2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlar..
haftasonu geldik evimize..annem de bizde.biraz toparlandım annemin de desteğiyle..kadın kendi acısını unuttu benimle uğraşmaktan.içim çok acıyor ama sanırım kabullenmeye başladım teyzemin yokluğunu..böyle olması da aslında vicdanımı rahatsız ediyor,ne çabuk alışabiliyor insan sevdiği birinin yokluğuna diye..neyseki annem yanımda..doğuma kadar yanımda olacak..yoksa burda zaman da gün de geçmezi kendimi dinlemekten..annem için de benim için de iyi geldi bir arada olmamız..bu arada doruk paşamın dengesi çok şaştı..hava değişimi biraz rahatsız etti,tabi aradaki kargaşa da..biraz burun akıntısı var.benim de karnım büyümeye başladı.ikiz olduğundan mıdır nedir sanki 4-5 aylık gibiyim..böyle giderse doğuma kadar bayağı top gibi olucam sanırım..perşembe günü teslerimiz var..ikili test sanıyorum..doruk da çok heyecanlanırdım böyle testlerde falan..nedense şimdi öyle bir heyecan yok enteresan şekilde.
geçmişe biraz baktım çok detaylı bakamasamda..
esincim canım arkadaşım eşinle olan durumunda sizin için de rüzgar için hayırlısı olur umarım..yeni evinize taşınmışsınız bu arada hayırlı olsun..bu arada bu moral bozukluğumda rüzgar ile nenenin diyaloglarına çok güldüm..
aslıcım fatihe geçmiş olsun..az kaldı tatlım kış ayları bitiyor,hastlalıklar da bitecek inşallah..oralarda biraz daha iyidir sanırım ama burası hala soğuk...
yaaa o ecrin var ya...boyu boyuna tam benin oğluşuma göre..maşallah diyeyim kübracım müstakbel gelinime:))resimleri çok tatlı gerçekten..o hamur yoğururken ki hali çok tatlı..
özlemcim hiç canını sıkma bebek için..biliyorsun ne zaman kafanı bu kadar meşgul etmesine izin vermez ve rahatlarsan o zaman daha da kolaylaşıyor herşey..dilerim en kısa sürede senden de güzel haberler alırız..
cerencim senin işlerinde yoğunmuş..kolay gelsin sanada..ata ile gezi maceralarınızda çok hoştu.arada bir böyle çocukluklarını toz toprakla yaşamalarına fırsat vermek lazım kesinlikle..ata nın genelde kabızlık sorunu olurdu..bu defa ishal olmuş..umarım daha iyidir.belki hava değişiminden olabilir..yediklerine biraz dikkat edersen ve bol sıvı tüketirseniz düzelir diye düşünüyorum..
gülşahcım sen de uzun zamandır yoktun..özletme kendini arada yokla bizleri..
kızlarrr hepinize tekrarden teşekkür ederim..yokluğumda gerçekten beni merak etmişsiniz bugün girdiğimde biraz daha detaylı bakma fırsatım oldu..yüzyüze görüşmeden bu kadar sağlam dostluklar kurabilmek büyük şans..hepinizi kocaman öptüm..ekimcikleri ayrıca öpüyorum...

Mel acını anlıyorum allah sabır versin,annenin yanına gelmesine sevindim ihtiyacın vardı yüzlerce bakıcı annenin yerini tutmaz

