- Konu Sahibi hayrish1401
-
yaaaa benneyaptımki napalım teşekkür ederim yine de...vereliniortak
benim düğümün 25 nisanda balayı için yer bulamıyorum yardımcı olur musunuz
ne tesadüf aynı gün düğünümüz. biz ağva yı düşünüyoruz o kadar yorgunluğun üzerine dinlenmek için ideal gibi gorunuyor.
şimdiden mutluluklar size
brcmrt ve sellocan ne tesadüftür ki muhtemelen benim düğünüm de 24 ya da 25 nisanda olacak.oteli ayarlamak lazım şimdiden ama ben de bir türlü karar veremedim.adam&eve ye bayıldım ama uçuk fiyatlıymış zaten siteye bakınca da anlaşılıyor. benim için otel önemli çünkü hamama girip masaj yaptırabileceğim,kapalı havuzunda yüzebileceğim bir ötel istiyorum.bir de eşimle el ele şöyle bahar havasını içime çekebileceğim,yürüyüş yapabileceğim küçük bir yer olsun yeter...
kızlarrrr nereye gitcez yaw???
canlarım yaaa bende7 agustosta evlenicem ramazan giriyor 3 gün sonra die bayalını ertelemeyi düşünüyoruz oteller boşalır sezon bitmiş olurmu acaba die bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirimm...
canlarım yaaa bende7 agustosta evlenicem ramazan giriyor 3 gün sonra die bayalını ertelemeyi düşünüyoruz oteller boşalır sezon bitmiş olurmu acaba die bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirimm...
:çok üzgünüm:
Marmaris'de Turunç Otel hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?