2010 Aralık Bebişleri Büyüme Tablosu

yeni topiğimiz hayırlı olsun
benim kızım 3000 gr.-50 cm doğdu adı defne su

yeni topik hayırlı olsun bizide ekleyin listeye
oglusumun adı:samed tugra
dogum kilosu:3800
boyu:50
bi hafta sonra topuk kanı aldırdımızda kilosu 4100 olmustu

slm yenı topık cok ıı olmus,hayırlı olsun..
benım balım da Elif,dogum kılosu 3700,25 gunlukkende 4500 ı,boyuuzda 52 dı ama sımdıkı boyumuzu bılmıyoruz...

Ayşe Sena'mız 2.950 kg,49 cm doğdu. Bir hafta sonra 3.070 kg , 49.5 cm oldu.21 Aralık doğum tarihimiz :) Doktor gelişimi süper dedi hatta senin kız tosuncuk olmuş maşallah dedi

bu çok iyi düşünülmüş bir topik olmuş..

nacizane tavsiyem baş çevresininde eklenmesi.. büyümede önemli bir parametredir çünkü..

Neva 3100 gr ağırlığında 47 cm boyunda 33 cm baş çevresi ile mini mini bir kız olarak doğdu..

1 aylık iken kıyafetleriyle 4560 gr geldi.. soymaya üşendik :)) kıyafet ağırlığını çıkarsak 4300 gr civarı denebilir.. boyumuz 55 cm'di baş çevremiz ise 37 cm olmuştu..

yawrumu karnımda iyi besleyememişim çıktığında o acısını çıkardı

Son düzenleme:
Kızlar ne zamandır giremiyorum
Ama bu topik çok güzel olmuş
Bizi de ekleyin listeye
Oğlum Eymen 3.300 gr ve 50 cm doğdu
Yarın doktor kontrolümüz var
Bakalım kaç kg olduk? Merak içindeyiz

Kızlar Tuğbanın önerisiyle tablomuza baş çevresini de ekledim, eksik bilgilerinizi gönderirseniz tabloya eklerim.. :)

bizimde baş ççevremiz 32cm di canım gerçi şimdi 36cm olmuş ama 1 ayı doldurunca sölerim tam sonuçları

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş... taha bebeğin bilgileri de şöyle:

2850 gr / 48 cm / 32 cm

42. haftada doğan bi bebek için oldukça minik aslında, çubuk kraker gibi:) ama çok azimli, gayretli ve çok güçlü bi bebek. (maşaallah) ilk haftasında kilo vermesi beklenirken almış bile. hatta boyu 2 cm uzamış. aradaki farkı en kısa zamanda kapatacağız:)

Maşallah oğluşuna, aslında küçük doğan bebekler daha hızlı büyüyorlar sanırım, siz aradaki farkı kapatıp fark bile atabilirsiniz 1 ay sonra :)

egemenim 3 kilo doğdu boyu 49 cm idi baş çevresi 34 cm idi bugün kontrolümüz vardı 1 aylıkken kilo 4300 boy 55cm baş çevresi 38 cm doktor büyük buldu kafasını ama burdaki arkadaşlarınkine bakınca normal geldi bana görünüştedede normal geliyo ama niye büyük buldu anlamadım

doğumdaki baş çevremiz 35cm di canım ekleyebilirsen sevinirim....

Canım biz 1 aylıkken kilomuz 4.500 gr olmuş
Boyumuz da 55 cm olmuş
Doğumda baş çevresi 37 cm idi, şimdi 38 cm oldu.

Kızlar bazen güncelleme gecikebiliyo, kusura bakmayın, kızımdan vakit bulduğumca girip düzenlemeye çalışıyorum. anne olmak çok zormuş yaa, hamileyken bilgisayar başından kalkamıyodum, şimdiyse bilgisayar başına oturamıyorum

inş canım.. biz öyle olduk çük şükür.. başta miniktik baya 1 ayda iyi yol kat ettik maşallah. ben karnımda besleyememişim ama şimdi kendini iyi besletiyo walla :))

benim oğluşum da 4.900 olmuş boyumuz da 55 cm baş çvremiz de 38

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…