reçetem bizde ayarladık crystal admiral'i:) otel puan'a otel şikayetlerine filan baktığımda gayet iyi yorumlar okudum. gitmedim ama giden bikaç arkadaşımda tavsiye etti özellikle balayı çiftlerine özel ilgili davranıyorlarmış... tavsiye edebilirim kızlar temmuzun ilk haftası 125 'e geliyor geceliği..
mutluluk reçetem canım senin herhalde antalyadaki çoğu otel hakkında bilgin war ayy nolur banada yardım et tatlım ya düğünüm ekimdee 9'nd napcağımı şaşırmış durumdayım ne tam soğuk ne sıcak nereyi önerirsin antalya çoğu yere göre o mewsim daha sıcak olur gibime gelio sence?
mutluluk reçetem canım senin herhalde antalyadaki çoğu otel hakkında bilgin war ayy nolur banada yardım et tatlım ya düğünüm ekimdee 9'nd napcağımı şaşırmış durumdayım ne tam soğuk ne sıcak nereyi önerirsin antalya çoğu yere göre o mewsim daha sıcak olur gibime gelio sence?
Bende daha önce gitmistim, cok güzeldi gercekten:lepi:
Canim bodrumdaki oteller hakkinda hic bir fikrim yok malesef :1no2:
ama eger ki bildigim crystal'lerden ise kesinlikle güzel bir oteldir...
ama bilmiyorum boshayallersmile
umarım bildiğin crystallerden dir şekerim. otel şikayette bu otelle ilgili olumlu olumsuz bir sürü yorum var. süper oteller için olumsuz yorumlar var. o yüzden çok da takmıyorum olumsuz yorumları gidip görcez bakalım işallah iyi geçer balayı opuyorumnanaktan
Canim öyle olumsuz yorumlar her yerde olur..
Öyle internetde her siteye güvenmeyin, cogu zaman diger otellerin elemanlari bazende müdürleri (!!!!) o sitelere girip diger otelleri karaliyorlar...
Herkes istedigi an bir sikayet yazabilir, cok memnun kalmis olsada...
Kızlaaar ne olr bana da çeşme ya da kuşadası selçuk ta otel..özellikle çeşme:)
Kızlaaar ne olr bana da çeşme ya da kuşadası selçuk ta otel..özellikle çeşme:)
Kesinlikle antalya derim canim benim... Burda kasim ayinda deniz'e girenler bile var.. hava desen muhtesem... izmir mesela böyle degildir, antalyadan daha soguk olur..
ben 18 ekimde evlenmiştim geçen yıl çeşmeye gitmiştik hiç denize giremedik buz gibiydi bencede antalya sıcak olursa o taraflara bak hiç eğlenememiştik bide süzer sun dreams diye bi otele gittik otel için araştıracak vakit bulamamıştık bide sezonsonu olduğu için bi çok otel kapalıydı hiç memnun kalmadık balayımız çok kötü geçmişti bu sene mayısta voyage sorgun a gitmeyi düşünüyorum tabi benim kociş erken rezarvasyon indirimi bitmeden rezarvasyon yaptırırsa
mutlulukreçetem iyi ki varsın ya teşekkürler =) ben mayısta evleneceğim ve antalya uzak geliyor bir de civarında gezecek çok yer var mı bilemedim ege taraflarını düşünüyoruz o yüzden yazın da tekrar gideriz denize girmeye dedik
ewt canım izmir ekimde hayli soğuk oluyo değil denize girmek uzun kolluları giymiş oluyosun peki önerebilceğin biyer warmı? ben biraz fazla ayrıntıcıyım şölelilkle isteklerimi söliyim... kesinlikle temiz olmalı çalışanlar güleryüzlü we ilgili(kendimi özel hissetmeliyim ) animasyon we eğlenceleri güsel olsun ayrıca denizi temiz we özel plajlı olsun istiyorum, yemekleri farketmez zaten çok iştahlı biri deilimdir sonraaa odaları güsel olsun sıcak suyu dewamlı bulunsun we klimalar çalışır durumda olmalı we herşey dahil programında olsunnn yani kısacası herşeyiyle 4&4 lük yada 4%3 lük kıwamında off amma yazdım he ama napıyım ya balayı bu çok hewesliyim iç problem yaşamak istemiyorumm.... we en zor soruu bana bu koşullarda önerebilceğin bi yer warmıı şekerim:kedi:
mutluluk reçetem merhaba biz 29 martda gidiyoruz balayına cornelia de luxe ayarladık bu otel hakkında bilgin varmı?
Canim saydigin özellikler nerdeyse bütün 5yildizli otellerde mevcut..
Tabi sehir icinde degilse.. Mesela Porto bello oteli gibi (ayri plajlari yok o yüzden).
