2010 Aralık Bebişleri Büyüme Tablosu

Benim oburiks kızımın 2. ay değerleri: 6 kilo ,60 cm : )

maşallah canım, sen face de yoksun sanırım, Eliz i merak ediyorum ben, bebek fotoğrafları topiğine bi fotosunu koy annesi görelim güzel prensesi. avatar da belli olmuyo :)

Son düzenleme:
Bizim 2. ay değerlerimiz de
5700 gr
56 cm
38 cm Bizim boyumuz fazla uzamamış ya,ben daha çok bekliyodum :)

maşallah canım, sen face de yoksun sanırım, Eliz i merak ediyorum ben, bebek fotoğrafları topiğine bi fotosunu koy annesi görelim güzel prensesi. avatar da belli olmuyo :)

Sağol canım : )

Yokum canım ama bir hesap alıcağım sırf Aralık Anneleri Grubu için .Sinem face koyucak Eliz'in fotolarını , görürsün.: )

Canım gördük Elizi, maşallah kuzuma, nasıl güzel bişey o öyle. Allah bahtını da güzel eylesin, kızların hepsi bayıldı :) Biran önce aç hesabını, özledik muhabbetini...

Son düzenleme:
Canım gördük Elizi, maşallah kuzuma, nasıl güzel bişey o öyle. Allah bahtını da güzel eylesin, kızların hepsi bayıldı :) Biran önce aç hesabını, özledik muhabbetini...

Sağol canım.Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin.

Geleyim bakalım neler kaynatıyorsunuz : )Alırım bugün bir hesap.

Selam kızlar.Bugün gittik doktora geldik iyiyiz şükür. İkinci ay değerlerimiz Boy : 59 Kilo 5700 Baş:37,5 Öptük Esra teyzemiz

cnm bzim 1.ay değerlerimiz
54 cm
3950 gr
38 baş çevresi

2.ay değerlerimiz

58 cm
5200 gr
39.5

Kızlar bebeğim 2.ay 700 gr.aldı birdenbire iştahı çok kesildi
2.ayda 6000 kg.
boy 58 cm
baş çevresi 38 cm

Esra teyzesi Kaanım 3.aylık oldu..
kilo.6900
boy.62cm
baş çevre.60cm

Kızlar bebeğim 2.ay 700 gr.aldı birdenbire iştahı çok kesildi
2.ayda 6000 kg.
boy 58 cm
baş çevresi 38 cm
canım maşallah kilosu çok iyi bebeğinin, sanırım bundan sonra daha yavaş kilo alıyolar, endişelenme bence...

maşallah annanesi, kocaman aferim minik Kaan'a :) Baş çevresinde bi yanlışlık var sanırım, 40cm filan olmasın
Esra teyzesi evet yalnışlık olmuş baş cevresi 40 canım..Teşekkür ederim kaanım iyi gidiyor şimdilik

esracım 2. ay değerlerimiz:
kilo 4750 gr
boy 58 cm
baş çevresi: 37 cm

teşekkür ederiz:)

Merhaba bayanlar.

Benim bebişimin adı : Yağız
Doğum kilo ve boy : 3840 - 51 cm
40 günlük kilo ve boy : 5370 - 58 cm
65 günlük kilo ve boy :6760 -62.5 cm

esra teyzesi kızımın 3 ay değerleri;
boy:61
kilo:6.945
baş:41,5cm
eklersen seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…