kızlar fırsat bulup geldim ama siz yoksunuz:(

melll gelmene çok sevindim,resmini gördüğüm için de..artık en azından bir yerde karşılaşsak tanırız birbirimiz..:)ben seni açık renk tahmin ediyordum ama daha açık kumral gibi,bayağı sapsarısın,çok güzel fıstık gibi bir sarışın...oğlum olsa ıslık çalar bak şimdi:):)
annenin de yanında olması harika,keşke böyle bir sebeple olmasaydı ama hayat işte..annem der ki,ölümlerde içinde yüzlerce mum yanar,yavaş yavaş zamanla o mumlar söner,ama sadece bir tanesi ömür boyu kalır..bence de çok doğru,o yüzden alışıyorum diye düşünme ,hayatın akışı böyle..
demek ikizler büyümeye başladı..hemen göbüşünün fotosunu çek bakalım o zaman:)cinsiyetleri ne zaman belli olacak ,ben de çok heyecanladım şimdi bak.. öpüyorum seni..
kızlar Atanın ishali geçti normale döndü kabız oldu bile:):)bu arada söyledim mi bilmiyorum,sadece uyurken bağlıyoruz bezini,çişini de tuvalete yapıyo..:46:bu arada erkek çocuğuna klozete çiş yaptırmak çok zormuş,afedersiniz her tarafa işiyo.devamlı çamaşır suyu temizlik halindeyim.galiba alaturkaya yaptırmak en iyisi..Aslı siz nasıl halletiniz bu konuyu?

bu arada pinpirik korkular vs konusunda eşim yeterince iyi olduğundan bana rahat olmak düşüyo..ankarada evimi klilitlediğimi bilmem..evlendiğimden beri ,eşim yüzünden markete giderken bile kitliyoruz kapıyı..çocuğun gözüne bişey mi kaçtı kaşıyo,az mı yedi,ateşi mi var,o ilaç iyi mi,o faydalı mı vsss gibi sorular ve konularla bunalttığı için,oğlumu rahat bırakıyorum,gözüne bişi kaçtıysa kaşır çıkarır,yoksa da yardım ister zaten değil mi??:):)

öptüm sizi ekimcikler..
ben de en kısa zamanda vakit bulunca albüm yapıcam öptüm sizleri..

selam kızlar...buraya tekrardan dönmek insanın evinden uzakta kalıp tekrardan kavuşması gibi birşey..ilaç gibi geldiniz bana şimdiden..resim eklemeyi becerebildiğime sevindim..yorumlarınız için de ayrıca teşekkürler..ikinci resimde ikizleri öğrenmeden önce dr.u beklerken eşim çekmişti..orada biraz yaşlı çıkmışım sanki:) hamilelik ya hemen yüzüme yansıyor..
cerencim ben sarışın ötesiyim..bir de güneş alerjim var..bildiğin florasan lamba gibi bacaklarım..ben de hep buğday tenlilere özenmişimdir..solaryumdan korkmasam kesin giderdim..cinsiyetleri bende merak ediyorum..eşim ikisi de erkek kesin diyor ama ben kız diye hissediyorum..sanırım bir iki haftaya belli olur..siz ne hissediyorsunuz bakalım teyzeleri ikizlerimin cinsiyetleri ile ilgili???

bu arada yokluğumda ekimcikler öğrenmiş tuvalet işini..çok sevindim..çok büyük rahatlık gerçekten..ceren klozet olayında haklısın..en ideali klozet adaptörü al bence..ya da türkiyede varmıdır bilmiyorum ama ben burda mini klozet almıştım doruğa..bizim klozetlerin minyatürünü düşünün..ayakları yere basıyor falan..çok rahat..
hepinizi öptük..yarın ikizlerimin testleri var..haberdar ederim sizleri de...

selam kızlar...buraya tekrardan dönmek insanın evinden uzakta kalıp tekrardan kavuşması gibi birşey..ilaç gibi geldiniz bana şimdiden..resim eklemeyi becerebildiğime sevindim..yorumlarınız için de ayrıca teşekkürler..ikinci resimde ikizleri öğrenmeden önce dr.u beklerken eşim çekmişti..orada biraz yaşlı çıkmışım sanki:) hamilelik ya hemen yüzüme yansıyor..
cerencim ben sarışın ötesiyim..bir de güneş alerjim var..bildiğin florasan lamba gibi bacaklarım..ben de hep buğday tenlilere özenmişimdir..solaryumdan korkmasam kesin giderdim..cinsiyetleri bende merak ediyorum..eşim ikisi de erkek kesin diyor ama ben kız diye hissediyorum..sanırım bir iki haftaya belli olur..siz ne hissediyorsunuz bakalım teyzeleri ikizlerimin cinsiyetleri ile ilgili???

