Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ya üçüncü annemizde belli oldu.liste yapsak aslında.
hoş geldin selsinn vallahi canım şekerin yükselmiş olabilir tam emin değilim ama şeker kaşıntı yapabiliyomuş son zmanalardaa dikkat ett benimde arada kaşınıyo geçiyoo allahtan:ecrin_bebek:
listemiz var canım ben düzenledim
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...isleri-kucuk-meleklerr-gelmeye-basladi-6.html
ay ne bileyim diloş ya 4 cm den sonra epidural vuruyolar ya ona güveniyom heralde kaydirigubbakcemile3 öffiyi hoşta hurişçimm sezaryan desen hadi dicem olabilirr sunu sancı daha beter o haftaya kadar durursan zatenn 1 hafta daha sık kendiliğinden geliverir suni sancıyı kimse önermiyo bak söyleyimm normal sancı daha tatlı oluyomuş vallahi canını yaktırmaa bide açılmıcak direk okadar ağrıdan sonra sezaryana gircen o daha kötü bırak ne zman gelcekse gelir kuzucukkkopuyorumnanaktan
huris bence senin bebisin ozamana kadar gelir sen hic merak etme...
neyse kısaca şeker olduğu için doktor korktu ve beni 21.30 da epidural anestesi yaparak sezaryanla bebişimi aldı. 22.14 de bebişim dünyaya merhaba dedi arkadaşlar 3150 gr b0yuda 50 cm 35+2 de geldi
merhaba....
temmuzun ilk haftası olası doğum zamanı...ilk cocugum:)...bu hafta doktorum nst istedi..doğum kanalına yerleşme meselesini doktoruma sorayım...ne diyecek acaba:)..