2010 gelinleri balayı otellerine de artık gözatalım!!!

hayrish1401

bebetom
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
186
0
96
İzmir
merhaba kızlar,ev derken çeyiz derken unuttuk herşeyi...zamanımızda güngeçtikçe yaklaşıyo ve bunca koşuşturmanın en güzel tarafı balayı...rezervasyonlar başladı artık...

gittiğimiz,yakınlarımızdan duyduğumuz önerebileceğimiz oteller varsa paylaşalım yoksa gidip hüsrana uğramak istemiyorum bi de balayı çifti diye belirtcekmisiniz otele...

ben başlıyorum amara dolce vita kemerde bu otel fotoğraflardan çok güzel görünüyo...

Ben kışın gideceğim.. Seçeneğim yok pek..
Yazın gitseydim Voyage'lerden birini seçerdim hiç düşünmeden..

canım kışın her yer senin:)tabi kapalı oteller dışında... bütün açık büfe size kalır ne güzel işte...aslında kış deyince aklıma ağva geliyo yada doğa evleri bulunan yerler var...şömineli ağaç evler falan var tam romantizmin yaşanabileceği yerler...

Ben de temmuzda evleniyorum ama sanırım yurtdısına gidicez biz.
Yurtiçi Bodrum düşünürsen voyage torba'ya bak derim
icerisinde bir sürü a la carte restoranı var
ben arkadaslarımla gitmistim
aksam acık büfe kalabalıgında sürünmektense
her aksam baska bir a la carte restorana rezervasyon yaptırmıstık
bir aksam italyan
bir aksam balık
bir aksam çin
bir aksam meksika
bir de türk restoranı vardı ama ona vakit kalmamıstı 4 gece kalmıstık
ama türk restoranında cok güzel semaverli falan türk kahvaltısı oluyordu 2 defa ona gitmistik
biz erken rezervasyonla baya ucuza gitmistik

benimde düğünüm mayısta araştırmalarım sonucu bende ya voyage sorgun yada hotel lamer'i istiyorum
sizin düşünceleriniz nelerdir hotel la mer'e giden varmı aranızda

merhaba kızlar ,

benim düğünümde eylülde. ben antalyadaki WOW otellerini düşünüyorum. umarım o ayda soğuk olmazzbilmiyorumkismile

kızlar bende bir 2009 gelini olarak kemer deki otellerden şaşmayın derim,ve doya doya eğlenin tazecik kocacıklarınızla...

merhaba kızlar ,

benim düğünümde eylülde. ben antalyadaki WOW otellerini düşünüyorum. umarım o ayda soğuk olmazzbilmiyorumkismile

hic süphen olmasin canim,denize de girersiniz..daha cok sicak olur burasi, sezon ekime kadar ama kasimda bile denize girenler varzemuszemus

bizde voyage oteLLerini düsünüyoruz. hatta voyage sorgun ya da voyage beLek üzerinde yogunLasıyoruz.

arkadaşlar bende kafayı yemek üzereyim... çok güzel oteller var fakat hani daha güzeli vardır diye hiç bir yere yoğunlaşamıyorum....... nişanlımda bana bıraktı seçimi...çok gerginim...

antalya civari dusunuyorsaniz bence belek tarafi degil kemer tarafina bakin
belek tarafinin denizini cok tavsiye edemicem
hatta ne kadar egeye dogru giderseniz deniz o kadar guzellesiyor

bende voyage belek diyorum ama arkadaş kemer tarafının denizi daha güzel diyo bizimde düğün mayısta denize giremeyiz heralde tabi antalyada havalar nasıl olur hiç bilmiyoruz:(

BİZ KEMER KİRİŞ MAHALLESİNDE DIAMON GARDEN A GITMISTIK KUCUK SADE DENIZE YAKIN Bİ OTEL 4 YILDIZboshayallersmileÇOK GUZELDI BEN MEMNUN KALDIM BUTCEMIZE DE UYGUN DU ...

antalya civari dusunuyorsaniz bence belek tarafi degil kemer tarafina bakin
belek tarafinin denizini cok tavsiye edemicem
hatta ne kadar egeye dogru giderseniz deniz o kadar guzellesiyor

Canim tabi bu herkesin kendi fikri ama bana göre kemer'in denizi hic güzel degil.. daha dogrusu tasli oldugu icin tavsiye etmiyorum..

Bana göre Side ve Kundu cok güzel,hem plaji hemde denizi harika..

Canim tabi bu herkesin kendi fikri ama bana göre kemer'in denizi hic güzel degil.. daha dogrusu tasli oldugu icin tavsiye etmiyorum..

Bana göre Side ve Kundu cok güzel,hem plaji hemde denizi harika..

kundu güzel mi gerçten cnm yaa biz orda tur da bi otel bulduk güzel ama kundu hakkında bilgimiz olmadağından kararsız kaldık diğeride belek de ayy bi türlü karar veremiyo insan yaa

kundu güzel mi gerçten cnm yaa biz orda tur da bi otel bulduk güzel ama kundu hakkında bilgimiz olmadağından kararsız kaldık diğeride belek de ayy bi türlü karar veremiyo insan yaa

Ben sahsen iki kere gittim Kundu'ya..

Bir keresinde Miracle de Luxe'e digerinde ise Kervansaray..

Biz,hele ki annem öyle bi memnun kaldi ki..

Dayimlar mesela Titanic otelin'de kalmislar,onlar da bayilmislar.

Vallah ben begeniyorum ordaki otellerin hepsi zaten 5yildizli.

Kızlar biz de haziran sonunda marmarise ya da bodrum hariç o tarafta güzel bir yere gitmek istiyoruz..Önerebileceğiniz şehir ya da otel fiirlerinizi bekliyorum

Back