2009 yazı cesur kadınların yazı oluyor. Bu yaz kısacık saçı tercih edenlerin bayanları sayısı hızla artıyor. Güzel yüzlü ve kısacık saçlı bayanlar yüz yıllardır süre gelen kadını dediğin uzun saçlı olur görüşüne meydan okuyor.
Eğer siz de o cesur kadınlardansanız ısınan havalarla birlikte uzun saçların yükünden kurtulup, süper modern bir havaya bürünebilirsiniz. Özellikle ön tarafı uzun bırakılan bu tarz kısa kesimlerde öne doğru tarayarak kullanabilirsiniz.
Ancak şunu hatırlatmakta fayda var, bu denli kısa saç yüz hatlarını fazlasıyla ortaya çıkardığından her yüz tipine uygun olmayacaktır.
Moda ve trendler ne derse desin önce kendinizi tanıyıp, seçim yaparken ilk önce kendi fiziğinize uygunluğuna bakmayı sakın unutmayın!
iconjane.com
saol canım ya belime kadar uzun olan saçlarımı iki gün önce kısacık kestirdim bende...mafoldumben şimdi sen böyle cesur güzel yüzlü kadınlar kullanıyor filan deyince rahatladım kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana gerçekten çok rahatmış yaa uzun saçı yazın hiç kullanamıyordum.. walla tavsiye ederim kızlar... çok yakışıyor (bende gaza gelip kesenlerdenim de...yerimseniben)
bende bu fotolari gorup gaza gelip kestirmistim hehe herkes ne kadar cesursun demisti :) boyle kisa sacla dolasinca ortaliklarda hem cesur ve hemde farkli oluyoruz diger insanlardan
ayy ben cesaret edemem çok ağlarım kısacık olursa
(paylaşım için teşekkürler hepsi güzel görünüo, kısa saçta platini sarıyı falan çok seviyorum aslında:))
kızlar belıme kadar olan dumduz saclarımı dun omuzumda kestırdım ama suna ınandım gercekten bazı ınsanlara kısa sac yakısıyor mesela bana sacımı kestırdım resmen bı hava geldı bana ya bı daha da uzatmam cok kalıtelı sacım olmasına ragmen
harikalar
muhteşemler
çok modernler...
inanın böyle saçlı bir bayan ortama girdiğinde herkesin gözü üstünde oluyo...
ve kullanışlı olması ve havası da çook başka...
kısacası çok hoşlar...