2010 gelinleri balayı otellerine de artık gözatalım!!!

kesinlikle katılıyorum eylülde alanyada süper olur, canım kaldığınız otelde güzel aydınbey gold dreams tam yan tarafında bizim ev var her daim orda oluyordum :) gidicek olan arakdaşlara long beach otelinede göz atmalarını tavsiye ederim hihoyyyt

canım bu fiyat hangi ay için geçerli? temmuz 5-9 arası bizde kalıcaz ama fiyat bu şekilde çıkmıyor ets de ve otelin kendi sitesinde 1508 çıkıyor hesapladığımda.. yardımcı olursan sevinirim..

selam egegüzeli =) bu fiyatlar mayıs ayı boyunca geçerli. maalesef temmuzda bu fiyatları yakalamak zor malum sezonun en hareketli dönemi bir de ramazandan öncesine talep yoğun olacaktır elinizi çabuk tutmanızı öneririm. ne taraflarda yapmayı düşünüyorsunuz balayını? ona göre araştırma yaparken sizin için de didiklerim uykuyla pek aram yok otelleri turları araya sora baya bir iş karıştırıyorum =) bu arada wwwotelpuancom diye bir site var orada da anket sonuçlarına göre puan verilmiş gerçi kararsızsan daha çok kafan karışabilir bir de herkesin beklentisi farklı ama voyage sorgun sıcak deniz seviyorsanız eğer çok makul ve balayı için özel bir otel olur gibi. telaş yapmayalım, sakin olalım, huff 11 haftam kaldı :S:S sakin.. sakin...

ADEM İLE HAVVA ve de CORNELİA arasında kaldımm ::::::arkadaşlar beNde 1&8.9.10 da evleneceğim.....

bir siteden bulduğum yorum: cornelia diamond beklentinizin ötesinde ayrıntılarla dolu bir otel,yiyecek içecek kalitesi mükemmel.otel personeli son derece profesyonel.Odaları çok geniş ve çok iyi dekore edilmiş,kişisel tüm ihtiyaçlarınız(orkide,törpüye varıncaya kadar)banyonuza bırakılıyor.oda servisi ücretsiz.Bebeği olhelal olsun demek istiyorsanız başka yere gitmememelisiniz.anlar başka yere gitmesin sterilizatöre varıncaya kadar herşey var.Biz süitte kaldık,ısıtmalı ,jakuzili havuz ,sauna vardı,daha ne diyebilirim ki,verdiğim para hakeden bir tesis.otel inanılmaz temiz,havuzlar çok çok fazla .balkonunuzdan baktığınızda içiniz açılıyor.

adem ile havvayı ben pek istemiyorum çok abartılı geldi aynalar falan can sıkıcı samimi bulmadım oteli bi kere o angel muhabbeti gereksiz ben gereksiz açıklığı sevmiyorum iş için firma götürmüştü toplantı organizason falan ok ama nişanlımın etrafındaki angelları dövebilirim ne istiyorsanız ayağınıza geliyor ama yiğidi öldür hakkını yeme de cornelia daha sıcak görünüyor internetten uzay üstü gibi değil =)

rixos premium benimde aklımdaydı ama biraz pahalı
ben rixos sungate ' e rezervasyon verdim.
bakalım

cnm bunların numarası devamlı meşgul çalıyor ya nasıl verdin sen rezervasyonu .. ben hala karar veremedim otel işine sungateinde balayı paketi hoşuma gitti.. titanic, sungate ve amaralar arasında kararsız kaldım boshayallersmile

direkt otelin numarasını ara canım
sungate nin direkt numarasını bul netteki sayfasında orayı ara

hmm tmm cnm.. ben bi arayım eylül ayı için fiyatlar hakkında bilgi alayım. senin düğün yakın memnuniyetini bildirirsin bize ona göre bende kararımı verir rezervasyonumu yaptırırım artık mart sonunda. kaydirigubbakcemile5

biz de haftasonu ets aracılığıyla voyage beleke rezaryasyon yaptırdık arkadaşlar...üstümden büyük bir yük kalktı:)) umarım güzel geçer... otelle ilgili hep güzel şeyler duyduk ama giden varsa yorumlarınızı bekliyorum....

