2010 final sonuçları

sizce final soruları yeterince zormuydu?

• çalışsanda çalışmasanda zor işte

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .
mercedes benz firması görüşmeye çağırdı canım borçlu takibi ile ilgili hayırlısı bakalım açıklansa rahat rahat giderim görüşmeye mezunum ama diplomamı almadım derim

mercedes benz firması görüşmeye çağırdı canım borçlu takibi ile ilgili hayırlısı bakalım açıklansa rahat rahat giderim görüşmeye mezunum ama diplomamı almadım derim

ınan cok sevındım dua edıcem senın ıcın hayırlısı olsun =))) bu arada bu tarz fırmalar ıngılızce bılgısı ıstıyor bılıyorsun desene ))

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bende geçen cuma gününden beri bekliyorum bugün netteki habere göre eskişehirin telefonları kitlenmiş açıklama yapmışlar bu cuma günü açıklamayı planlıyorlarmış. Ayın 29 una kadar kesin açıklanır diyor site ama ben geçen hafta bile cumayı iple çekmiştim gelecek salıya kadar açıklamazlarsa kalp sektesinden gidecem mezun olup olmadığımı bilmiyorum 1 derste muallakta kaldım çünkü.Şu an işyerindeyim işe konsantre olamıyorum biran önce açıklasalar artık. Bizden sonra ünv. sınavına girenlerin sonuçları açıklandı bizimki yoook

Arkadaşlar bence devamlı uğraşmamak için mobilöğren'e kayıt olun....Bunun için ;

KAYIT boşluk ÖĞRENCİ NUMARANIZI yazıp 3926 ' ya kısa mesaj göndermeniz yeterli...
Üyeliğinizin başlaması ile birlikte tüm otobildirimler hizmetinize sunuluyor...Üyelere yıl boyunca yaklaşık 25 otobildirim yapılıyor..Daha ayrıntılı bilgi için Mobilöğren adresine bir göz atabilirsiniz...

Arkadaşlar bence devamlı uğraşmamak için mobilöğren'e kayıt olun....Bunun için ;

KAYIT boşluk ÖĞRENCİ NUMARANIZI yazıp 3926 ' ya kısa mesaj göndermeniz yeterli...
Üyeliğinizin başlaması ile birlikte tüm otobildirimler hizmetinize sunuluyor...Üyelere yıl boyunca yaklaşık 25 otobildirim yapılıyor..Daha ayrıntılı bilgi için Mobilöğren adresine bir göz atabilirsiniz...

bu ücretli galiba

Mobilöğren servislerinin sabit bir üyelik ücreti bulunmamaktadır. 3926 servis numarasına gönderilen her bir mesaj ve 3926 servis numaralarından gelen her bir mesaj 0,40 TL olarak ücretlendirilir.

bu ücretli galiba

Mobilöğren servislerinin sabit bir üyelik ücreti bulunmamaktadır. 3926 servis numarasına gönderilen her bir mesaj ve 3926 servis numaralarından gelen her bir mesaj 0,40 TL olarak ücretlendirilir.

o yazdıgıda aöf web dekıde aynısı zaten sadece kontor gıdıyor benım meral ettıgım kac kontor gıder senede asagı yukarı usttekı sıtede yazıyor zaten senede 25 mesaj falan gelıyormus sabıt senelık bır ucretıde bulunmuyormus netten kayıt yapılıyor

mobil öğrenden bende kayıtlıydım inanılmaz kontür yiyor. ve sürekli tekrarlı mesajları da atıyorlar. o yüzden iptal ettim ve sadece iki yıl kullanabildim.

X