2010 final sonuçları

sizce final soruları yeterince zormuydu?

• çalışsanda çalışmasanda zor işte

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .
ıktisat 4. sınıfım. Yapılırmıydı bana bu tamda son senemde.Tek dersim muallakta.Ölücem meraktan.Büte kaldığımı öğrensemde rahatlasam en azından bilirim ki eylüle kaldı diploma:KK43:(

anam bi ben 2.sınıfı okuom hee

off açıklansın valla strese griorum alttan kesin dersim olcak da hangisi ona göre çalışıcam ya

İktisat 4. sınıfım. Yapılırmıydı bana bu tamda son senemde.Tek dersim muallakta.Ölücem meraktan.Büte kaldığımı öğrensemde rahatlasam en azından bilirim ki eylüle kaldı diploma:KK43:(

BAMB bende bu yıl iktisat 3.sınıfım bıraz dusuncelıyım nasıl gecebılecek mıyım dıye sence 3.sınıf mı zor yoksa 4.sınıf mı 3.sınıfta benı hangı dersler zorlar bılemıyorum tabı

ya benim haberleri takip ettigim bi site var
sabah 29 una kadar yazıyodu ögleden sonra baktım cok yogun şikayet oldugu için gün içersinde acıklancak die haber yapmıslardı
umarım dogrudur yaa catlıycam yoksa artık

4177 - MALıYE POLıTıKASI 43 - - -
4180 - TÜRKıYE EKONOMıSı 67 - - -
4186 - VERGı HUKUKU 83 - - -
4454 - ıKTıSAT TARıHı 47 - - -
4455 - ıKTıSADı KALKINMA VE BÜYÜME 70 - - -
4456 - FıNANSAL EKONOMı 77

Fountain

Mesajdan alıntı yapamadım.Umarım görürsün.Notlarım bu şekilde.Beni zorlayan iktisat tarihi ve Maliye politikası olmuştu.Finalde bu iki derse ağırlık vermiştim.ıkisindende 70 gibi bir not alıp geçiyorum.Ama göl görki Türkiye ekonomisi ilk notum 67 olmasına rağmen beni bu ay diplomadan edecek:KK43:

Zorluk konusunda eşit diyebilirim 3. ve 4. sınıf. Bu sene sorular inanılmaz zordu.Türkiye ekonomisinden kalabileceğim aklıma gelmemişti.Demekki bütün derslere eşit çalışmak gerekiyormuş

X