bu arada yokluğumda ekimcikler öğrenmiş tuvalet işini..çok sevindim..çok büyük rahatlık gerçekten..ceren klozet olayında haklısın..en ideali klozet adaptörü al bence..ya da türkiyede varmıdır bilmiyorum ama ben burda mini klozet almıştım doruğa..bizim klozetlerin minyatürünü düşünün..ayakları yere basıyor falan..çok rahat..
hepinizi öptük..yarın ikizlerimin testleri var..haberdar ederim sizleri de...

canım biz de geldiğine çok sevindik,bayaa telaşlanmıştık sen yokken.
demek o kadar beyazsın,antalyanın güneşi de karartmış seni :)nasıl yaşadın o kadar zaman antalya da o sıcakta alerjin de varmış,pancar gibi oluyosundur o zaman..bulunduğun eyalet neresiydi melcim,daha önce sorduysam kusura bakma bu ara akıl yok bende de..sıcak güneşli bir yer mi?
yaş konusunda en yaşlınız benim sanırım,78 doğumluyum,35 yani :)hiç de yaşlı çıkmamışsın ayrıca..
tuvalette adaptör var ama ,oturunca pipişi dışarda kalıyo,o yüzden dışarı çıkıyo..ayy ne kadar açık anlattım di mi:26: o klozet ne güzelmiş,var mı acaba burda da...bi araştırayım ben..

test sonuçlar iyi çıkar canım merak etme sen,bize de haber ver..
ne yalan söyliyim ben de 2 erkek diye düşünüyorum:):)

canım biz de geldiğine çok sevindik,bayaa telaşlanmıştık sen yokken.
demek o kadar beyazsın,antalyanın güneşi de karartmış seni :)nasıl yaşadın o kadar zaman antalya da o sıcakta alerjin de varmış,pancar gibi oluyosundur o zaman..bulunduğun eyalet neresiydi melcim,daha önce sorduysam kusura bakma bu ara akıl yok bende de..sıcak güneşli bir yer mi?
yaş konusunda en yaşlınız benim sanırım,78 doğumluyum,35 yani :)hiç de yaşlı çıkmamışsın ayrıca..
tuvalette adaptör var ama ,oturunca pipişi dışarda kalıyo,o yüzden dışarı çıkıyo..ayy ne kadar açık anlattım di mi:26: o klozet ne güzelmiş,var mı acaba burda da...bi araştırayım ben..

test sonuçlar iyi çıkar canım merak etme sen,bize de haber ver..
ne yalan söyliyim ben de 2 erkek diye düşünüyorum:):)

sorma ceren güneş alerjisi çok kötü..antalyada yazın zaten öğleden sonraya kadar dışarıda dolanmam imkansızdı..özel bir koruyucu kremim vardı.çıkmam gerekse de mutlaka kullanmam gerekiyordu.bir kere arkadaşlarla köprülü kanyonda raftinge gitmiştik..alt tarafı 1 saat güneşte kalmıştım sonuç acile gitmek olmuştu.bacaklarım falan su toplamıştı..bu arada biz new york manhattan dayız canım..manhattan biraz kalabalık ama bizim blok nispeten biraz daha sakin..havalar hala soğuk.antalyada olsak eminim şimdi günlük güneşliktir.
sen de hiç de yaşlı değilsin.bence bir kadının olduğu en güzel yaş..aklının en çok çalıştığı ve yaşanmışlığın verdiği olgunluğun da tavan yaptığı ayrıca en çekici olduğu yaş:))
tuvalet olayında haklısın..erkek olunca iş biraz zorlaşıyor..dediğim mini klozetler varsa çok rahat edersin..o dediğin sıkıntıyı ben yaşamadın bu klozet sayesinde..hatta artık doruk paşam kendi eşofmanını indirip yaptığı zaman bile oluyor.
senin için den de erkek geçiyor demek..sağlıklı olsunlar da..cinsiyeti farketmez aslında..ama doruk gibi olurlarsa vay halime..

