2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

aylin86

eymenim
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
465
1
38
evet kızlar bu yaz evlenecek olanların alanı var bizim niye olmasın dimi amasırnaşık şey ben seneye yaza evleneceklerdenim çünkü asker bekliyorum kasımda bitirip gelecek ee malum düğün yaza olacak balayı için..hadi bakalım seneye yaza evlenecekler buyursun...a.s.:nazar:

sanırım ben bu başlığa daha yakınım.. bu yaz değil diğer yaza doğru evlenicek gibiyim :)

evet kızlar bu yaz evlenecek olanların alanı var bizim niye olmasın dimi amasırnaşık şey ben seneye yaza evleneceklerdenim çünkü asker bekliyorum kasımda bitirip gelecek ee malum düğün yaza olacak balayı için..hadi bakalım seneye yaza evlenecekler buyursun...a.s.:nazar:

canım ben bu yıl buyuk ıhtımalle evlenıorumda sen manısadanmıssın bende manısalıyım :) neresındensın bacımsırnaşık şey

ay kız kostum geldım bee benı başa yaz bende 2009 nısan mayıs ayı dusunuyom ok bak valla fosforlu yaz haa

sizlerin nişanı sözü falan oldu mu kızlar?

benım 12 şubatta sözum oldu yanı 3.yılımızda sözlendık tam aynı guh olsun dıye 12 subatta yaptık ağustos başıda nışanım var ıns

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin herkesi :)

acele etsen de ne zaman kısmetse o zaman oluyor..

Kıslar bende bi manita bulursam seneye yapim diyorum düğünü ama sadece ben diyorum sırnaşık şeysırnaşık şey

yaa peki seneye nişanlanacaklar paylaşım alanı yokmuu :)))

şaka bir yana bende bu yaz olmazsa seneye yaz nişan düşünüyom bidahaki yaz nişanlı olurum yani ancak uğraşsamda evlenemiyom :)) erken istemiym yaa biraz daha bekar dolaşıyımm hehee

işte benim mekan...
ben de seneye düşünüyorum kısmetse tabi.....
ekim kasım nışan yaz başı da düğün......

canlarım ohh be bir ben değilmişim seneye yaza evlenecek olan bizde 2009 mayıs veya haziran gibi düşünüyoruz bakalım hayırlısınla bi bitirip gelsin askerliğini ozaman tarih belirleriz allah şimdiden hepimizi mesut etsin.

Allah sağ salim hayırlısıyla kavuştursun canım.. Hem sevdiğine hem de düğününe :)

Ahanda Bende Geldim Galiba Benim Iste Kasim Sonu Gibi Olacak Gibi Offfff Yaaaaaa Benimkide Cok Saskin Ayricaaaa Cok Yavas Bir Insan Oldugu Icin Bu Gunlerdeyizzzzzz Bole Yavas Olmaya Devam Ederseeeee Bu Evlilikde Olmayacak Gorecek Gununuuuuuuu Deli Damarima Bir Bassin Gorelimmmm

X