2010 Brun estetiği sonrası sürekli tıkanıklık, Dr. Emre Ilhan

ladylone

Umut hep var ❤ Allah çok büyük!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
1.094
1.810
Arkadaslar Merhaba,

2010 yılında burun estetiği ameliyatı oldum acibadem de Dr. Emre ilhana. Burnunda kemer vardı düzeltildi vs. Benim sorunum son bi kaç yıldır özellikle aksamlari sürekli burnunun tıkanması. Özellikle sağ tarafım hep tıkalı. Resmen otrivine bağımlısı oldum, nefes alamıyorum. Onun da damarları bozduğunu ve et büyümesi yaptığını okudum bi sitede. Ne yapmam lazım özellikle bilgisi olanlardan ve uzmanlardan yorum rica ediyorum.

Burun etlerine baktırdınız mı

Daha önce kbb ye gittim sürekli geniz akıntısı olduğu için 4 , 5 ay kadar önce o zaman etlerle ilgili bisey dememislerdi. Tekrar gidecem salı günü. Bu ameliyatı bidaha olmak zorunda kalmam umarım

Daha önce kbb ye gittim sürekli geniz akıntısı olduğu için 4 , 5 ay kadar önce o zaman etlerle ilgili bisey dememislerdi. Tekrar gidecem salı günü. Bu ameliyatı bidaha olmak zorunda kalmam umarım
merhaba burnundaki tıkanıklık spreyle açılıyorsa zaten kemikte değil etlerde yani konkalarda sıkıntı vardır .Oda çok zor değil 15 dk lık bir operasyon ile oluyor ama eğer alerjin varsa ilerde yine tekrarlıyor ben ilk ameliyatımda deviasyonla konka ameliyatı olmuştum ama geniz akıntısı kesilmedi iki yıldır alerji hapımı her gün içiyorum hem tıkanıklığa iyi geliyor hemde geniz akıntısını en aza indiriyor geniz akıntısı için ayrıca eczaneden nasal su aparatı alıp haftada bir iki defa burnu basınçlı tuzlu suyla temizlersen çok rahat edersin geçmiş olsun

Merhaba yorum için teşekkür ederim KBB 2 sprey ve bir ilaç verdi. İlacı ritim bozukluğu olduğu için icemiyorum ama sprey ler ise yarıyor. İnşallah geçer.

acaba burun içinde perforasyon olabilir mi, başka doktorlar içine kamera ile baktı mı

acaba burun içinde perforasyon olabilir mi, başka doktorlar içine kamera ile baktı mı

Kamera ile baktı ve 2 sprey verdi allergodil ve rinoclenil. Hala tıkanıklık yaşıyorum. Başka bi kgb ye daha gidicem. Hayatımdaki en büyük pişmanlığın burun ameliyatı olmam. Resmen uyuamıyorum geceleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…