çok sağol canım:) aslında bize en uygun ege tarafları ama ordada pek balayı paketi seçenekleri yok.. çeşme filan olsa iyi olurdu.. antalya taraflarına da bakıyoruz işte ama genelde fiyatlar bu sene çok uçmuş durumda geçen yazki fiyatlar bu sene erken rezervasyondan bile uygundu.. hala kararsızız otel konusunda ama erken rezervasyondan da yararlanmak istiyoruz 8 mart son gün.. gözüne takılan bikaç yer olursa fiyat aralığımız 800 1000 arası daha fazla uçmak istemiyoruz :)şimdiden teşekkürler canım ve kocacığınla mutluluklar
buarada kızlar kemer tarafını pek tavsiye etmiyorum ayrıca amaraları da, sırf rus kaynıyor:S buda biraz gerebilir gibi bizleri sempatiksalakcinni

......[bir siteden bulduğum yorum: cornelia diamond beklentinizin ötesinde ayrıntılarla dolu bir otel,yiyecek içecek kalitesi mükemmel.otel personeli son derece profesyonel.Odaları çok geniş ve çok iyi dekore edilmiş,kişisel tüm ihtiyaçlarınız(orkide,törpüye varıncaya kadar)banyonuza bırakılıyor.oda servisi ücretsiz.Bebeği olhelal olsun demek istiyorsanız başka yere gitmememelisiniz.anlar başka yere gitmesin sterilizatöre varıncaya kadar herşey var.Biz süitte kaldık,ısıtmalı ,jakuzili havuz ,sauna vardı,daha ne diyebilirim ki,verdiğim para hakeden bir tesis.otel inanılmaz temiz,havuzlar çok çok fazla .balkonunuzdan baktığınızda içiniz açılıyor.

adem ile havvayı ben pek istemiyorum çok abartılı geldi aynalar falan can sıkıcı samimi bulmadım oteli bi kere o angel muhabbeti gereksiz ben gereksiz açıklığı sevmiyorum iş için firma götürmüştü toplantı organizason falan ok ama nişanlımın etrafındaki angelları dövebilirim ne istiyorsanız ayağınıza geliyor ama yiğidi öldür hakkını yeme de cornelia daha sıcak görünüyor internetten uzay üstü gibi değil =)[/QUOTE]

hıımm yorumun için teşekkrüür ederimm....bak şimdi kafam karıştıı gerçektennn :))) dediğin giib etafında bende nişanlımın gezmesinii istemem,arkadasımda demişti burası çıplaklar kampı diye ama ben görmeden inanmam demiştimm dogruymus megerr :))))

PıSE ;yorum için sağolll :) karasız kaldık eyülde de ne kadar paahaalıymış,sezon bitiyor derken bayram bitiminin ilk hafası oldugu içinn pahalı pahalı giidcezz,ama 1 kez herşeye değerrrr başka fikir olan????

amara wing hotel çok hoş gözüküyor ama benim düğünüm temmuzda tam sezon geceliği kişi başı 250 tl çok fazla değilmi yaw ben mi çok cimriym hem güzle olsun hem uygun olsun istyrm çok şey istediğimin farkındayım..

aynı dertten bende muzdaribim delikafadulden hem guzel olsun hem uygun olsunnn :)

merhaba kızlar ben 23temmuzda nsıpse evlenıorum erken rezarvasyonlardan yararlanmak ıstıoruz ama kafam cok karıstı nereye gıdelım bılemedık off zaten cok ıs var yapacak ne yapcagımı sasırdım yardımcı oursanız sevınırım tavsıyelerınıze ıhtıyacım var

yaa ne kadar yorumlara okusakta resimlere baksakta sanırım kafamız daha çok karışıcak ya bilmiyorumkismile yane bütçemize uygun olan hemde memnun kalcamızı düşündüğümüz bi yer için son kararımızı vercez artık yapcak bişi yok ya gidince görcez :) çünkü yorumları okuyosun aynı otel için biri yemekleri çok çeşitli çok güzel derken diğeri yemekler berbat çeşit çok az diyo yane insan karar vermekde zorlanıyo kişiye göre değişiyo birazda sanırım
kimi kemerin denizi sideye göre daha taşsızdır diyo kimi daha yeşillik çevresi diyo herkese farklı işte bakalım kısmet artık erken rezervasyon bitmeden yararlanmak lasım yerimseniben

off kızlar banada bi fikiir werin ekimin 9'nda düğünüm 11 de gitmeyi düşünüoz ama hawalar ne soğuk ne sıcak kararsız kaldım antalya o mewsimde sıcak olumuki yaaabilmiyorumkismile

canım bilgilerin için öncelikle çok teşekkür ederim.miracle otel hakkında bilgi vermeni rica etsem.yemekleri,ilgileri nasıldır?fotolardan çok güzel görünüyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…