bizde inş.sizinki gibi arkadaşlık kurar burda devam ederiz.bende çalışan bir anne olucam inş.o zaman dahada dikkat edilmesi gerekiyor sanırım.iş yerinde nasıl zorluklarla karşılaştınız peki o zaman çok zor olmadı mı çalışmak bebişle birlikte
ALAHIN izninle nisan ayında hamile kalırsam burdayım kızlarrrrr :lepi:
nisan ayında hamile kalanlar aralık annesi oluyo canmm yerimseniben
merhaba ARkadaşlar ben de 2009 aralık annesiyim.. umarım sizlerde burda çok güzel şeyler paylaşırsınız.. biz bizim topikte kocaman bir aile olduk..
kalp atışlarını beraber duyduk.. ilk pıt pıtlarına birlikte şahit olduk.. test sonuçlarını tüm takipleri bilikte göğüsledik.. şimdi meleklerimiz kucaklarımızda çok şükür.. Allahım sizlerede isteyen herkese de nasip eder inşallah..
dogru canım kii biz marttayız...şubatta kalan kasım annesi galiba demi:))kaydirigubbakcemile3
evet canmm:) bende nisanı bekliyom allahın izninle inşallah hamile kalırım:Saruboceq:
inşaalh gönünüü göre versin rabbim..olur duam senle:Saruboceq:
slm kızlar sanırım bu topiğin ilk hamilesi benim çok küçücük henüz.doktorum aralığın ilk haftası 11ine kadar dedi.ben hala hamile olduğuma inanamıyorum.5. ayın sonunda kavuştuk meleğimize ve sanki bişey olacakmış gibi geliyo.herkes bu tedirginlikleri yaşıyomu acaba. ben daha adet gecikmesi olmadan öğrendim değerim çok düşüktü daha sonra tekrar gittik dr değerim yükselmiş doktor heeşey normal 29unda gel keseyi görelim dedi ama ben ya göremezsek ya bişi olursa diye çok endişeliyim.allah onu benden almasın ve herkese nasip etsin inşallah.allahım hepimizie aralık ayında burdan bebeklerimiz kuağımızda yazmak nasip etsin :CüvCüv:
slm kızlar sanırım bu topiğin ilk hamilesi benim çok küçücük henüz.doktorum aralığın ilk haftası 11ine kadar dedi.ben hala hamile olduğuma inanamıyorum.5. ayın sonunda kavuştuk meleğimize ve sanki bişey olacakmış gibi geliyo.herkes bu tedirginlikleri yaşıyomu acaba. ben daha adet gecikmesi olmadan öğrendim değerim çok düşüktü daha sonra tekrar gittik dr değerim yükselmiş doktor heeşey normal 29unda gel keseyi görelim dedi ama ben ya göremezsek ya bişi olursa diye çok endişeliyim.allah onu benden almasın ve herkese nasip etsin inşallah.allahım hepimizie aralık ayında burdan bebeklerimiz kuağımızda yazmak nasip etsin :CüvCüv:
iki senedir yani önce 2008 aralık annesi olacaktım ama kısmet olmadı 7 aylık bebeğimi kaybettim çok zorlu yollardan geçtim ne tesadüfki tekrar 1 sene sonra 2009 aralık annesi oldum ve bebeğimi 12.12.2009 da kucağıma aldım.2 senedir yazları hamile geçiriyorum.bu nedenle bu yaz benim için rahat geçecek inşallah bebeğim artık kucağımda dolaşabileceğim.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?