bebeğim 5 aylık oldu.hala ek gıdaya geçmedim.ama bu aralar devamlı emmek istiyor.gece 1 saatte bir uyanıyo.elleri devamlı ağzında.bulunduğum yerde doktor da yok ne yapacağımı nasıl beslemem gerektiğini bilmiyorum .bana yardım eder misiniz.
oğlum 8 kilo.ben ek gıdaya nasıl nelerle ne miktarda başlayacağımı bilemiyorum.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
merhaba canım
bence de doymuyor , nedeni ise diş çıkarma döneminde olduklarından iştahsıuzlar , ememiyorlar , o yüzden sık acıkıyorlar .. dilersen ev yapımı yoğurt ve 3 malzemeli çorbayla ufak ufak ek besinlere geç , artık 5 aylıksınız ya gönlün rahat olsun yerimseniben
bundan sonra aybeay kilo alımında azalma başlayacak , hem 3 aydan sonra yaşanan normal durumdan hem de hareketlilikleri arttığı için ..
van da üniv. hast. yok mu :bbo:
canım selam benim oğlumunda adı Eymen Yağız adaşımızın dişi çıkacak olabilir oğlumda 5 aylık bende henüz ek gıdaya geçmedim oğlunun kilosu iyi bence 6 aylık olana dek ek gıda vermeyebilirsin bende vermicem sütüm yettiği için benim oğlumda geceleri 2 saatte bir uyanıyo acıkıyo emimp tekrar yatıyo yapacak bişiy yok canım ek gıdalara geçince gece muhallebi yedirir yatırırsın o tok tutar uyanmazx ama 1 ay daha dayanman gerekicek canım
evet diş çıkarıyo olabilir.çok huysuzlaştı çünkü.öceden benimde 2 saatte bir uyanıp emip uyuyodu.şimdi bütün gece meme ağzında uyuyo.çooooook yoruldum .belki de kendim için ek gıdaya geçsin istiyorum:kedi:
Eğer günde 3 kez bezi kirleniyorsa ( ama çişini yapıyorsa biraz ağır olacak ), kilo alımı iyiyse o zaman yeterli besleniyor demekmiş. Kilosu da gayet iyi. Belki dişleri çıkacağı için eli ağzındadır. Geçen hafta benim kız da sürekli kalkar olmuştu. Şimdi normale döndü. İstersen bir süre takip et. Eğer çok zorluyorsa gece yatmadan önce Milupa'nın pirinç unlu muhallebisi var. Ondan verirsin tok tutar kalkmaz. İstersen pirinç unu ile sen de yapabilirsin. Pirinç unlarının üzerinde tarif de oluyor.
bebeğim 5 aylık oldu.hala ek gıdaya geçmedim.ama bu aralar devamlı emmek istiyor.gece 1 saatte bir uyanıyo.elleri devamlı ağzında.bulunduğum yerde doktor da yok ne yapacağımı nasıl beslemem gerektiğini bilmiyorum .bana yardım eder misiniz.