Ceren :(( bizim tuvalet olayi feciiii 10gundur cisini 1.5-2saat yapmamayi ogrendi ancak,masallah oglen uykudada yapmiyor ama ayiptir soylemesi kakayi sadece 2defa tuvalete yapti(biri klazote biri lazimliga) kakasi olsada yapmiyor 1satte kac defa goturuyorum anlayinca yok yapmiyor biraz ara veriyorum hooop kuloduna :((kakan varmi falan diyorum yok diyor,gelince nereye yapican diyorum tuvalete diyor ama yapmiyor insallah ogrenir benim hala umudum var :)) h.sonu adaptor alicam surekli alisveris yaptim yere bugun sordum h.sonuna kadar gelicek dedi insallah bizimki heveslenir gorunce :))
kizlar birde camlara cocuk kilidi taktircam taktirmis olan varmi aranizda memnunmusunuz,pimapenciye baktim mentese gibi birsey sizdekilerde oylemi baska turude varmi?
Melllll bence biri kiz biri erkek :)

Mell senden haber almak cok guzel. Arada ugra ozletip meraklandirma bizi. Simdi sen uzaktasin ve hamilesin ya merak ediyoruz. Hoş hicbirimiz birbirimizi gprmedik ha Antalya ha Amerika ama psikolojik olarak seni gurbette goruyorum ben:) Annenin yaninda olmasina da sevindim. Gun gectikce teyzeni daha da ozleyeceksin cunku en azindan yalniz olmazsin. Benim de icimden hep erkek diye gecti. Erkek annesi olarak hafizamda yer ettigin icin galiba.
Ceren Ata'ya kocaman masallah. Asli ve Esin de biraktik dedim mi tamamdir. Ben adaptorden iki tane almistim. Birisi annemde digeri evde. Gayet rahat oluyor. Gecenlerde pepitto portatif (aklimda boyle kalmis adi) lazimlik gordum nette. Disarida da kullanilabiliyor. Guzel aslinda ama yanimda tuvalet tasima fikri garip geldi. Bakin isterseniz.
Aslii cisini tutmayi ogrenmesi iyi bir gelisme. Hiic sıkma canini. Ayse de yaptiktan sonra geldi diyordu. Biraz ara verdik birden soylemeye basladi. Hadi bakalim Fatih de ogrenecek az kaldi :)

kizlar gunaydin
Ozlem yaa ne guzel yazmissin umutlarim yeserdi :)))
kubra senin doktor randevun vardi neoldu? haberler iyimi?

kizlar gunaydin
Ozlem yaa ne guzel yazmissin umutlarim yeserdi :)))
kubra senin doktor randevun vardi neoldu? haberler iyimi?

ne iyi nede kötü aslıcım
sivilce gibi nokta gördü poposunun arasında egzama başlangıcı olabilir dedi
ihtimalli konuştu çocuklarda bu yaşlarda görünür sebebi bu denilmez
stres sıkıntı yediği içtiğinden kaynaklanıyo olabilir dedi ve psikiyatriste yönlendirdi
benimde elti çoçuk psikiyatristi dün gittim yanına gayet mutlu bi çocuk eksiği yok fazlası var dedi
arada dişlerini gıcırdatma durumumuzda var,,
laf aramızda başka çoçuk psikiyatrine daha gidicem
3 doktorunda verdiği hiç bir kremi kullanmıyorum gün aşırı saf zeytin yağı sürüyorum ne kaşıntı var allaha şükür
nede bişey

Kubra gecmis olsun gercekten uzuldum,insan sinir oluyor herseyini en iyi sekilde yaptikca hic olmadik seyler gelip buluyor
hatirlarsan fatih gecen yaz el,ayak,agiz hastaligi gecirmisti inan cevremde kimsede yoktu ilk Esinden duymustum sonra oglumu buldu nerden kimden geldi bilmiyorum cooook sinir bozucu
Allah dermansiz dert vermesin,bunlarda gecer senin kizinda artik bu gidecegin doktorda sifa bulur...

