Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2009nisan annesiydim şimdide 2010 ekim annesi oldum
merhaba arkadaşlar 2009 nisan annesiyken 2010 ekim anneside oldum .çhamile kalmıştım hatırlarsanız.birinci kızım tedaviyle 4, denemede kalmıştı bu melegim kendi geldi.buda resmi maşallah kuzuma
Çok tatlı maşallah Sağlıkla kucağına alabilmiş olmana çok sevindim canım. Allah analı babalı büyütsün. Hadi bakalım, asıl maraton bundan sonra başlıyor senin için :) Allah kolaylık versin, güle güle büyüt bebeğini Bu arada bebişinin tulumu çoook güzel. Güzel günlerde giysin. Bu sene bu twitter kuşları çok moda :)
Aman bu ne maşallah yapma bebek gibi.Ne kadar tatlı :).Yanlız bişey anlamadım:2009 nisan annesiyken 2010 ekim anneside oldum demişsiniz.Kardeşmi geliyor.Eğer öyleyse tebrikler.Öyle değilsede tebrikler böyle cici bir bebeğiniz sahipsiniz.Allah bağışlasın:).
merhaba arkadaşlar 2009 nisan annesiyken 2010 ekim anneside oldum .çhamile kalmıştım hatırlarsanız.birinci kızım tedaviyle 4, denemede kalmıştı bu melegim kendi geldi.buda resmi maşallah kuzuma
hepini,ze teşekkürler canlarım allah dagına göre kar veriyor bu yavrum çok uslu.hiç yormuyor beni.elifcim ben 2009 nisanda 1, kızımı dogurdum 2010 28 ekimdede bu bebişimi dogurdum.aralarında 18 ay var.