Simdi ben size otel tavsiye ediyorum ama birazda kendi balayi otelimden bahsedeyim daha iyi bir fikir olur,cünkü bu "normal" bir tatil degil aklinialirimsmile
Biz balayimizi aslinda kibris'ta yapacaktik,ama esimde turizmde calistigi icin sezonda (yazin evlendik) bide balayi icin fazla bir zaman ayiramadik. O yüzden kibris'i erteledik ve balayi isini esime biraktim.
Sonunda Joy Nashira'ya karar vermis esim, cevresinden aldigi yorumlardan ve orda calisan arkadasindan dolayi.
Gittik otele, tabi ben Recep ivedigin film'i orda cekildigini bilmiyorum sempatiksalakcinni, burayi bir yerden taniyorum dedim esime.. Bellboy geldi gülüyor, size bir zil göstereyim belki hatirlarsiniz dedi :bbo: baktim recep ivedigin zili kaydirigubbakcemile3 aaaaaaaaay recep ivedik dedim resepsiyonistlerin hepsi güldü :kedi: Resepsiyondaki kiz,sanirim adi gülsah idi yada Gülsen o kadar tatliydi ki.. Öyle bir güleryüzlü öyle bi ilgili ki.. arka odadan elemanlar ön büroya dogru geldiklerinde sürekli hosgeldiniz efendim,nasilsiniz efendim.. ama samimilerdi bunu sorarken.. Girdigimiz magazalardaki satici gibi degillerdi sempatiksalakcinni
Neyse odamizi gösterdi bellboy, recep ivedigin odasinin yanindagirdik odaya... yatak öyle bir güzel hazirlanmis ki.. güller,nazar boncuklar, taslar.. öyle bi güzeldi ki.. meyve tabagimiz,sarabimiz.. o an kendinizi cok özel hissediyorsunuz ki balayi da bunun icin yapilir dimi ama kaydirigubbakcemile3
Kolumuza bordo renkli bir band takildi.. Türkiyeden geldigimiz icin.. her ülkenin ayri bir rengi var, bunu da esim sonradan kesfetti kaydirigubbakcemile3 Ne icin derseniz... Personel icin daha kolay.. Bandin rengi bordo mu.. aha tamam bunlar türkiyeden deyip, "nasilsiniz efendim,hosgeldiniz" diyorlardi.. rusyadan mi gelmisler... hemen rusca konusurlardi..
5 yildizli otellerde zaten büfe olur.. Her sey dahil sistemi ise tabiiki.. kahvalti gec kahvalti öglen 5cayi aksam yemegi gece corbasi derken kilolar kalcaniza yapismis durumda :sinifsinif: her ögün'de bizi karsilayan, bize masa gösteren bir garson vardi.. cok ilgiliydi.. tabi bunu herkes icin yapamazlar.. kac yüz tane misafir var, bu mümkün degil.. ona kos buna kos... turizmde calismak cok stresli, ama her seye ragmen güler yüzlülügünü hic kaybetmediler.
Balayimiz gercekten muhtesem gecti. gerek personel gerek aktiviteler her sey süperdi.
Sabahlari animasyona katilirdik.. esim ya water ball oynardi yada ikimiz beraber almanlarla ruslarla beachvolley oynardik.. aksamda animasyonun showunu izlerdik yada deniz kenarinda gezerdik. Gercekten herkesin balayi güzel gecsin istiyorum cünkü bunu bir kere yapiyorsunuz.. 2 yil sonra 5 yil sonra yapsaniz size ayni heycani vermiyor.. biz dügünden sonra öyle yorgunduk ki (1.dügün ankarada,2.dügün marasta, evi antalyada yerlestir,yani git gel git gel) cok cok iyi geldi bu balayi bize.. evlendigimizi sanirim ilk orda anladik :kedi: fazla konustum biliyorum cok özür dilerim...
5yildizli otellerin, tabi sehir icindekiler haric, kendilerine ait plajlari vardir.. istediginizde sabah havlu kartinizda plaj havlusu alirsiniz istediginizde de geri verip yenisini alabilirsiniz.. özellikleri saymakla bitmez yani.. oda kartiniz vardir.. odaya girdiginizde o karti bir kücük yere yerlestiriyorsunuz... yerlestirdiginiz an elektrik su her sey calisir.. odaya ilk girdiginizde ve isiklarin neden yanmadigina sasirmayin karti yerlestirin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cenem düstü yine.. cok özür dilerim:bbo:
harikasın yaa ne özürü =) nashirada benim de arkadaşım çalıştı ve oteli çok methediyor ama benim aklıma kıbrıs düştü mayısta düğünüm olacak antalyada sıkılır mıyız ya da kıbrıs nasıldır bilen var mı kaya artemis diye bir otel gördüm internette hoşuma gitti baya ama kararsızlık... ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?