2009 yılında erken rezervasyon ama

tubiloshh

Kenan-Yusuf paşalarımmm
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2007
6.301
54
bu konunun yeni açılmış oldugunu gördüm ve hemen yazmak istedim. bu yıl tatil sanki diğer yıllara oranla yüksek fiyatlı gibi geliyor bana...
biz eşimle bu yıl yine tatile gitmek istiyoruz fakat diğer yıllar tatil siteleri aracılıgıyla gidilen tatillerde toplam fiyata otobüs ve yol da dahildi. fakat bu yıl öyle birşey yok.
uygun fiyatlı rahat, sakin bir tatil istiyoruz. yardımcı olabilirmisiniz?
mümkünse antalya-kemer de önerebileceginiz bir otel varmı. iyi günler dilerim...
 
antalya larada kervensaray otelini önerebilirim biz geçen sene gitmiştik ve çok memnun kalmıştık otel lara da.denize sıfır 5 yıldızlı sosyal kompleksleri çok güzel ben beach ine bayıldım birde havuzlarına tabii
ücret ne deseniz gerçekten bilmiyorum ben tatilime bakarım parayla eşim ilgilenirkaydirigubbakcemile3
 
evet bu sene tatil fiyatları geçen seneye göre biraz daha pahalı ,erken rezervasyonlarda fiyatları iyice şişirip %40 indirim yapınca gözümüzü boyuyorlar,zaten iyi tesisler her zaman pahalı,onlara indirim yapsalar bile pahalı...
 
Turon9 olarak hepinize merhabalar.. Bu sene erken rezervasyon diğer senelere oranla çok daha erken bir tarihte başladı. %40 a varan indirimlerimizle tüm bölgelerde fiyat avantajlarımız oldukça fazla.

Ulaşımlar şu an extra ücretli evet ama erken rezervasyon kampanyamıza dahil olduğunuzda indirimli fiyatlardan faydalanabiliyorsunuz.

Kemer Bölgesinde Meder resort,Anatolia Beach Resort,Belvista Otel şuan oldukça fazla talep edilmekte.Antalyada Aile otellerinden Phoneix Family Resort ekonomik fiyatlı tesislerimizden.

Merkeze yakın olmaları ve belde olarak side kumköyde bulunmaları deniz açısından rahat girilebilir alana sahip.Çocuklu aileler yada az yüzme bilenler için ideal :)

Tüm kampanya ve detaylara sürekli güncel bir şekilde hizmetinize açtığımız sitemizden ulaşabilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak Kadınlar Kulübü sitesine özel fiyatlar uygulanacağını da bilmenizi isteriz. Lütfen kampanyalar bölümünü takip ediniz.

Mutlu Günler Dileriz...

turon9.com
 
Son düzenleme:
merhabalar kapalıların gidebilceği oteller ve tatil merkezleri ve fiyatları konusun da yardımınıza ihtiyacım var erken rezarvasyon konusundada bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
 
Merhabalar Angelsky,
Şirketimiz bünyesinde kapalı misafirlerimiz için ayrı havuz ya da deniz kullanım imkanı mevcut olan özel bir tesisimiz yok. Ancak tatilinizi rahat bir şekilde geçirebileceğiniz aile tesislerimiz mevcuttur. Erken rezervasyon kampanyamız %40'a varan indirim fırsatları ile devam etmektedir. Erken Rezervasyon Kampanyamız 9 Mart 2009 tarihinde sona ermektedir. İlginize teşekkür eder, mutlu günler dileriz..

Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Tatil Hattımız: 0216 550 19 19

Turon9.com
 
Anatolia Beach biliyorum evet.bu yıl orayı düşünebiliriz. Birkaç siteden inceleme fırsatım oldu.
9 mart son erken rezervasyon tarihimi ?
Neden bu yıl erken sona eriyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Tubiloshh,

Sizinde incelediğiniz gibi Anatolia Beach Otel konum itibari ile merkezi olması, havuz ve su kaydırakları ile size ve ailenize var ise çocuklarınıza keyifli bir tatil sunma imkanına sahip kemer bölgesindeki tesislerimizdendir. İşletme olarak 3 öğün açık büfe yemekleri, ara ikram ve içecek servisleri ile genel itibari ile misafirlerimizin memnuniyetini kazanmış bir tesisimizdir.

Erken Rezervasyon kampanyalarımız yeni başlamış durumdadır. Şu dönemki fiyatlarımız 9 Mart'ta sona ermektedir, takip eden tarihlerde kampanyalarımız ve fiyat avantajlarımız devam edecektir. Ne kadar erken rezervasyon yaptırır iseniz fiyatta sizin için bir o kadar avantajlı olur. İlginize teşekkür eder, mutlu günler dileriz..



Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Tatil Hattımız: 0216 550 19 19


Turon9.com
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…