- 1 Haziran 2012
- 519
- 3
- 118
selam kızlar..
haftasonu geldik evimize..annem de bizde.biraz toparlandım annemin de desteğiyle..kadın kendi acısını unuttu benimle uğraşmaktan.içim çok acıyor ama sanırım kabullenmeye başladım teyzemin yokluğunu..böyle olması da aslında vicdanımı rahatsız ediyor,ne çabuk alışabiliyor insan sevdiği birinin yokluğuna diye..neyseki annem yanımda..doğuma kadar yanımda olacak..yoksa burda zaman da gün de geçmezi kendimi dinlemekten..annem için de benim için de iyi geldi bir arada olmamız..bu arada doruk paşamın dengesi çok şaştı..hava değişimi biraz rahatsız etti,tabi aradaki kargaşa da..biraz burun akıntısı var.benim de karnım büyümeye başladı.ikiz olduğundan mıdır nedir sanki 4-5 aylık gibiyim..böyle giderse doğuma kadar bayağı top gibi olucam sanırım..perşembe günü teslerimiz var..ikili test sanıyorum..doruk da çok heyecanlanırdım böyle testlerde falan..nedense şimdi öyle bir heyecan yok enteresan şekilde.
geçmişe biraz baktım çok detaylı bakamasamda..
esincim canım arkadaşım eşinle olan durumunda sizin için de rüzgar için hayırlısı olur umarım..yeni evinize taşınmışsınız bu arada hayırlı olsun..bu arada bu moral bozukluğumda rüzgar ile nenenin diyaloglarına çok güldüm..
aslıcım fatihe geçmiş olsun..az kaldı tatlım kış ayları bitiyor,hastlalıklar da bitecek inşallah..oralarda biraz daha iyidir sanırım ama burası hala soğuk...
yaaa o ecrin var ya...boyu boyuna tam benin oğluşuma göre..maşallah diyeyim kübracım müstakbel gelinime:))resimleri çok tatlı gerçekten..o hamur yoğururken ki hali çok tatlı..
özlemcim hiç canını sıkma bebek için..biliyorsun ne zaman kafanı bu kadar meşgul etmesine izin vermez ve rahatlarsan o zaman daha da kolaylaşıyor herşey..dilerim en kısa sürede senden de güzel haberler alırız..
cerencim senin işlerinde yoğunmuş..kolay gelsin sanada..ata ile gezi maceralarınızda çok hoştu.arada bir böyle çocukluklarını toz toprakla yaşamalarına fırsat vermek lazım kesinlikle..ata nın genelde kabızlık sorunu olurdu..bu defa ishal olmuş..umarım daha iyidir.belki hava değişiminden olabilir..yediklerine biraz dikkat edersen ve bol sıvı tüketirseniz düzelir diye düşünüyorum..
gülşahcım sen de uzun zamandır yoktun..özletme kendini arada yokla bizleri..
kızlarrr hepinize tekrarden teşekkür ederim..yokluğumda gerçekten beni merak etmişsiniz bugün girdiğimde biraz daha detaylı bakma fırsatım oldu..yüzyüze görüşmeden bu kadar sağlam dostluklar kurabilmek büyük şans..hepinizi kocaman öptüm..ekimcikleri ayrıca öpüyorum...
Mel acını anlıyorum allah sabır versin,annenin yanına gelmesine sevindim ihtiyacın vardı yüzlerce bakıcı annenin yerini tutmaz