2010 gelinleri balayı otellerine de artık gözatalım!!!

bizde antalyada barut lara resortda yaptik balayimizi.
muhtesem bi otel, temizligiyle, servisiyle, yemeklerin lezzetleriyle, oda büyüklügü, manzarasiyla
üstüne baska bi otel tanimiyorum

cnm bende hiç antalya istemiyordum ama sıradan değil değişik bir otele gitmek istiyorsan daha değişik bir otel olduğunu sanmıyorum bizde o yüzden tercih ettik

rica ederim cnm hayırlısı olsun sizin için

Otel gerçekten mükemmel lafım yok ama işte ozaman gelsin bakıcaz artık gamyoncuiremsu

arkadaslar haziranda balayımızı antalya voyage belekte yaptık..
tek kelimeyle muhteşemdi.
hele ala carte yemekler her aksam farklı bir ülkenin tadları,(italyan,meksika, rum tavernası süperdi..)
cok tavsiye ederim voyage belek kaliteye ve rahata düşkünlere..

süperrr, biz de voyage belek'e gidicez çünkü. düğün eylül'de , umarım biz de sizin kadar mutlu döneriz :)))

Slm arkadaslar,

ben ins 6nci ayda evlenecegim, Adam& Eve ve Titanic hotel arasinda kaldim..

Kendim kapaliyim, bu hotellerde sorun olurmu, ortami fln nasil, yada yuzmem, denizde yuzerim tenha yerlerde normal mayoyla?
Bu hoteller ayrica nasil?

bilgilerinizi almak istiyorum?

çok bilgim yok
adam eve tek geçerim pahalı ama güzel otel. kapalılara çok uygun alanlar değil ikisi de özel denizi+havuzu yoktur sanmıyorum

fiyatları nasıl canım yeni gittin sanırım. otel falan ne durumda anlatsa kesinlikle git dediğin yerler falan var mı

Spidicim biz 5 gece kaldık kişi başı geceliği 130 tl idi.
1250 ye maloldu.
Balayı için özel teraslı odaları vardı orda kaldık. Terası vardı. Deniz manzaralı
Terasında jakuzi vardı.
Odada onun dışında başka bir jakuzi bir de ayrıca duş vardı.
Oldukça konforluydu.
Yemekler güzeldi.
Balayı çifti olduğumuz için Bir sabah odaya kahvaltı geldi
Yatak süslenmişti. Meyve sepetimiz vardı.

Ala carte restaurantları var ücretsiz
Bir akşam meksika
Bir akşam italyan
Bir akşam balık
Bir akşam kebap restaurantına gittik.
Son akşam açık büfe yedik hepsi güzeldi.

Etsnin düzenlediği Antalya gezisi, anadolu ateşi vs organizasyonları vardı ama otelden çıkmak bile istemedik.

Istediğin saatte yemek gözleme pastane vs.
Hiç aç kalmadık.
Gitmek isteyenler kesinlikle düşünmelisiniz.

vallahi mükemmmel canım daha ne olsun biz yazın gideceğiz onun için standart oda dedik. çok phalı olmasın diye.
ETS Erken rezervasyon bekliyorum ama 3500 TL patlayacak gibi sanırım

Ala cartelerden istediğimizi seçebiliyor muyuz?
Uçak ile mi gittiniz biz öyle düşünüyoruz havaalanından gelip alsınlar otele götürsünler

Canım şöyle oldu biz deniz manzaralı standart oda seçtik. Öbürü tuzluydu baya.
Ama şansımıza otelde boşyer var diye bize o odalardan vermişler.

Ala carteların herbirine bir kez gidebiliyorsun.
Balık,kebap,meksika,italyan beğeni sıralamam.
3500 çok tuzlu bizim kasım olduğu için makul oldu
Ets havaalanı ulaşımını ayarlıyor. Otomobille otele kadar götürdüler.

Birde adam eve cornelia susesi ve voyage arasında kararsız kalmıştım diğerleri 200 civarıydı ya dad aha fazla bu 130 du.
Inanın daha lüxe gerek yok aradığınız her konfor var.

adam eve kıpkırmızı mükemmel ama gitmem voyage daha güzel geliyor.
bide 3500 TL 8 gece hesaplamamız. erken rezervasyon açılsa hemen alıcaz sonra uçak biletlerini falan ayarlarz.

Alacarte zaten meksika ilk başta çok merak ediyorum. güzel bi tatil yapmak istiyorum sitesine bile girdiğimde oh be dediğim oluyor.
bizim oda değişmez sezonda gidicz çünkü.

canım sen böyle yazınca balayım aklıma geldi valla özlemişim o günleri... ben haziran 2010 da evlendim voyage beleğe gittik bizde herşey anlattığın gibi hatta aynı oda da bile kalmış olabiliriz biz mart ayında erken rezervasyonla 4 gece için 1800 lira vermişştik... ahh ahhh o günler çook güzel günler gerçekten herşey herkesin istediği gibi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…