Kübracım geçmiş olsun tatlım. en iyisini yapmışsın, her doktor ayrı bir şey verdiyse bir süre kullanma hiç birini, bu ne ya sanki kobay var karşılarında, vallaha araştırarak okuyarak biz bile o kadar ilaç denemeyi biliriz artık neden doktorlar var.

kizlaar hepsiburada da lazimliklara baktim birtanesi Mell in anlattigina benziyor ilgilenenlerin dikkatine :))bir bakin istetseniz...
sevgilerrrrr

Kubra gecmis olsun canim. Gercekten ilaclari birakarak en iyisini yapmissin. Zaten pek faydalarini gormuyordun sanirim. Doktora da hasta oldum 'her sey olabirmis' peh. Google sorsan sana daha guzel cevap verir valla. İnsallah biran once sifa bulursunuz.

selam kızlar..
heyecan bastı beni bugün 10:30 da randevumuz var..belki cinsiyetleri de belli olur..doruk da gelecek bizimle kontrole..karnım büyümeye başlayınca arada bir bakıp anneeee karın büyük diyor..kardeş diye seviyor karnıma cici yapıyor sıpacık..
kübracım ben atlamışım ecrinin rahatsızlığını..ne diyeyim ben bu dr.lara bilmiyorum..hepsinin adı dr ama alakasız yorumlar..yuvarlak cevaplar..insanı sinir ediyorlar..kız çocuklarında sık olur diye biliyorum ama..umarım geçer kısa zamanda..sıkma canını.Allah beterinden korusun..
aslıcım fatih paşa için de üzülme..doruk da geçen haftaya kadar kakasını yaparken sorun oluyordu..bu hafta kendi alıştı..hatta artık yapınca mutlu oluyor alkışlıyor kendini..bizde aferin falan diyerek cesaretlendiriyoruz..biraz zaman ver canım paşaya..
hepinizi öptük kocaman...

sorma ceren güneş alerjisi çok kötü..antalyada yazın zaten öğleden sonraya kadar dışarıda dolanmam imkansızdı..özel bir koruyucu kremim vardı.çıkmam gerekse de mutlaka kullanmam gerekiyordu.bir kere arkadaşlarla köprülü kanyonda raftinge gitmiştik..alt tarafı 1 saat güneşte kalmıştım sonuç acile gitmek olmuştu.bacaklarım falan su toplamıştı..bu arada biz new york manhattan dayız canım..manhattan biraz kalabalık ama bizim blok nispeten biraz daha sakin..havalar hala soğuk.antalyada olsak eminim şimdi günlük güneşliktir.
sen de hiç de yaşlı değilsin.bence bir kadının olduğu en güzel yaş..aklının en çok çalıştığı ve yaşanmışlığın verdiği olgunluğun da tavan yaptığı ayrıca en çekici olduğu yaş:))
tuvalet olayında haklısın..erkek olunca iş biraz zorlaşıyor..dediğim mini klozetler varsa çok rahat edersin..o dediğin sıkıntıyı ben yaşamadın bu klozet sayesinde..hatta artık doruk paşam kendi eşofmanını indirip yaptığı zaman bile oluyor.
senin için den de erkek geçiyor demek..sağlıklı olsunlar da..cinsiyeti farketmez aslında..ama doruk gibi olurlarsa vay halime..
mell,ben de L.A çok merak ediyorum,mutlaka görmek istediğim bir yer..manhattan da harika bir yermiş duyduğuma göre,ben bayılırım kalabalığa.büyük şehir insanıyım ama ne yazık ki küçük bi şehirdeyim:(adana,ankara istanbul falan gidince eşim der ki al sana büyük şehir egsoz dumanını çek içine der...:) ama seviyorum gerçekten de...
senin alerjiler de fenaymış,sna soğuk memleket lazım demk ki..
yaş konusunda espri yaptım zaten,hiç takıntım yok,zaten yaşımı da göstermiyorum:1::1:40 da olsam iyiym ben ya sorun yok,zaten öyle kendimi koca kadın gibi hisseticem hiçbi zaman sanırım:)sen kaç yaşındaydın tatlım?

