2010 final sonuçları

sizce final soruları yeterince zormuydu?

• çalışsanda çalışmasanda zor işte

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .
vizelere ben 10 da görmüştüm saat başı baktığım için iyi biliyorum. hafta içi hafta sonu akşam sabah hiç farketmiyor arkadaşlar açıklıyorlar nasıl denk gelirse. tecrübeyle sabittir

çok uzadı tam 1 haftadır bekliyoruz açıklamak bukadarmı zor yani anlamıyorum bizi umursamıyor önemsemiyorlar ama paraları almayı biliyorlar hizmet yok ama para isterler

vizeleri de cuma günü mü ne açıklamışlardı bu saatlerdeydi sanırım.açıklayın da bu kadar millet merakını gidersin yaa

sıkıntı verdiğini farkındayım arkadaşlar birazcık sabırlı olun. haklısınız haklıyız. bu sonuçları olabildiğince erken öğrenmek en doğal hakkımız ama sonucu birlikte yaşıyoruz işte

eşimin arkadaşı aramış aöf yı diplomaları hazırlıyoruz pazartesı acıklıcaz acıklayamazsak salı acıklıyacaz demişler :((((((

nasıl ya şaka gibi vallahi bir de pazartesine olmadı salıya mı kaldı. yandık ki ne yandık. sınav sonuçlarını açıklama konusunda bu kadar yavaş olan bir sistemin diploma hazırlaması nasıl oluyor merak ediyorum. açıklanmamış sınav sonucuna nasıl diploma hazırlıyorlar o da bir soru ya zaten. teşekkür ederim paylaşımın için

of ya patlıycam artık ne olduysa ögrenmek istiyorum
ne sacmalık sonucların belliki diploma hazırlıyorlar
yada bahane buluyolar
cünkü ablam gecen yıl mezun oldu temmuz ayı icinde geldi mektup mezun kartıyla
diplomanızı alabilirsiniz diye

Yok yok böle olmıcak. Büte kaldıysam kesin alıcam cevaplarımı.ılk defa almadım bekle bekle bi hal oldum.Önceki sınavlarda hiç böle bi derdim yoktu.Yazıyordum cevaplarımı ilk hafta sorular cevaplar cıkınca belli oluyordu kaç aldığım.Bence herkes öle yapsın.Başka çaresi yok bi işin:(

Günlerdir beklenen AÖF 2010 final sınavı sonuçları nihayet açıklanıyor. Açık Öğretim Fakültesi'nin 0222 330 81 77 numaralı öğrenci bilgilendirme servisinden edinilen bilgiye göre sınav sonuçları bugün (25.06.2010) öğlenden sonra açıklanacak

sınav sonucları yuzumuzu guldursede yada uzsede merak daha kotu acıklansın bugunde kurtulalım meraktan bute hazırlanalım bilmiyorumkismile

Back