D
dolly5
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hayrish1401
-
selam ,eylül de balayı için alanya da aydınbey gold dreams oteldeydik, yemekleri, havuzu,odaları çok güzeldi, çok memnun kaldık , farklı oteller de var, alanyanın güzel tercih olabileceğini söyleyebilirim.opuyorumnanaktan
canım bu fiyat hangi ay için geçerli? temmuz 5-9 arası bizde kalıcaz ama fiyat bu şekilde çıkmıyor ets de ve otelin kendi sitesinde 1508 çıkıyor hesapladığımda.. yardımcı olursan sevinirim..
ADEM İLE HAVVA ve de CORNELİA arasında kaldımm ::::::arkadaşlar beNde 1&8.9.10 da evleneceğim.....
rixos premium benimde aklımdaydı ama biraz pahalı
ben rixos sungate ' e rezervasyon verdim.
bakalım
direkt otelin numarasını ara canım
sungate nin direkt numarasını bul netteki sayfasında orayı ara
selam egegüzeli =) bu fiyatlar mayıs ayı boyunca geçerli. maalesef temmuzda bu fiyatları yakalamak zor malum sezonun en hareketli dönemi bir de ramazandan öncesine talep yoğun olacaktır elinizi çabuk tutmanızı öneririm. ne taraflarda yapmayı düşünüyorsunuz balayını? ona göre araştırma yaparken sizin için de didiklerim uykuyla pek aram yok otelleri turları araya sora baya bir iş karıştırıyorum =) bu arada wwwotelpuancom diye bir site var orada da anket sonuçlarına göre puan verilmiş gerçi kararsızsan daha çok kafan karışabilir bir de herkesin beklentisi farklı ama voyage sorgun sıcak deniz seviyorsanız eğer çok makul ve balayı için özel bir otel olur gibi. telaş yapmayalım, sakin olalım, huff 11 haftam kaldı :S:S sakin.. sakin...
tamam canım ben gidip göreyim hepiniz için fikirlerimi beyan edicem :)
amara wing hotel çok hoş gözüküyor ama benim düğünüm temmuzda tam sezon geceliği kişi başı 250 tl çok fazla değilmi yaw ben mi çok cimriymhem güzle olsun hem uygun olsun istyrm çok şey istediğimin farkındayım..
ben kimseye balayi icin kemer tarafini tavsiye etmiyorum,antalyada yasayanlar bana eminim bu konuda hak vereceklerdi..
Güzeldir oralar,ama balayi icin uygun degil diye düsünüyorum..
Bana göre Side,Manavgat,Belek,Merkez olacaksa Kundu taraflari olabilir.
Biz mesela Joy Nashira otelinde balayimizi yaptik..
Recep ivedigin cekildigi otelde,inanilmaz memnun kaldik.
orda ki ilgi (belki de balayi cifti oldugumuzu bildikleri icin) hic bir yerde görmedim daha.
Daha önce Miracle de Luxe otelinde kalmistik orasi da muhtesem..
Gecen sene mesela Delphin delux oteli Alman bir tur sirketin en iyi oteli olarak secildi..
Ama gittin mi dersen gitmedim,ama almanlarin otel konusunda ne kadar cok titiz davrandiklarini bildigim icin rahatlikla önerebiliyorum.
Magic Life otelleri de cok güzeldir..bir sürü oteller var,her sey sizin isteklerinize bagli..
Otelden zaten cikmayacagim derseniz Kemer'i de tavsiye ederim,ama yok gezmekte istiyoruz derseniz iste o zaman tavsiye etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?