Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BENİMDE 2 NİSAN ŞİMDİ TEST YAPSAM BELLİ OLUR MU ACABA:uhm:
Merhaba arkadaslar, ben de kismetse Aralik 2010 annesi olacağım. 35 yaşındayım, tüp bebekle hamile kaldım. Döllenme tarihim 11 Mart, beklenen dogum tarihi 02.12.2010. Tüp bebek olduğu için büyük ihtimalle 38. Haftada sezaryen olacak ama ben kendimi Aralik annesi olarak düşünmek istiyorum :)) yay burcuyum ve cocuğum da yay olsun istedim hep. Tabi önce sağlıklı olsun da :)
Selam kizlar benimde tarihim 1 Nisan yani 2 günüm var. Dayanamayip test yaptim bugün sabah ikinci cizgi cok net sekilde cikti silikde olsa. Ama yinede pek güvenemiyorum. Bakalim hayirlisi yarinda belki baska marka bi test alir yaparim bakalim boshayallersmile
hadi bakalım güzzel haberlerini bekliyoruz.selam kızlar sanırım bende hamişim son sat 2mart 28'inde olman gerekiyordu ama olmadım.3 gün geçti üzerinden bu akşam test yapıcam inş.hamişimdir. :CüvCüv:
Bu arada yeni aralık anneleri gelmiş topik'e inş.herkes sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar
Selam kizlar benimde tarihim 1 Nisan yani 2 günüm var. Dayanamayip test yaptim bugün sabah ikinci cizgi cok net sekilde cikti silikde olsa. Ama yinede pek güvenemiyorum. Bakalim hayirlisi yarinda belki baska marka bi test alir yaparim bakalim boshayallersmile
arkadaslar aralık annesı olmak cok zor soguk oldugundan bıryere cıkamıyorsuuz 4.ayımıza gırdık kızım cok nadıren baska bır yer gordu esım cok tıtız davranıyor eve hapıs olduk anlayacanız.en guzelı nısan annesı olmak galıba:)))
canmm tebrikler kesin hamilesin kaydirigubbakcemile2 bakalım bende aralık topikine gelcemmi![]()
kızlar aranıza bende katıldım
ınsallah öyledir canim ve ınsallah sende katilirsin aralik topicine
merhaba canım sendemi hamilesin?
henüz bilmiyorum tatlim. Rgl günüm yarin fakat ben dün sabah test yaptim ve ikinci cizgi cikti. Yarin tekrar yapcam bakalim.
o zaman hamilesin canım tebrik ederim gözünaydın
henüz bilmiyorum tatlim. Rgl günüm yarin fakat ben dün sabah test yaptim ve ikinci cizgi cikti. Yarin tekrar yapcam bakalim.