cinsiyetleri hemen yaz bize de merak ettim şimdi:):)

kübracım bende de herkesin dediği gibi ilaçlara ara ver..zeytinyağı iyi fikir.bir süre bekle bakalım.insan böyle durumlarda ne yapacaüğını bilemiyor,hiçbişey yapmasa geç mi kalıyorum diyor,birini yapsa öteki başka bişi diyor..boşver en güzeli kendi bildiğini yapmak....bence doktorlar bişeyi yok diyemedikleri için böyle diyolar..

aslıcım ,üzerine gitme Fatihin kaka konusunda malum inat zamanları sen söyle dedikçe inadından söylemez zaten,bi süre rahat bırak alışır merak etme..ben Ataya bişey yaptırmak isteyinc teersini söylüyorum da yapıyor:1::1:

kizlaar hepsiburada da lazimliklara baktim birtanesi Mell in anlattigina benziyor ilgilenenlerin dikkatine :))bir bakin istetseniz...
sevgilerrrrr

aslıcım baktım şimdi onlara güzel görünüyo gerçekten sanırım mel bunları diyodu.ama bunları da temizlemesi bi dert.ayyy...
bi de Ata nın boyu uzun kilosu ağır geliyo sanırım:26:

bugün alaturka tuvalete yaptı çişini..ama işte bazen bilemiyo,çiş kaka hepsini söylüyo..ayy ilerde bu muhabbetlere güleriz di mi...çişiydi kakasıydı gazıydı gelip geçiyo işte..seneye kreş konusu olur sonra da okul...:13:

teşekkür ederim kızlar hepinize,,
annem diyo ki bence sen hastasın sen bi doktora görün bu güvensizliğin seni delirtecek diyo ama ben ne yapayım
hepsi çelişkili birinin dediği digeri yalanlıyor böyle olmaz diyor aynı mesleği okumuş adamlar
gittiğim doktorların hepsine tavsiye üzerine gittim öyle sıradan bilinen dr da değil
ne bileyim belkide dedikleri gibi psikolojik ama 3 yaşındaki kızın ne sorunu olabilir ki
direk aklıma çalıştıgım için geliyor ama iş dışında tüm zamanım onun,, telafi ettiğimi düşünüyorum
ki zatn anneannesiyle çok mutlu,,
artık takmıyorum bu egzama mıdır neyse kafama allah dermansız dert vermesin,,

evet aslı hatırlıyorum fatih in o geçirdiği dönemi,,
bizim klozetite sadece ecrinin oturabileceği yıkanılabilir içi, digeride büyük klozeti koyabıleceğimiz adaptör kenarları tutmalı
direk üzerine koyuyosun annemlerede ayrı aldım onu ıkeadan almışdım çok ucuza bişey aama en çok onu seviyo :)

mel ben biri kız digeri erkek gibi hissediyorum tabi önce saglıklı olsunlarda,,
ecrin ısrarla kardeş istemiyorum diyor bazen bebekleriyle oynarken kardeşim diye seviyo

esin kesinlikle dogru söylüyosun
benim bildiğim çişini kakasını yaptıkdan sonra tepki verilmemesi yani söyle normal bir durum gibi karşılanması gerekiyormuş
sen büyüdüğün için bunu yaptın artık böyle yapacagız gibi.
sevindirmek, ödüllendirmek yapılmaması gerekiyormuş en azından biz öyle yaptık öyle biliyorum,,

özlem senin dediğin dışarıda kullanabilir dediğin klozet adaptörü üzerine koymalı ama dışarıda kullanırsan hijyenik olmaz
ben aldım duruyor

$images.webp$imagesCAMH60YG.webp$imagesCAWLA5HC.webp
mavili olanın pempesini kullanıyoruz çok kullanışlı
klozet adaptörü olan pempesi ben sevmedim kaldı öyle
ecrin in en çok sevdiği kırmızı olan
tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar. ben de 2010 ekim annesiyim. arada sırada sizi okuyorum ama sohbetin neresinden dalsam içeri bilemediğimden bir şey yazmamıştım.
çok şükür biz tuvalet eğitimini 1 ay önce tamamladık. ilk gün biraz zordu tabi. sürekli kaçırdı. gece de sabaha karşı kaçırdı. ikinci gün daha iyiydi. kaçırmadan günü tamamladık. üçüncü gün lazımlığı reddetti, tuvaleti geldiği halde oturmak istemedi ve kaçırdı tabii. bezini taktırmak istedi. benim kızım böceklerden çok korkar, karıncadan bile böcek diyerek kaçar. iyi mi yaptım bilmiyorum ama bezin içine karabiber döktüm, bak kızım böcek olmuş, takalımmı dedim. hayır takma dedi ve birdaha hiç istemedi. tek sıkıntımız sürekli kabız oluşu.

sebzeli somon, kızın için çok geçmiş olsun. benim kızımında hem yanağında hem kolunda çıkmıştı. dr'un verdiği ilacı sadece geceleri sürdüm 1 hafta ama işe yaramadı. gündüzleri sürekli nemli tuttum bepantenle. bir de kantoron yağı sürdüm. sabah ve gece. çok şükür geçti. sen de bir dene istersen. inşallah sizde de işe yarar.

Merhaba arkadaşlar. ben de 2010 ekim annesiyim. arada sırada sizi okuyorum ama sohbetin neresinden dalsam içeri bilemediğimden bir şey yazmamıştım.
çok şükür biz tuvalet eğitimini 1 ay önce tamamladık. ilk gün biraz zordu tabi. sürekli kaçırdı. gece de sabaha karşı kaçırdı. ikinci gün daha iyiydi. kaçırmadan günü tamamladık. üçüncü gün lazımlığı reddetti, tuvaleti geldiği halde oturmak istemedi ve kaçırdı tabii. bezini taktırmak istedi. benim kızım böceklerden çok korkar, karıncadan bile böcek diyerek kaçar. iyi mi yaptım bilmiyorum ama bezin içine karabiber döktüm, bak kızım böcek olmuş, takalımmı dedim. hayır takma dedi ve birdaha hiç istemedi. tek sıkıntımız sürekli kabız oluşu.

sebzeli somon, kızın için çok geçmiş olsun. benim kızımında hem yanağında hem kolunda çıkmıştı. dr'un verdiği ilacı sadece geceleri sürdüm 1 hafta ama işe yaramadı. gündüzleri sürekli nemli tuttum bepantenle. bir de kantoron yağı sürdüm. sabah ve gece. çok şükür geçti. sen de bir dene istersen. inşallah sizde de işe yarar.

teşekkür ederim sizede geçmiş olsun,, bir müddet z.yağı kullanıcam fikiriniz için tşk ederim aklıma yazdım
görüntüsü nasıldı kolunda ve yanagında olan,kızımın sadece kaşıntısı var poposunun arasında bildiğimiz sivilce nokta kadr
1 tane sizin nasıldı merak ettim,,

bizimki nasıl desem nokta gibi yada sivilce gibi değildi. bezelye kadar büyüklükte bir kabarıklıktı. ama kaşınmıyordu galiba çünkü kızımı hiç kaşırken görmedim.
hep nokta şeklinde mi kalıyor yani büyümüyor di mi.

Back
X